2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oy maşallah yesin onu teyzesi kilosunu merak ediyodun sordun mu :) anlatımın gebelik takip programındaki bebek gibi olmuş nst diye bişey varmış annem ona girecekmiş :)
Hahaha anladım cnm aynen sordum cnm 720 gr dedi. ama anlamadım ya normal mi dedim. zaten böyle olur normal tabi dedi. arkadaşlarımın ki 1 kilo üzeri dedim 1.200 - 1.300 dedim bu haftalarda o kadar olmaz dedi. yanlışın var dedi. seninle aynılarmı dedi. bir 2 hafta oynuyor bazılarıda aynı dedim. yok dedi. senin ki normal ,30 dan snra 1 kiloyu görür hızlı kilo alımına başlar dedi.

Canım ben de bugun 29 + 2 günlük oldum. Kontrole gidecegim ogleden sonra. Bakalim benim minnosumun kilosu ne kadar olmus... Bana da 720 gr biraz az geldi ama kafana takma, saglıgı sıhhati yerinde olsun da bebislerin

25+4 te benim bebişin kilosu 914 gramdı canım boyu da 36 cm. Değişiyor demek ki..

Şuanda agrı yok ama korkuyorum ya bişey olduysa diye tam kızımın oldugu kısıma geldi ;( Sinirlerim harap oldu
Canıımmm üzülme ya olabilecek şeyler bunlar sen kasıtlı yapmamışsın ki. Bir kaç saat dinle bakalım hareketlerini falan. Göbeğine de bak morarma şişlik vs olucak mı. Ona göre doktoruna başvurursun...

Canım ben de bugun 29 + 2 günlük oldum. Kontrole gidecegim ogleden sonra. Bakalim benim minnosumun kilosu ne kadar olmus... Bana da 720 gr biraz az geldi ama kafana takma, saglıgı sıhhati yerinde olsun da bebislerin
Tmam sor cnm ama ben 28 haftadayım sen 30 biraz fark var. ama sen sorabilirsin 28 de haftada 720 gr az mı diye. çünkü herkes artık 1 kiloyu aştı. ben doktoruma çok güveniyorum herkes tavisye etti de gittim tüm çevrem aynı doktora gitti. adını duyurmuş birisi benm oturduğum semt de. güvenmemekle hata ediyor olabilirim. ama bu foruma göre baya az geldi.
ki kilo bir bakıma önemli değil kimi 4 kilo doğurur kimi 3 kilo.

Benim de uyku seti ve cibinlik set olarak aldim. Perdeyi de onlara uyduracagim. Hali zaten kolay minik bi hali alicaz. Sepet bulursam internetten haber veririm canim. Simdilik bakiniyorum iste. Bir de yatak odama besik alcam da ne alacagima hala karar veremedim yaaaa kafam karisik bu konuda

25+4 te benim bebişin kilosu 914 gramdı canım boyu da 36 cm. Değişiyor demek ki..
canm biz ebeveynler olarak standart görüyorz boyunu babamız da çok uzun değil. ben 1.66 idim sanırım en son üni de bakmıştım :) eşim 1.70-71 olması lazım. orta boyluyuz. büyük ihtimalle içime doğan boyu 48-49 cm olacak doğum boyu . gibime geliyor.

Ben o kadar vitamin yolluyorum ona dikkatli bak deseydin :) her doktor farklı ya benimki de boy ölçmez mesela oturan insanın boyu ölçülür mü doktorlar kadınların dırdırından bıktığı için flyi 7yle çarpın diyolar doğmadan bilinmez diyo bide doğumda kilo bile çok değişken çıkıyo bebeklerde sağlıklı dediyse ohh mis

Maşallah prensesine annişkosu

Bana 26 haftalıkken soylenen kiloya göre az buldum canım. O zaman 940 gram civarıydı benimki. Doktoruna güveniyorsan hic sorun yok zaten, önemli olan o. Gerci 28 haftadan sonra cabucak buyuyorlar, bir bakmissin totisi kocamn oluvermis :))

aynen. Bana dedi tartı değil bu dedi espiriye vurarak biraz gülüştük ama bendeki tip değişti gülüyorum ama içimden neler diyorum sadece gelişimini görebiliriz boyunu organlarını nasl ilerlediğini görebiliriz dedi.Kiloyu takma dedi.Değişir dedi. aman sonuçda bebek 1 kilo 1,5 kilo doğcak değil ya allahın izniyle. elbet olacak 2,5 kilo 3 kilo inşallah.

Banada öyle geliyor cnm. evet gerçekten çok güveniyorum tüm çevremi normal doğurttu sağlıcakla aldılar kucaklarına. en az çevrem den 5-6 kişi ona gitti. hatta hepsi aynı anda nerdeyse biri geçen yıl diğer 2 yıl önce biri bu yıl gitti yeni doğdu 6 aylık. yengem ona gitti dayımın kızı 8 aylık tostombiş. herkes ona git dedi. bebekleri çok iyi. o nedenle çok güveniyorum. çok tavisye ettikeri için. hayırlısı olsun

Canım cihazdan cihaza farkediyo bence. Ya da dr un kiloyu çok önemsemiyor olabilir bu haftalarda. Benim 26+0 da 898 gr çıkmıştı. Değişik geldi bana. Haa telaşlanacak bi durum da Yok hee her cihazın hassasiyeti farklı hakkaten.

Çocuğa süs püs çeyiz yapmaktan unutmuşsundur kesin senin gibi becerikli hatun atlar mı hiç böyle önemli detayı rüya işte
Severim seni ya sen ne pozitif bi kadinsin mesajlarini okumak bana iyi geliyor :))
Canimm hosgeldin ,gec geldin ama olsun cafcaflı zamanlar yeni basladi
Kiyamam kuzum niye oyle oldun ki hamile olmayasin bende cook sinirkiyim hic tahammulum yok
Canim 25. Haftada iki gun arayla baska doktorlara gittim biri 950 biri 975 gr demisti asagi yukari 900 gr demekki dedim kendi kendime.inan onemli degil kilo canlari sagilsun saglikli sihhatli olsunlarda bende iki tane dobisko var zaten umarim bu yavrum standart olculerde bi cocuk olarak buyur diyorum

bişey olmaz canım amniyon sıvısı onu koruyor su dolu bir top içinde sıkışmanın çarpmanın etkisini azaltmıştır. Baktın çok ağrı oluyor Dr gidersin için rahat eder.Geçmiş olsun

Duramadım direk doktorumu aradım,Oda gel plasentasına bakalım sıkıntı var mı dedi. Bugünde kaynanam gelcek diye komple evi temizliyordum Laf etmesin diye zaten sinirlerim gergindi tam oldu. gece yarısına kadar iş yaptım sabah 8de kalktım hala iş yapıyordum şu sancı oldu hala yapıyorum. Onada gerginim biraz

Canım doktorun normal dediyse takılma çok fazla, kimseyle kıyaslamamak lazım hep farklı oluyor çünkü

Canım doktorun normal dediyse takılma çok fazla, kimseyle kıyaslamamak lazım hep farklı oluyor çünkü
Doğru söylüyorsun cnm. Aynen normal dedi. gayet iyi gidiyoruz dedi. Hayırlısı olsun. bu doktora tek ben gitseydim başka doktorada görünebilirdim belki. ama dediğim gibi hemen hemen tüm çevrem aynı doktora gidip çok sağlıklı kilolarda ve normal doğumla bebek doğurttuğu için güveniyorum. aklmda şüphe kalıyor onuda anneliğe vermek lazım.
Ama takmıyorum şuan inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…