2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aynı sorun bendede var akşam yemkten sonra ölçtüm tokluk şekerim 94dü ben düşük diye akşam az bi çikolata yedim sabah açlık şekerim 99du tokluk şekerinde sorun yok ama açlık şekeri başımın belası oldu yarın randevum var benimde sorucam bakalım bugunden itibarende gece 10 gibi tarçınlı yogurt yemeyi düünüyorum o açlık şekerini düşürüyomuş sanırım deniycem bi kaç gün yazarım sonuçlarımı.

Ben göremedim göbüşünü canım buraya yüklemedin mi fotografı?

Tarcın iyi geliyor canım şekeri dengeliyor. Dene görürsün faydasını inşallah

Tmama cnm meyveden snra yoğurt yiyebilirim.Deneyeceğim

Gebelikte tiroid ilacına başlayanlar vardı aramızda. Bugün endokrin doktoruma danıştım. Öncelikle kendi seviyemi belirteyim. Normalde tiroid sıkıntım yoktu. İlk haftalarda 3,56 tsh ım için 25mg levotiron başlamıştık. Şu an aynı doz devam ediyorum, 1,50lerde seyrediyor değerim. Doktor benim durumum için doğumla birlikte ilacı kesmemi, doğumdan 6 hafta sonra muhakkak tekrar tsh ıma baktırmamı söyledi. Sizler de kontrollerinizde doktorunuza ne zaman kesmeniz gerektiğini ve doğumdan sonra izlemeniz gereken yolu doğum öncesinde muhakkak doktorunuza danışın.

Canım sabah açlık mı 120 çıktı? Emin misin? Sen bana sonuçlarını bir yazsana bakip

Canım sabah açlık mı 120 çıktı? Emin misin? Sen bana sonuçlarını bir yazsana bakip
Sadece sabah aç 50 lik içtim .snra kanımı verdim . 1 saat sonra 120 çıktı değerim.doktor sorun yok dedi bana cnm.
evde benim kağıdım .inşallah unutmassam çeker atarım sana.

Aaa iyi oldu soyledigin canm. Benmde sinirda bir deger cikti uani yuksek degildi. Oncedende yoktu skintim. Ilaca devam ediorum. Sorayim persembe gunu insallah. Tesekkurler.

Ben doktor maceralarımı anlatıyım hepinizin kafası karışssın benim gibi Şimdi özeldeki kadın doğumcum 95i geçmeyecek açlık dedi sonra gittim devletteki kadın doğumcuma açlığım yüksek çıkıyo kaç mesela dedi 100e kadar çıktıgı oluyo dedim 120ye kadar normal kafana takma dedi...sonra dahiliyeye gittim oda 110 sınır dedi açlık şekerine açlık şekeri konusunda hepsi ayrı kafadalar.. tokluk şekerinde uyumlular ama tokluk şekeri gebelerde 1.saat ölçülmeli ve 140ın altında olmalı bunda 3üde hem fikir ama açlıkta çeşitli soylentiler var

Açlık değil o, 1. Saat değerin o zaman kuzum, sıkıntı yok maşallahın var.
Sabah aç karnına içtim. doğru söylemiş yani demi cnm. skntı filan yok yani? hani siz diyorsunuz ya 1saat önce 1 saat snra böyle çıktı açlık tokluk filan. bende öyle bişey yok. kağıdımda sadece 120 yazıyordu bende yada ben öyle gördüm. doktorda 120 dedi sadece. başka bilmiyorum.

Oysa ilk 3 ay tatlı yüzü bile görmek istemezdik değil mi. Tatlı deyince ıyy yapardım. turşuya dadanırdım. ama şimdi. tatlı olsun da ne olursa olsun durumundayım
aynı durumdayım ya ben bide diyette olunca yasak oldugu için mi ne tatlı istiyo cnm sürekli.İlk aylar tatlı bişey yediğim an çıkarıyodu midem çok kötü bulanıyodu .

kızlar bebek detarjanı ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz? özellikle tecrübeli anneler ne kullandınız daha önce?
canım ben daha önceden granül sabun tozlarından kullanıyordum.matık olanlardan.ama bişi duydum.tam erimiyormuş çamaşırın üzerinde kalabiliyormuş diye.bende sıvı deterjan aldım bu sefer

Senden açlık kanı almamışlar. Biz aç karnımıza birşey yiyip içmeden verdik o açlık şekeri. Sen solusyonu içip vermişsin 1 saat sonra senin o 1. Saat tokluk. O da 120 gayet iyi. Merak etme

kızlar bebek detarjanı ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz? özellikle tecrübeli anneler ne kullandınız daha önce?
Ben dalin alacağım bana önerilen bu cnm. ablam öneriyor kullandığı için. geçende gittim alayım diye etikette 19,95 yazıyordu 2lt. aa uygunmuş alayım dedim. kasaya gittim 35 TL dedi Böyle oldum. Tamam şimdilik kalsın dedim rezil oldum Netten alacağım daha uygun

Canım benim kilon gayet güzel aslında hiç almadan da olmaz. Ben 4 5 kilo aldım ama kilom fazla ondan az aldım.
Az kaldı artık bundan sonra hazırlık temizlik hop diye geçer. Son bir ayımızda da rahat rahat bekleriz inşallah

Kizlarr sirac" ismi nasil sizce.
Ayyy anneme dedim aynısını çok da istedim;
' neee sıçar mı?' Dedi
kızlar baby me - ıslak pamuk. ve unıbaby ıslak pamuk hangısını tercıh edersınız???
Ben ikisinden de üçer paket aldım. Bir de o kare pamuklardan aldım ama bizde alışkanlık oldu yeğenleri falan da ıslak mendilleri yıkayıp kullanıyoruz. Islak mendili kullanırken de öyle kullanırım sanırım.
Canım öncelikle narı diyim. Ben deli gibi yiyordum. Arkadaşımın doktoru kendisine yasaklamış kasılmaya sebep oluyo diye.
Greyfurta da Yen'i başladım iki üç gündür bi küçük boy yiyorum.
Bu arada meyvelerin porsiyonuna dikkat etmek lazım. Sen suyunu içerek porsiyonu artırmış oluyorsun. Bu da sırf şeker açısından değil kalori alımı açısından da sakıncalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…