- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.121
Kolay gelsin canim tatli telaslar,yorgunluklar bunlar..ben daha basalamadim yikamaya bu gecede ruyamda dogum vaktim gelmis dogum baslamis ama.camasirlar yikanmamisti :)))Günaydın güzel annişler ve onların güzel kuzucukları bol bol tekmeli bir gün olsunn hastaneye gidicek olanlarda hayırlı haberler versin inşbizim günlerimiz yoğun geçiyor baya odası geldi kızımın dünde kıyafetlerini yıkamaya başladım yoruluyorum ama onları gördükçe çok mutlu oluyorum sizler nasılsınız kuzular nasıl
Benim küçük oğlan erken geldi öyle bir anda suyum patladı ben anne ev temizlenmedi çantam hazır degil die ağlıyorum annem dedi kızım kendine gel doğuruyorsun :) o yüzden bu kez herşeyi hazır ediyim hazır olsun dedim:)Kolay gelsin canim tatli telaslar,yorgunluklar bunlar..ben daha basalamadim yikamaya bu gecede ruyamda dogum vaktim gelmis dogum baslamis ama.camasirlar yikanmamisti :)))
Hazirliksiz yakalanmakda kotu :))Kac haftalik dogdu oglun?simdi yikarsam toz olur gibi geliyor bana 32 dolsun bakalim biBenim küçük oğlan erken geldi öyle bir anda suyum patladı ben anne ev temizlenmedi çantam hazır degil die ağlıyorum annem dedi kızım kendine gel doğuruyorsun :) o yüzden bu kez herşeyi hazır ediyim hazır olsun dedim:)
Gunaydin canimmmm, guzel dualarina da aminGünaydın güzel annişler ve onların güzel kuzucukları bol bol tekmeli bir gün olsunn hastaneye gidicek olanlarda hayırlı haberler versin inşbizim günlerimiz yoğun geçiyor baya odası geldi kızımın dünde kıyafetlerini yıkamaya başladım yoruluyorum ama onları gördükçe çok mutlu oluyorum sizler nasılsınız kuzular nasıl
Kızlar merhabalar mutlu mutlu geldim..
bugün bebeğimi gördüm kızım büyümüş...eliyle yüzünü kapatıyordu..utangaç kızım benim
bebeğimde sadece 1 hafta gerilik var...
insan buna sevinir mi diyeceksiniz benim için iyi 4 haftada sadece 1 hafta geri olması iyi gibi geldi
beyinde hiç kist görülmedi...tamamen kaybolmuşlar
parlaklık konusunda birşey demedi..
sadece kontrolde olacakmışım..eğer gelişim de gerilik hafta hafta artarsa iğne başlanacakmış...
Buna da şükür...
Kizlar dun geceden beri sık idrara cikmaya basladim, gunde 2.5 lt-3lt civari su iciyorum. Ama geceden beri iki saatte bir hatta saatte bir wc ye gidiyorum. Gitmezsem kasiklarimda sanci oluyor. Son 3 ayda rahim baski yapiyormus idrar torbasina diye okudum ama ne bilim yaa boyle giderse son 3 ay zor gecer yani. İnsalllah gecer bi kac gun icindesizde de var mi boyle bir durum?
Günaydın güzel annişler ve onların güzel kuzucukları bol bol tekmeli bir gün olsunn hastaneye gidicek olanlarda hayırlı haberler versin inşbizim günlerimiz yoğun geçiyor baya odası geldi kızımın dünde kıyafetlerini yıkamaya başladım yoruluyorum ama onları gördükçe çok mutlu oluyorum sizler nasılsınız kuzular nasıl
Kolay gelsin canim tatli telaslar,yorgunluklar bunlar..ben daha basalamadim yikamaya bu gecede ruyamda dogum vaktim gelmis dogum baslamis ama.camasirlar yikanmamisti :)))
Yerim o minnaki benn tatlis prensesim benimm. Benim oglusum üzerine yatinda kalkana kadar durmuyo sürekli vuruyo ama uslu durdu bu gece ben hic yatamadim uykuda hapsurdum surekli uyandim sabahta 5.5 ta kalktim burnumda tikali silemiyorumda bi sildim pisman oldum 15 dk falan kanadi enseme pecete islattim koydum soguk suyla sonrada uzandim gecti. bayadir silince kan oluyoduda böYle akmiyodu hamilelikten kilcal damarlar incelip catliyomus.Zaten sirt ustu yataym agridan duramiyorum. Ben normalde de sola yatarm. Gebelik boyunca da oyle oldu. Dun gece yatiyorum. Sola yattm ama hafif yuz üstü duruyodum. Allahim minnakm kipir kipir. Uzerine yattk hanimin. Sen aklima geldn dedm teyzene dua et kalkiyorm uzerinden. Oyle kibar vuruyo ki rahatsz olduguna inanasm gelmiyor hahah. Cok bal bunlar.
Bazen sabah burnumu temizlediğimde bende aynı tabloyla karsılasıyorum. Burnum gece kanamış sanki silerken de kan kalıntıları cıkıyor içinden..Yerim o minnaki benn tatlis prensesim benimm. Benim oglusum üzerine yatinda kalkana kadar durmuyo sürekli vuruyo ama uslu durdu bu gece ben hic yatamadim uykuda hapsurdum surekli uyandim sabahta 5.5 ta kalktim burnumda tikali silemiyorumda bi sildim pisman oldum 15 dk falan kanadi enseme pecete islattim koydum soguk suyla sonrada uzandim gecti. bayadir silince kan oluyoduda böYle akmiyodu hamilelikten kilcal damarlar incelip catliyomus.
Amann aynen valla her yer her an gece gunduz bebek bebek bebekBugün görüş günümüz sabah sabah kalktım süslendim püslendim Zeki Müren de bizi görecek mi hesabı biz onu görünce o da bizi görüyormuş gibi ekstra önem veriyorum bu günlere gece de hep doğumlu emzirmeli rüyalar görüyorum bilinçaltım bilinç üstüm her tarafım bebek oldu
Oh ne güzel canımBugün görüş günümüz sabah sabah kalktım süslendim püslendim Zeki Müren de bizi görecek mi hesabı biz onu görünce o da bizi görüyormuş gibi ekstra önem veriyorum bu günlere gece de hep doğumlu emzirmeli rüyalar görüyorum bilinçaltım bilinç üstüm her tarafım bebek oldu
Günaydın güzel annişler ve onların güzel kuzucukları bol bol tekmeli bir gün olsunn hastaneye gidicek olanlarda hayırlı haberler versin inşbizim günlerimiz yoğun geçiyor baya odası geldi kızımın dünde kıyafetlerini yıkamaya başladım yoruluyorum ama onları gördükçe çok mutlu oluyorum sizler nasılsınız kuzular nasıl
Senin bir sorun mu vardı canım hazırlıklara başlayamıyorum yazmışsin canım
Kan uyuşmazlığı evet kurtajdan sonra iğne vurulmuştum fakat doktorum 7.ayda yani bu ay yine vurulacagımizı söyledi bakalım evet Bursadayim canım ben aklımda bir doktor var ama kendi doktorumdan da memnunum hayırlısı bakalım nabalim[/QUOTE
Canım 28 haftada vurulman gerekiyor önce kan değerine bakacak sonra iğneni yapacaklar ben vuruldum geçen hafta
Canım 28 haftada vurulman gerekiyor önce kan değerine bakacak sonra iğneni yapacaklar ben vuruldum geçen haftaSenin bir sorun mu vardı canım hazırlıklara başlayamıyorum yazmışsin canım
Kan uyuşmazlığı evet kurtajdan sonra iğne vurulmuştum fakat doktorum 7.ayda yani bu ay yine vurulacagımizı söyledi bakalım evet Bursadayim canım ben aklımda bir doktor var ama kendi doktorumdan da memnunum hayırlısı bakalım nabalim
Kolay gelsin canim tatli telaslar,yorgunluklar bunlar..ben daha basalamadim yikamaya bu gecede ruyamda dogum vaktim gelmis dogum baslamis ama.camasirlar yikanmamisti :)))
Doktorlar hep diyor ki o bebek ne lazımsa anneden itinayla alır, merak etme o alacağını almıştır senin bünyendenDiyet yapan arkadaslarim, ben bir haftada bir kilo vermisim. Acaba normal mi ya sizde durumlar nasil? Eşim ödem gitmistir guzel diyor ama ben tedirgin oldum yani hamilelikte kilo verilirmi yahuaslinda diyetim guzel, bolca yogurt ceviz protein ve sebze yiyorum yani. Gayet olculu guzel bi siyet ve doyuyorum. Normalde kontrolume iki hafta var ama haftaya randevu alip doktoruma gideyimm diyorum. Bakalim bebisimin kilo alimi nasil
Yine doğum hikayeleri okudum normal doğumda epidural kullananlar yüzde 50 50 ikiye ayrılmış durumdalar çok şiddetli sancı çektim keşke epidural alsaydım diyenlerin sancısında benim dayanıklılık sürecim nasıl olur acaba araştır araştır olmuyor yurtdışında genelde doğumların yüzde doksanı bu yöntemle gerçekleşirken Türkiye'de neden az kullanılmakta kimisi de diyor çok konforlu bir doğum tıbbın böyle imkanlarından yararlanmak lazım tabi ki seçim yapmak zor endişelerim biraz azalsın diye okumaktayim fakat en iyisi zamana bırakıp hiç okumamak ve bu konuda düşünmemek sağlıkla gelsin dünyaya da sancıyı da çekeceğiz ne yapalım anne olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?