2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kolay gelsin canim tatli telaslar,yorgunluklar bunlar..ben daha basalamadim yikamaya bu gecede ruyamda dogum vaktim gelmis dogum baslamis ama.camasirlar yikanmamisti :)))

Kolay gelsin canim tatli telaslar,yorgunluklar bunlar..ben daha basalamadim yikamaya bu gecede ruyamda dogum vaktim gelmis dogum baslamis ama.camasirlar yikanmamisti :)))
Benim küçük oğlan erken geldi öyle bir anda suyum patladı ben anne ev temizlenmedi çantam hazır degil die ağlıyorum annem dedi kızım kendine gel doğuruyorsun :) o yüzden bu kez herşeyi hazır ediyim hazır olsun dedim:)

Hazirliksiz yakalanmakda kotu :))Kac haftalik dogdu oglun?simdi yikarsam toz olur gibi geliyor bana 32 dolsun bakalim bi

Gunaydin canimmmm, guzel dualarina da amin ay cidden ne zaman baslamak camasirlarini yikamaya baslamak lazim? Tecrubeli anne olarak sen 30 da baslamissin. Bak simdi kafam karisti ben diyordum 33den sonra felan yaparim diye.

Diyet yapan arkadaslarim, ben bir haftada bir kilo vermisim. Acaba normal mi ya sizde durumlar nasil? Eşim ödem gitmistir guzel diyor ama ben tedirgin oldum yani hamilelikte kilo verilirmi yahu aslinda diyetim guzel, bolca yogurt ceviz protein ve sebze yiyorum yani. Gayet olculu guzel bi siyet ve doyuyorum. Normalde kontrolume iki hafta var ama haftaya randevu alip doktoruma gideyimm diyorum. Bakalim bebisimin kilo alimi nasil

canım gerilik benım ilk kızımdada olmuştu.sanırım 2 haftayı geçince doktorlar bişiler yapıyor.inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza

canım ben bazen resmen idrar keseme bastırdığını hissediyorum.ozaman sıkışıklık hissim oluyor çok

canım darısı benım başıma.bi ben başlıyamadım yıkama utuleme işlerine.çok iyi yapmışşsınç

o panik hali son ay daha fazla oluyor.biranönce başlamak lazım aslında

Yerim o minnaki benn tatlis prensesim benimm. Benim oglusum üzerine yatinda kalkana kadar durmuyo sürekli vuruyo ama uslu durdu bu gece ben hic yatamadim uykuda hapsurdum surekli uyandim sabahta 5.5 ta kalktim burnumda tikali silemiyorumda bi sildim pisman oldum 15 dk falan kanadi enseme pecete islattim koydum soguk suyla sonrada uzandim gecti. bayadir silince kan oluyoduda böYle akmiyodu hamilelikten kilcal damarlar incelip catliyomus.

Kızlar günaydın.. Geceleri uyurken hep burnum tıkanıyor. Sizde de oluyor mu? Bir çözüm bulabildiniz mi? Ağzımdan nefes alıyorum ve uyandığımda ağzım kupkuru oluyor, rahatsız ediyor. Uykumu da etkiliyor tabi..

Bazen sabah burnumu temizlediğimde bende aynı tabloyla karsılasıyorum. Burnum gece kanamış sanki silerken de kan kalıntıları cıkıyor içinden..

Amann aynen valla her yer her an gece gunduz bebek bebek bebek
Hayirli haberlerle gel guzel annemm

Oh ne güzel canım Nst ye girmeye başladın mı?

Bizim kuzunun da odası geldi ama yardımcı abla iki hafta sonra gelecekmiş benim silmeye halim yok eşimin yaptığı da içime sinmez öylece duruyo oda bi yerleştirsek süslü püslü ne güzel olur ama raf tipi bişey de istiyorum oyuncak filan koyayım süslü dursun diye

Bizim kuzunun da odası geldi ama yardımcı abla iki hafta sonra gelecekmiş benim silmeye halim yok eşimin yaptığı da içime sinmez öylece duruyo oda bi yerleştirsek süslü püslü ne güzel olur ama raf tipi bişey de istiyorum oyuncak filan koyayım süslü dursun diye sen şimdi eşyalarını da dizersin dolabına misler gibi olur

Canım 28 haftada vurulman gerekiyor önce kan değerine bakacak sonra iğneni yapacaklar ben vuruldum geçen hafta

Çocuğa süs püs çeyiz yapmaktan unutmuşsundur kesin senin gibi becerikli hatun atlar mı hiç böyle önemli detayı rüya işte

Doktorlar hep diyor ki o bebek ne lazımsa anneden itinayla alır, merak etme o alacağını almıştır senin bünyenden Sonuçta kendini aç bırakmıyorsun, sadece sağlıklı ve yeterli besleniyorsun. Ama tedirgin olduysan git tabi yine de. Benim de kilom sabitlendi diyetle beraber. Çok şükür

Canım araştırmak her zaman için iyidir o en yoğun ağrıda bi rahatlama ne iyi gelir insana ben adet sancısını bile çok yoğun çekerdim o ağrı kesici etkisini gösterirdi ya ne güzel his bence iyi bir merkezde epidural yaptırmak çok mantıklı bugün gitmişken bi sorayım doktoruma onun fikri neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…