2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bazen sabah burnumu temizlediğimde bende aynı tabloyla karsılasıyorum. Burnum gece kanamış sanki silerken de kan kalıntıları cıkıyor içinden..
Aynen canim hamilelikten damarlar inceliyomus benimde oluyodu 1 aydir senin gibi ama gece baya bildigin kan akiyodu burnumdan hastayim burnum akiyo sandim baktim kan su an yok sukur uyumustum zaten sonrasinda. Bu arada burun tikanikligida normal canim bendede var bide evde kalorifer olunca havayi kurutuyo tabiki evin oyleyse normal islak bez, yada bi kapta su indirin ustune kaloriferin diyolar yoksa rahatsiz ediyo

Bnmde kanadgi olmustu. Dikkat et insaallah canm. Atlat bi an once. Zor oluyordur senn icin
Pasamda annesine kiyamamis bakti hasta uslu durmus. Akilli kuzum
Hic kiyamaz cok seviyo annesini cok düskün kiyamadi bana bebegim. Kanama gecti sukur canim su an yok burnum tikali akiyo sildim bende uzun kanadi bu kez sasirdim sabahin o saatinde uykumu kacirdi bide iyilesirim insallah ya hic doktora gitmek istemiyorum nefret ediyorum normaldede dayanilmicak gibi olmadikca gitmem

Hosbuldum canım :) aynen aynen bel agrısı bende de hat safhada oluyor bazen.
Dedigin gibi, asla sikayet yok Anayiz biz ana katlanacagız herseylerine insaallah.
bugün eşime diyorum bu çocuk sadece benim ben taşıyorum ben besliyorum ağrıları ben çekiyorum bizimki ne dese beğenirsin anasın sen ana dedim iyi laftı bu da bana kapak olsun

Senin doktorun ne diyecek bakalim burada paylaş olur mu evet benim de kimi zaman adet sancim çok berbat olur
ay ben sormayı unuttum makat gelişli diyince küçük emrah gibi büktüm boynumu çıktım hayır ikisi de olsun seçenekler arasında ama ben seçeyim derken bebek seçecek galiba annem kesmesinler bizi bu taraftan gel diye ışık tutacam

biz isim konusuna hiç kafa yormuyoruz.hatta geçen eşimede dedim.15. çocuğumuz olunca onemsemiyoz heralde ismini dedim.en başta birsürü isim buldum beğenmedi.şimdi bende şaşırdım artık.araştırmıyom hiç.defne kalıcak heralde

Doğrudur canım, tuz lambası alacağım bende çok faydası var, burun tıkanıklığına da iyi gelir. Islak bezi de koymam lazım peteğin üstüne

Kızlar benim kuzum sürekli sağ tarafımda. Hatta bazen tünüyor oraya sertleşiyor ama hiç solda değil hep sağda
Hareketlerinden mi hissediyorsun canım nerde olduğunu. Benimki sağdan da soldan da dürtüyor beni, yani yan bir şekilde yatıyor mu acaba? Hiç bilemiyorum ne tarafta olduğunu :)

Gözünaydın canım maşallah prensese.bana da 12 Mayıs dedi 39. Haftada doğum zamanı tabi eğer erken gelmek istemezse.Haftasından ömdeymiş iki Dr da iri bir bebek dedi bakalım gününü bekleyecek mi?

Canım o daha belli olmaz dönebilir son haftalara kadar yolu var :)
Benimki baş aşağı dönük ama korkuyorum ters döner mi diye :)

Masaallah kuzumaa:)) annesine duskun olacak ins :) gtme kuzum ya bende hc sevmiyorum dr ilac vss. Ins ihtiyacn kalmaz en kisa zamanda iyilesrsnn

Kızlar çok mutluyum doktordan çıktım, 38cm olmuş kızım haftasına göre kilosuda iyiymiş 1.100 gram olmuş Saglıgıda iyi yüzüde bize dönüktü hemen 3Boyutluya yönlndirdi yüzünü görün diye çok heyecanlıyım şuan sıra bekliyoruz inş dönmez kızımda görürüz Dua edin göreyim çok heyecanlanıyorum Korkmamada gerek kalmadı ama iyikki gelmişsin böyle durumlarda hiç bekleme gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…