2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hadi gözünaydın canım. Maşallah kuzuna. Kilo demedi mi dr? Benim Doğum da o zamanlarda bekleniyor. Bende diyorum ki 14 Mayıs'ta gelsinler zaten hediyeler ama bunu tescillemiş olsunlar.

Kızlar Furkan Karabaşoğlu nu takip ediyor musunuz? Ay adam çok güzel paylaşımlar yapıyo. Ağladım yine zırıl zırıl. Belki aramızda ona giden bile vardır. Valla İstanbul da olsaydım ya banucuğuma ya furkancığıma giderdim. Maşallah onlara ve onlar gibi doktorlara. Eksik olmasınlar

Oo çok güzel canım. Seninkinin boyu uzadıkça, yeri daralıyor desene

Duymamıştım canım, nerden takip ediyorsun?

Günaydın herkesee :)
Hahahah inanır mısın aynı espriyi gecen persembe gunu kontrole giderken eşime yapmıstım
Ben de baya süslenip püslenmiştim o gün, yalnız degilmisim demek
Benim yavrum elimi koyduğum yere bastırıyor ya size de oluyor mu? Bir de bu aralar benim gibi aşırı aşırı duygusal ve alıngan olanları göreyim
Ben dün kontrollü deney yaptım cocuga resmen, cok fena bi anneyim Akşam çok hareketliydi, göbegime tık tık vurdum parmağımla, ne zaman vursam hemen oraya dogru bi tekmecik Baya üst üste yaptı aynı şeyi :)

Kızlar ya, acayip bir sırt agrısı var bende... Şuan ofiste otururken resmen iki buklum kaldim ( Dün gecede dogru duzgun yatamadım saga sola dönmekten Bir de aksama dogru ayaklarım şişiyor....Sizlerde de benzer sıkıntılar oluyor mu _? Uffff cok mu dertlendim ne

Benimki de kaşınmaya başladı ya. Kıyafetin üstünden şöyle hafif hafif kaşıyorum ama yeterli de gelmiyor

Bende daha takatten düşmedim ama bana ne ya yapmak istemiyom sonra akşam bacaklarım ağrıyo naz yapacam :) hemen hemen aynı zamanda hazır olur odamız benim uyku setiyle perde takım sadece halı alacam bide instagramda cibinlik yapıyolar çok güzel ondan sipariş veririm o süslü sepetten bende istiyorum netten filan bulursan haber ver

Kızlar çok fena sinirlerim bozuldu,Biraz önce tepsiyi aldım götürüyordum biranda kapıdan geçerken nasıl olduysa tepsi karnıma şiddetli bir şekilde geldi,Kapıyla tepsi arasında kaldım. Çok canım yandı bişey olurmu sizce

Evet bende çok kötü değilim ama yine de bir bayan çağırıp temizletecem evi dip bucak :)
Kendime eziyet etmeyecem :) ama minnak yavrumun odasıyla birebir ilgilenirim

Geçmiş olsun canım Bir şey olmaz inşallah ya, ağrın devam ederse bir doktorunu ara istersen.

Oy maşallah yesin onu teyzesi kilosunu merak ediyodun sordun mu :) anlatımın gebelik takip programındaki bebek gibi olmuş nst diye bişey varmış annem ona girecekmiş :)

Hadi gözünaydın canım. Maşallah kuzuna. Kilo demedi mi dr? Benim Doğum da o zamanlarda bekleniyor. Bende diyorum ki 14 Mayıs'ta gelsinler zaten hediyeler ama bunu tescillemiş olsunlar.
Canm bebeğimi görsen ultrasona sığmıyor resimleri kağıda zor sığıyor bir yanak var tam ısırmalık.sarkık böyle hüpletmelik tam. ama kiloyu 720 gr dedi. dedim nasl olur? . ne oldu dedi. arkadaşlarm var da benmle aynılar 1 kilo ve üzerindeler dedim. 6buçuk aydan snra 1 kiloyu görür dedi. seninki gayet normal dedi. bu haftalar da 1.200 - 1.300 olmaz dedi.
Kafamda deli sorular

Benim sabahları şişiyor ya onu fark ettim :) Ama gün icinde hareket ettikce azalıyor, dün öyle oldu yani. Akşam eve gidince ayaklarımı yükseğe uzattım bir de, iyi geldi. Sabahları şişim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…