- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.181
Hahaha anladım cnm aynenOy maşallah yesin onu teyzesi kilosunu merak ediyodun sordun mu :) anlatımın gebelik takip programındaki bebek gibi olmuş nst diye bişey varmış annem ona girecekmiş :)
Şuanda agrı yok ama korkuyorum ya bişey olduysa diye tam kızımın oldugu kısıma geldi ;( Sinirlerim harap olduGeçmiş olsun canımBir şey olmaz inşallah ya, ağrın devam ederse bir doktorunu ara istersen.
Canım ben de bugun 29 + 2 günlük oldum. Kontrole gidecegim ogleden sonra. Bakalim benim minnosumun kilosu ne kadar olmus... Bana da 720 gr biraz az geldi ama kafana takma, saglıgı sıhhati yerinde olsun da bebislerinHahaha anladım cnm aynensordum cnm 720 gr dedi. ama anlamadım ya normal mi dedim. zaten böyle olur normal tabi dedi. arkadaşlarımın ki 1 kilo üzeri dedim 1.200 - 1.300 dedim bu haftalarda o kadar olmaz dedi. yanlışın var dedi. seninle aynılarmı dedi. bir 2 hafta oynuyor bazılarıda aynı dedim. yok dedi. senin ki normal ,30 dan snra 1 kiloyu görür hızlı kilo alımına başlar dedi.
25+4 te benim bebişin kilosu 914 gramdı canım boyu da 36 cm. Değişiyor demek ki..Canm bebeğimi görsen ultrasona sığmıyor resimleri kağıda zor sığıyor bir yanak var tam ısırmalık.sarkık böyle hüpletmelik tam. ama kiloyu 720 gr dedi. dedim nasl olur? . ne oldu dedi. arkadaşlarm var da benmle aynılar 1 kilo ve üzerindeler dedim. 6buçuk aydan snra 1 kiloyu görür dedi. seninki gayet normal dedi. bu haftalar da 1.200 - 1.300 olmaz dedi.
Kafamda deli sorular
Canıımmm üzülme ya olabilecek şeyler bunlar sen kasıtlı yapmamışsın ki. Bir kaç saat dinle bakalım hareketlerini falan. Göbeğine de bak morarma şişlik vs olucak mı. Ona göre doktoruna başvurursun...Şuanda agrı yok ama korkuyorum ya bişey olduysa diye tam kızımın oldugu kısıma geldi ;( Sinirlerim harap oldu
Tmam sor cnm ama ben 28 haftadayım sen 30 biraz fark var. ama sen sorabilirsin 28 de haftada 720 gr az mı diye. çünkü herkes artık 1 kiloyu aştı. ben doktoruma çok güveniyorum herkes tavisye etti de gittim tüm çevrem aynı doktora gitti. adını duyurmuş birisi benm oturduğum semt de. güvenmemekle hata ediyor olabilirim. ama bu foruma göre baya az geldi.Canım ben de bugun 29 + 2 günlük oldum. Kontrole gidecegim ogleden sonra. Bakalim benim minnosumun kilosu ne kadar olmus... Bana da 720 gr biraz az geldi ama kafana takma, saglıgı sıhhati yerinde olsun da bebislerin
Benim de uyku seti ve cibinlik set olarak aldim. Perdeyi de onlara uyduracagim. Hali zaten kolay minik bi hali alicaz. Sepet bulursam internetten haber veririm canim. Simdilik bakiniyorum iste.Bende daha takatten düşmedim ama bana ne ya yapmak istemiyom sonra akşam bacaklarım ağrıyo naz yapacam :) hemen hemen aynı zamanda hazır olur odamız benim uyku setiyle perde takım sadece halı alacam bide instagramda cibinlik yapıyolar çok güzel ondan sipariş veririm o süslü sepetten bende istiyorum netten filan bulursan haber ver
canm biz ebeveynler olarak standart görüyorz boyunu babamız da çok uzun değil. ben 1.66 idim sanırım en son üni de bakmıştım :) eşim 1.70-71 olması lazım. orta boyluyuz. büyük ihtimalle içime doğan boyu 48-49 cm olacak doğum boyu . gibime geliyor.25+4 te benim bebişin kilosu 914 gramdı canım boyu da 36 cm. Değişiyor demek ki..
Maşallah prensesine annişkosuKızlaarrr bebeğimi gördüm bugüünnn.Bebeğim gayet iyi. 38 cm olmuş. 28 haftadayız. 10-15 Mayıs doğum var dedi.Hayırlısıyla.
Mart'ın 17 sinde tok gel dedi. NTS ye gircekmişim. Doktora dedim hegün nar greyfurt içiyorum . önermiyoruz dedi.Ama yarım bardakta da gözün mü var doktor dersen iç dediyarım bardak izin verdi. kendin ye dedi.
Bu kadar benden kızlar başka bişey demedi. ha bu arada. bu ay 1 kilo almışım. ben 2-2,5 kilo demiştim eczanede ki tartı yanlıştı heralde . bilmiyorum. doktorun tartısın da 1 kilo çıktım. toplamda 9 kilo almışım. iyi gidiyoruz 28 haftaya göre. az daha dikkat et ama dedi.sindirmesi kolay şeyler ye baskı olması normal kaburgalara dedi.
Bana 26 haftalıkken soylenen kiloya göre az buldum canım. O zaman 940 gram civarıydı benimki. Doktoruna güveniyorsan hic sorun yok zaten, önemli olan o. Gerci 28 haftadan sonra cabucak buyuyorlar, bir bakmissin totisi kocamn oluvermis :))Tmam sor cnm ama ben 28 haftadayım sen 30 biraz fark var. ama sen sorabilirsin 28 de haftada 720 gr az mı diye. çünkü herkes artık 1 kiloyu aştı. ben doktoruma çok güveniyorum herkes tavisye etti de gittim tüm çevrem aynı doktora gitti. adını duyurmuş birisi benm oturduğum semt de. güvenmemekle hata ediyor olabilirim. ama bu foruma göre baya az geldi.
ki kilo bir bakıma önemli değil kimi 4 kilo doğurur kimi 3 kilo.
aynen. Bana dedi tartı değil bu dedi espiriye vurarak biraz gülüştük ama bendeki tip değişti gülüyorum ama içimden neler diyorumBen o kadar vitamin yolluyorum ona dikkatli bak deseydin :) her doktor farklı ya benimki de boy ölçmez mesela oturan insanın boyu ölçülür mü doktorlar kadınların dırdırından bıktığı için flyi 7yle çarpın diyolar doğmadan bilinmez diyo bide doğumda kilo bile çok değişken çıkıyo bebeklerde sağlıklı dediyse ohh mis
Banada öyle geliyor cnm. evet gerçekten çok güveniyorum tüm çevremi normal doğurttu sağlıcakla aldılar kucaklarına. en az çevrem den 5-6 kişi ona gitti. hatta hepsi aynı anda nerdeyse biri geçen yıl diğer 2 yıl önce biri bu yıl gitti yeni doğdu 6 aylık. yengem ona gitti dayımın kızı 8 aylık tostombiş. herkes ona git dedi. bebekleri çok iyi. o nedenle çok güveniyorum. çok tavisye ettikeri için. hayırlısı olsunBana 26 haftalıkken soylenen kiloya göre az buldum canım. O zaman 940 gram civarıydı benimki. Doktoruna güveniyorsan hic sorun yok zaten, önemli olan o. Gerci 28 haftadan sonra cabucak buyuyorlar, bir bakmissin totisi kocamn oluvermis :))
Canım cihazdan cihaza farkediyo bence. Ya da dr un kiloyu çok önemsemiyor olabilir bu haftalarda. Benim 26+0 da 898 gr çıkmıştı. Değişik geldi bana. Haa telaşlanacak bi durum da Yok hee her cihazın hassasiyeti farklı hakkaten.Canm bebeğimi görsen ultrasona sığmıyor resimleri kağıda zor sığıyor bir yanak var tam ısırmalık.sarkık böyle hüpletmelik tam. ama kiloyu 720 gr dedi. dedim nasl olur? . ne oldu dedi. arkadaşlarm var da benmle aynılar 1 kilo ve üzerindeler dedim. 6buçuk aydan snra 1 kiloyu görür dedi. seninki gayet normal dedi. bu haftalar da 1.200 - 1.300 olmaz dedi.
Kafamda deli sorular
Sağoll teşekkür ettik teyzişkosuMaşallah prensesine annişkosu
Severim seni ya sen ne pozitif bi kadinsin mesajlarini okumak bana iyi geliyor :))Çocuğa süs püs çeyiz yapmaktan unutmuşsundur kesinsenin gibi becerikli hatun atlar mı hiç böyle önemli detayı rüya işte
Canimm hosgeldin ,gec geldin ama olsun cafcaflı zamanlar yeni basladiMerhaba Güzel Anneler, uzun zamandir fırsat bulup da yazamiyordum KK'ya :)) bugun tesaduf bir topigi görünce aranıza katılmak istedimBen de kısmet olursa Mayıs annesi olacagim, tabi Melegim bir surpriz yapıp Nisan sonu gelmezse Bugun ogleden sonra kontrolumuz var, bakalım ne alemde bizim prenses
Kiyamam kuzum niye oyle oldun ki hamile olmayasinGünaydın kızlar...
Benim oğlum çok ayarsız ya; bi gün çıldırıyor hareketten, bi gün tık yok korkutuyor beni. İlla sevmediği bi pozisyon lazım beyefendiye.
Ay deme ya dun aksam bianda bi suredir hissetmedigimi farkettim yuregim agzima geldi cok korkuyor insan
@Pregnant07 aynı dediğin gibiyim. Hamilelikte Olan bazı şeyler bana abartı ve hayal gelirdi, ben de çok ağlayan bir insan olmamama rağmen alakasız mevzulara ağlama moduna ve kocamın her dediğine alınganlık yapıp cevap verme moduna geçtim. Ki benim eşim çok mülaim bi insan hiç tartışmaz benle, bak şimdi bu da içime verdi
Canim 25. Haftada iki gun arayla baska doktorlara gittim biri 950 biri 975 gr demisti asagi yukari 900 gr demekki dedim kendi kendime.inan onemli degil kilo canlari sagilsun saglikli sihhatli olsunlarda bende iki tane dobisko var zatenHahaha anladım cnm aynensordum cnm 720 gr dedi. ama anlamadım ya normal mi dedim. zaten böyle olur normal tabi dedi. arkadaşlarımın ki 1 kilo üzeri dedim 1.200 - 1.300 dedim bu haftalarda o kadar olmaz dedi. yanlışın var dedi. seninle aynılarmı dedi. bir 2 hafta oynuyor bazılarıda aynı dedim. yok dedi. senin ki normal ,30 dan snra 1 kiloyu görür hızlı kilo alımına başlar dedi.
bişey olmaz canım amniyon sıvısı onu koruyor su dolu bir top içinde sıkışmanın çarpmanın etkisini azaltmıştır. Baktın çok ağrı oluyor Dr gidersin için rahat eder.Geçmiş olsunKızlar çok fena sinirlerim bozuldu,Biraz önce tepsiyi aldım götürüyordum biranda kapıdan geçerken nasıl olduysa tepsi karnıma şiddetli bir şekilde geldi,Kapıyla tepsi arasında kaldım. Çok canım yandı bişey olurmu sizce
Duramadım direk doktorumu aradım,Oda gel plasentasına bakalım sıkıntı var mı dedi. Bugünde kaynanam gelcek diye komple evi temizliyordum Laf etmesin diye zaten sinirlerim gergindi tam oldu. gece yarısına kadar iş yaptım sabah 8de kalktım hala iş yapıyordum şu sancı oldu hala yapıyorum. Onada gerginim birazCanıımmm üzülme ya olabilecek şeyler bunlar sen kasıtlı yapmamışsın ki. Bir kaç saat dinle bakalım hareketlerini falan. Göbeğine de bak morarma şişlik vs olucak mı. Ona göre doktoruna başvurursun...
canm biz ebeveynler olarak standart görüyorz boyunu babamız da çok uzun değil. ben 1.66 idim sanırım en son üni de bakmıştım :) eşim 1.70-71 olması lazım. orta boyluyuz. büyük ihtimalle içime doğan boyu 48-49 cm olacak doğum boyu . gibime geliyor.
Doğru söylüyorsun cnm. Aynen normal dedi. gayet iyi gidiyoruz dedi. Hayırlısı olsun. bu doktora tek ben gitseydim başka doktorada görünebilirdim belki. ama dediğim gibi hemen hemen tüm çevrem aynı doktora gidip çok sağlıklı kilolarda ve normal doğumla bebek doğurttuğu için güveniyorum. aklmda şüphe kalıyor onuda anneliğe vermek lazım.Canım doktorun normal dediyse takılma çok fazla, kimseyle kıyaslamamak lazım hep farklı oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?