2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne guzel diyetmis o. onceden nasildi kilon. Alinmislara say. Bebisin gelisimi de guzelse oh ne ala. bende o diyetten isterim:)
Benim diyette sut yogurt vs de olculu. iki ceviz bir ekmek mi ne oyle bisi.
Canim ben ilk aylarda cok kilo aldim ama son bir aydir kilom sabitti. 6.aya kadar 12kg almistim ve bir aydir kilo almiyordum. Bu siyetle birlikte de bir kilo vermis oldum. Benim diyette gunde 3 porsiyon yoğurt veya süt var. Toplamda da 5-6 dilim ekmek var. Ayrıca kilo vericek olursam diyetiayenim diyet listene ekleme yapacağım dedi ki muhtemelen kilo verdigim icin biraz ekleme yapacaktir. Ama ben diyete birebir uyuyorum. Sifir seker, hatta meyveyi bile az tuketiyorum yazilana gore. Sadece dün azicik beyaz ekmek yedim ama bidaha yemem yani disardaydim mecburiyetten yemistim. Oyle yani
Kızlar diğer kontrolde NTS ye girecekmişim de şimdi tam olarak neye bakacaklar.ücretli mi o ?
Ne yapacaklar tam olarak detaylı bilen var mı ?
Ben bilmiyorum da netten bakıyorum şimdi.
Bebegin kalp atislarina ve sendeki sanci duZeyine bakiliyorum canim. Son aylarda yavastan sancilar basliyo ya duzenli bakiyorlar her kontrolde nst ile. Benim bildigim kadariyla nat ucreti ekstradan oluyor. Yani benim hastanemde o sekilde. Suan muayenem 60lira, bakalim nst ne kadardir. Muhtemelen 32den sonra benden de nst ister doktorum. Daha bir ayim var yani

Kızlar diğer kontrolde NTS ye girecekmişim de şimdi tam olarak neye bakacaklar.ücretli mi o ?
Non stress test.... Lakin bana bol stres yapmisti:) cok erken tanistim ben bazi sorunlarmdan dolayi. Hastanene bagli muhtemelen. Benden almadilar hic ucret. Rutin vaktinde de alinmayacak, 20 dakika suruyor canim. Vakti gelince guzel dir :) video izle ytube dan. Esim karnima tak tuk vurmustu benim kimse yokken:) degerler degismisti otmeye baslamisti cihaz :) siz oyle cilginliklar yapmayin:)

Canım ücretini bilmiyorum ama 2 tane kemer gbi bişey bağlıyolar karnını biri sancı var mı diye ölçüyo biri kalp atışlarını uzun bi kagıda yazıyo cihaz durmadan işte bunların grafiklerni sende doktoruna gösteriyosun önemli bişey değil telaşlanma bende 8 mart gbi gidicem kontrole belki banada takar 32 haftalık olcaz çünkü

Birde kızlar karnıma o darbe geldiginden beri hareketini hissetmiyorum normalde sürekli vuruyor bu saatlerde iyice korkmaya başladım
endişelenme cnm. o da seninle bir panik olmuştur o yuzden hareketsızdır.cıkolata yıyıp uzan bıraz . yada saglık ocagı yakınsa gıdıver kalp atıslarını bır aletle dınlıyorlar ıcın rahatlar

eşine koptum

Anladım canımm var mı bir sıkıntı gittin mi doktora?

Tabi canım genetik faktörde etkili neticede bunda. Endişelenme sen doktora güven

Daha doğuma var canım o zaman kadar alır kilo, boyu da uzar

Maşallah canım sağlıkla kucagına al inşallah, kaç mm büyüme vardı bebişin böbreğinde

Canım biri 6,3 mm diğeri de 7 mm olmuş. Sadece takip dedi tıp fakültesi kendi Dr önemli değil doğuma kadar geçer yada doğduktan sonra geçer diyo bir sıkıntı görmüyorum dedi
İnşallah geçer canım azmış büyüme ,gönlünü ferah tut , benim oğlumunda var büyümesi inşallah bizimkisi de geçer

Yatak o
aman canım hiç takılma ya benim bi arkadaşıma da doğumdan önce doktoru 2900 demiş doğunca 3600 çıkmış doktoru da bayağı sevilen biri çoğu kişide de 300 400 gram az çıkıyor söylenenden bana da bebek ters dedi üzüldüm 3 hafta sonra gel dedi zaten 32de çalışabilir almaya gitcem ya inşallah dönmüş olur şimdi bebişi ikna etmeye çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…