- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.141
Yani ben iyi besleniyorum sonucta, kizimda benden aliyodur dedigin gibi. Benim sabitlenmeyi birak kilo verdimDoktorlar hep diyor ki o bebek ne lazımsa anneden itinayla alır, merak etme o alacağını almıştır senin bünyendenSonuçta kendini aç bırakmıyorsun, sadece sağlıklı ve yeterli besleniyorsun. Ama tedirgin olduysan git tabi yine de. Benim de kilom sabitlendi diyetle beraber. Çok şükür
Bende alinganlik duygusalik yok ama bende elimi gezdirince aksamlari hemen hareketleniyor titriyo bisiler yapiyiBenim yavrum elimi koyduğum yere bastırıyor ya size de oluyor mu?Bir de bu aralar benim gibi aşırı aşırı duygusal ve alıngan olanları göreyim
Ben ilk hamileliğimde yaptırdığımda şeker çıkmamıştı. İkincide çıktı. Ailemde şeker olduğu için yaptırmamayı hiç düşünmedim. Şimdi hem hamilelik diyabeti için diyet yapıyorum- diyetisyenin verdiği listeye göre- hem de düzenli evde şeker ölçüyorum. Günde yarım saat yürüyüş vb. hareket etmeye çalışıyorum. Oldukça düzene girdi. Birşeyleri fazla yiyip acaba bebeğime zarar verdim mi endişem olmuyor. Kontrol altında olmak beni rahatlattı. Yükleme yaptırmanın bebeğe zararı konusunun abartıldığını, tv malzemesi yapıldığını, şeker varsa ve kontrol edilmezse daha fazla zararı olacağını düşünüyorum. Ama herkesin kendi düşüncesi tabi, sağlıkçı değilim sonuçta, şeker yüklemesi yaptır ya da yaptırma diyemem. Burada yaptıran da yaptırmayan da var. Asm'de açlık ve tokluk kan şekeri ölçtürüp sonuçlarına göre de karar verebilirsin. İllaki yükleme yaptırman gerekmiyor. Bir tanıdığımın doktoru tatlıyı beyaz ekmeği kes, hamur işini azalt, akşam 8-9'dan sonra birşey yeme, bunlara uyarsan yükleme yaptırmam demiş. İstersen farklı bir doktorun daha görüşünü al. Ya da beslenme düzeni ve harekete dikkat ederim yaptırmam diye de düşünebilirsin. Ama ilkinde çıkmış bir risk var yani. Onuda gözardı etme
Ay ben hiç öyle mıymıy kaprisli alıngan bir tip değilimdir, ama bu ara fena oldum ya 2 gündür böyle resmen duygusallıkta ve alınganlıkta çığır açtımBende alinganlik duygusalik yok ama bende elimi gezdirince aksamlari hemen hareketleniyor titriyo bisiler yapiyiama ultrason cihazina tekme atiyor yani onu hissediyrm ultrasona girdigimde
Bizimde 5martta gelcek mobilyalarimiz, duvar kagidimizi yaptik mobilyamizi bekliyoruz. Ben hala islerimi yapabiliyorum ben de henuz halsizlik vs. Olmadi. Kendim siler yerlestiririm diyorum. Olmadi ablami yardima cagiririm. Esimde guzel temizlik yapr oda yardim eder. Son ay bend etemizlikci alip evde dip kose temizleticem doguma yakin insalllah. Bende raf aldim buyuyen besikle takim, bende bisiler koyar aualerim dedim. En aon hali ve perse alcam. Bide bebise ozel kirli sepetinalip odasina koyucam, süslü bir sepet ariyorum.Bizim kuzunun da odası geldi ama yardımcı abla iki hafta sonra gelecekmiş benim silmeye halim yok eşimin yaptığı da içime sinmez öylece duruyo oda bi yerleştirsek süslü püslü ne güzel olur ama raf tipi bişey de istiyorum oyuncak filan koyayım süslü dursun diye sen şimdi eşyalarını da dizersin dolabına misler gibi olur
Bnmde kanadgi olmustu. Dikkat et insaallah canm. Atlat bi an once. Zor oluyordur senn icinYerim o minnaki benn tatlis prensesim benimm. Benim oglusum üzerine yatinda kalkana kadar durmuyo sürekli vuruyo ama uslu durdu bu gece ben hic yatamadim uykuda hapsurdum surekli uyandim sabahta 5.5 ta kalktim burnumda tikali silemiyorumda bi sildim pisman oldum 15 dk falan kanadi enseme pecete islattim koydum soguk suyla sonrada uzandim gecti. bayadir silince kan oluyoduda böYle akmiyodu hamilelikten kilcal damarlar incelip catliyomus.
Hosgeldin canim, gec geldin ama artik aramizdan ayrilma. En guzel zamanlriniikte gecirecegiz insalllahMerhaba Güzel Anneler, uzun zamandir fırsat bulup da yazamiyordum KK'ya :)) bugun tesaduf bir topigi görünce aranıza katılmak istedimBen de kısmet olursa Mayıs annesi olacagim, tabi Melegim bir surpriz yapıp Nisan sonu gelmezse Bugun ogleden sonra kontrolumuz var, bakalım ne alemde bizim prenses
Amaaaaaaan vur patlasin cal oynasin yaaaaaaa hormonlar ne diyosa oAy ben hiç öyle mıymıy kaprisli alıngan bir tip değilimdir, ama bu ara fena oldum ya 2 gündür böyle resmen duygusallıkta ve alınganlıkta çığır açtımhormonlarım coştu galiba
Kızlar günaydın.. Geceleri uyurken hep burnum tıkanıyor. Sizde de oluyor mu? Bir çözüm bulabildiniz mi? Ağzımdan nefes alıyorum ve uyandığımda ağzım kupkuru oluyor, rahatsız ediyor. Uykumu da etkiliyor tabi..
Hahhaa demii nasl da unutuyorum allahm:))Vakit bulabilirsem o zaman girmeye dönerim cınım
Hosbuldum canım, burdayım artık... Bu guzel heyecanları birlikte paylasalım insaallahHosgeldin canim, gec geldin ama artik aramizdan ayrilma. En guzel zamanlriniikte gecirecegiz insalllah
Amaaaaaaan vur patlasin cal oynasin yaaaaaaa hormonlar ne diyosa okaprisse kapris duygusaliksa duygusalllik dibine kadar yasa bosveeeer surda 3 ay kalmis
Kolay gelsin canim tatli telaslar,yorgunluklar bunlar..ben daha basalamadim yikamaya bu gecede ruyamda dogum vaktim gelmis dogum baslamis ama.camasirlar yikanmamisti :)))
beeeeeen.özellikle çevreödeki erkeler çok alınıyorum.hem iştekilere hemde hemde diğerlerine.gereksiz espriler yapıyorlar.benım halımden sıkıntılarımdan hiç anlamadıklarını duşunuyorum.Benim yavrum elimi koyduğum yere bastırıyor ya size de oluyor mu?Bir de bu aralar benim gibi aşırı aşırı duygusal ve alıngan olanları göreyim
Aynen benimki de öyle, ağzımın içine bakıyor ne yapsam diye, ama 2 gündür hem çok uykum geliyor hem de herşeye duygulanıyorum. Hele şu doğar doğmaz çekilen bebek fotoğraflarına bakınca gözlerim doluyor, duygusallığım pik yaptıGünaydın kızlar...
Benim oğlum çok ayarsız ya; bi gün çıldırıyor hareketten, bi gün tık yok korkutuyor beni. İlla sevmediği bi pozisyon lazım beyefendiye.
@Pregnant07 aynı dediğin gibiyim. Hamilelikte Olan bazı şeyler bana abartı ve hayal gelirdi, ben de çok ağlayan bir insan olmamama rağmen alakasız mevzulara ağlama moduna ve kocamın her dediğine alınganlık yapıp cevap verme moduna geçtim. Ki benim eşim çok mülaim bi insan hiç tartışmaz benle, bak şimdi bu da içime verdi
Hamilelikte burun tıkanıklığı normal yazıyor da geceleri çok rahatsız ediyor. Öyle yapıyım bari.Bizim gecen sene ev rutubetlydi oyle oluyodm bu sene boyadk daha iyiyim. Oyle bi durum mu vat acaba. Olmadi su tuz lambalarndan al canm. Bi arkadaşa daha onerdm burda. 1 aydr geeyen oksurugu kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?