2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yani ben iyi besleniyorum sonucta, kizimda benden aliyodur dedigin gibi. Benim sabitlenmeyi birak kilo verdim ama sabah fazladan bir dilim ekmek yedim diye tokluk 142 cikti hemen de gicik sey bidaha şımarip fazladan yemem bise sabah yedikten aonra agirlik coktu masayi topladim uzandim hareketsizlikten de tuksek cikmia olabilir. Artik yemekten sonra yatmiycam diye kendimi tembihledim. Galiba bu olcumler bize neyi yapip neyi yapmamiz gerektigini de anlamamizi sagliyor.

Benim yavrum elimi koyduğum yere bastırıyor ya size de oluyor mu? Bir de bu aralar benim gibi aşırı aşırı duygusal ve alıngan olanları göreyim
Bende alinganlik duygusalik yok ama bende elimi gezdirince aksamlari hemen hareketleniyor titriyo bisiler yapiyi ama ultrason cihazina tekme atiyor yani onu hissediyrm ultrasona girdigimde

Ya öyle güzel yazmışsın ki arkadaşa bende cevap yazacaktım baktım sen her şeyi yazmışsın bende altına imza atayım dedim yükleme yaptırıp diyet alan kızların azmini takdir ediyorum

Merhaba Güzel Anneler, uzun zamandir fırsat bulup da yazamiyordum KK'ya :)) bugun tesaduf bir topigi görünce aranıza katılmak istedim Ben de kısmet olursa Mayıs annesi olacagim, tabi Melegim bir surpriz yapıp Nisan sonu gelmezseBugun ogleden sonra kontrolumuz var, bakalım ne alemde bizim prenses

Bende alinganlik duygusalik yok ama bende elimi gezdirince aksamlari hemen hareketleniyor titriyo bisiler yapiyi ama ultrason cihazina tekme atiyor yani onu hissediyrm ultrasona girdigimde
Ay ben hiç öyle mıymıy kaprisli alıngan bir tip değilimdir, ama bu ara fena oldum ya 2 gündür böyle resmen duygusallıkta ve alınganlıkta çığır açtım hormonlarım coştu galiba

Bizimde 5martta gelcek mobilyalarimiz, duvar kagidimizi yaptik mobilyamizi bekliyoruz. Ben hala islerimi yapabiliyorum ben de henuz halsizlik vs. Olmadi. Kendim siler yerlestiririm diyorum. Olmadi ablami yardima cagiririm. Esimde guzel temizlik yapr oda yardim eder. Son ay bend etemizlikci alip evde dip kose temizleticem doguma yakin insalllah. Bende raf aldim buyuyen besikle takim, bende bisiler koyar aualerim dedim. En aon hali ve perse alcam. Bide bebise ozel kirli sepetinalip odasina koyucam, süslü bir sepet ariyorum.

Bnmde kanadgi olmustu. Dikkat et insaallah canm. Atlat bi an once. Zor oluyordur senn icin
Pasamda annesine kiyamamis bakti hasta uslu durmus. Akilli kuzum

Hosgeldin canim, gec geldin ama artik aramizdan ayrilma. En guzel zamanlriniikte gecirecegiz insalllah
Ay ben hiç öyle mıymıy kaprisli alıngan bir tip değilimdir, ama bu ara fena oldum ya 2 gündür böyle resmen duygusallıkta ve alınganlıkta çığır açtım hormonlarım coştu galiba
Amaaaaaaan vur patlasin cal oynasin yaaaaaaa hormonlar ne diyosa o kaprisse kapris duygusaliksa duygusalllik dibine kadar yasa bosveeeer surda 3 ay kalmis

Bizim gecen sene ev rutubetlydi oyle oluyodm bu sene boyadk daha iyiyim. Oyle bi durum mu vat acaba. Olmadi su tuz lambalarndan al canm. Bi arkadaşa daha onerdm burda. 1 aydr geeyen oksurugu kesildi.

Hosbuldum canım, burdayım artık... Bu guzel heyecanları birlikte paylasalım insaallah

Benim yavrum elimi koyduğum yere bastırıyor ya size de oluyor mu? Bir de bu aralar benim gibi aşırı aşırı duygusal ve alıngan olanları göreyim
beeeeeen.özellikle çevreödeki erkeler çok alınıyorum.hem iştekilere hemde hemde diğerlerine.gereksiz espriler yapıyorlar.benım halımden sıkıntılarımdan hiç anlamadıklarını duşunuyorum.

Günaydın kızlar...
Benim oğlum çok ayarsız ya; bi gün çıldırıyor hareketten, bi gün tık yok korkutuyor beni. İlla sevmediği bi pozisyon lazım beyefendiye.

@Pregnant07 aynı dediğin gibiyim. Hamilelikte Olan bazı şeyler bana abartı ve hayal gelirdi, ben de çok ağlayan bir insan olmamama rağmen alakasız mevzulara ağlama moduna ve kocamın her dediğine alınganlık yapıp cevap verme moduna geçtim. Ki benim eşim çok mülaim bi insan hiç tartışmaz benle, bak şimdi bu da içime verdi

Aynen benimki de öyle, ağzımın içine bakıyor ne yapsam diye, ama 2 gündür hem çok uykum geliyor hem de herşeye duygulanıyorum. Hele şu doğar doğmaz çekilen bebek fotoğraflarına bakınca gözlerim doluyor, duygusallığım pik yaptı

Bizim gecen sene ev rutubetlydi oyle oluyodm bu sene boyadk daha iyiyim. Oyle bi durum mu vat acaba. Olmadi su tuz lambalarndan al canm. Bi arkadaşa daha onerdm burda. 1 aydr geeyen oksurugu kesildi.
Hamilelikte burun tıkanıklığı normal yazıyor da geceleri çok rahatsız ediyor. Öyle yapıyım bari.

Kızlaarrr bebeğimi gördüm bugüünnn.Bebeğim gayet iyi. 38 cm olmuş. 28 haftadayız. 10-15 Mayıs doğum var dedi.Hayırlısıyla.
Mart'ın 17 sinde tok gel dedi. NTS ye gircekmişim. Doktora dedim hegün nar greyfurt içiyorum . önermiyoruz dedi.Ama yarım bardakta da gözün mü var doktor dersen iç dedi yarım bardak izin verdi. kendin ye dedi.
Bu kadar benden kızlar başka bişey demedi. ha bu arada. bu ay 1 kilo almışım. ben 2-2,5 kilo demiştim eczanede ki tartı yanlıştı heralde . bilmiyorum. doktorun tartısın da 1 kilo çıktım. toplamda 9 kilo almışım. iyi gidiyoruz 28 haftaya göre. az daha dikkat et ama dedi.sindirmesi kolay şeyler ye baskı olması normal kaburgalara dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…