2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hosbulduk canım benim :))) cafcaflı zamanları kacırmamısım iyi bari

Ben 26. Haftada(25+5) gittiğimde 820 gr idi. Doktorun daha iyi bilir tabi canım. Boy da önemli

sırt değil de bel ağrısı var bende de uzun süre oturmak uzun süre ayakta durmak mahvediyor sanki kilitleniyor belim. bir de bikaç gecedir ellerim acayip uyuşuyor hissizleşiyor olsun şikeyet etmiyorum hayırla doğsun da minnaklarımız bu arada hoş geldin aramıza

Hosbuldum canım :) aynen aynen bel agrısı bende de hat safhada oluyor bazen.
Dedigin gibi, asla sikayet yok Anayiz biz ana katlanacagız herseylerine insaallah.

allah yardımcın olsun.dikkat edin ya zaten şu temizlik derdimiz bizi mahvediyor hele birileri gelecegi zaman

Boşver canım kayınvalideyi falan bebeğinden önemli değil ne derse desin pis dağınık bulduysa lafını etmeyip yardım etsin hamilesin sen sonuçta

Ne guzel diyetmis o. onceden nasildi kilon. Alinmislara say. Bebisin gelisimi de guzelse oh ne ala. bende o diyetten isterim:)
Benim diyette sut yogurt vs de olculu. iki ceviz bir ekmek mi ne oyle bisi.

allah yardımcın olsun.dikkat edin ya zaten şu temizlik derdimiz bizi mahvediyor hele birileri gelecegi zaman
1 gün sonra gelse sıkıntı yok Haftalık kadın geliyor,Ama gel gelelim bugün tuttu. hamileyken iş yapmak degilde,Anlayışsızlık insanı zora sokuyor keşke kadın kadını anlasa ama kadın kadını mümkün degil anlamıyor. Benim annem kaynana bende görümceyim yemin olsun ev dagınık olur lafını etmeden gider toplar süpürürüz sonrada çay demler içeriz. Hep birlikte,Ama bu başka olay Bende hamileydim ben hamileyken ne işler yapıyordum kaç sofra indiriyordum diyor. Halbuki o zengin ailede sadece yemek bulaşık derdindeymiş,Annem ise yokluktan tarlada çalışmaktan tüm çocuklarını sırtında çuvallarla dogurmuş. Ama annem anlıyor gelinlerin halindende bizimki biraz zor

Kucuk oglan derken buyugude mi var. simdide kiz yolda. ucuncu mu? Matematigim sasti:)

ne demişler; çeken bilir.. anneniz halden anlar ama bu durumları yaşamadığı için kayınvalideden anlayış beklenmez maalesef.

Senin doktorun ne diyecek bakalim burada paylaş olur mu evet benim de kimi zaman adet sancim çok berbat olur

Kızlar diğer kontrolde NTS ye girecekmişim de şimdi tam olarak neye bakacaklar.ücretli mi o ?
Ne yapacaklar tam olarak detaylı bilen var mı ?
Ben bilmiyorum da netten bakıyorum şimdi.

Birde kızlar karnıma o darbe geldiginden beri hareketini hissetmiyorum normalde sürekli vuruyor bu saatlerde iyice korkmaya başladım

Kızlar diğer kontrolde NTS ye girecekmişim de şimdi tam olarak neye bakacaklar.ücretli mi o ?
Ne yapacaklar tam olarak detaylı bilen var mı ?
Ben bilmiyorum da netten bakıyorum şimdi.
canım ben kuzenim ile gitmiştim kemer gibi birşey bağlanıyor göbeğe iki tane yuvarlak birşey var onları tutsun diye
bebeğin kalp atışına bakıyorlar :)

Bizde de mesela su imza alanindaki kiloyu boyu hic tutmuyor. Gelisimine normal diyor dr. Bazen bir hafta onde oluyor bazen normal haftasina geliyor. Boy olarak biraz daha geriden geliyor. Ne yemeli ne yapmali arastiriyorum netten. Son uc ay protein agirlikli beslenme bebegin kilosunu arttiriyormus. Boy icin bisi bulamadim balik yagi var ama tartismali. Soramiyorum tabi dr sen normal diyosun da KK boyle diyor diye:)

ECEcanN o da bir nevi ses dalgası. Sende sinsi bi sancı var mı bebeğin keyfi yerinde mi ona bakıyorlar. 15 20 dk sürünce muayene den önce oluyo. Benim hastanemde belli bi haftadan sonra muayene parçası olduğu için ücretsiz. Sende de ücretsizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…