2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
maşallah gözün aydın canım rahatlamişsındır bende bir iki gün icerisinde gidecegim bakalım benimki ne durumda.

Oyy maşallah maşallah, hadi bize de resim at yüzünü dönerse

Çok sevindim canım gözün aydın :)

Ayy hadi inşallah görürsün

Korse konusunda ne düşünüyorsunuz? Araştırma vs yaptınız mı ? Ten marka korse kullanan var mı? Göğüs altından diz üstüne kadar mı alınmalı yoksa daha kısa altı külot olanlardan mı.? Beden olarak bir beden küçük mü almalıyız ? Yorumlarınızı bekliyorum

Bende takip ediyorum, merak ettiğim bir konu

Bende meraktaydım bu konuya ten marka iç çamaşırları severim ama korse hiç kullanmadım ama doğumdan sonra göbeğim de kalsın istemiyorum ayrıca sezeryan olursa korse kullanılabilir mi o da var

Gunaydin canimmmm, guzel dualarina da amin ay cidden ne zaman baslamak camasirlarini yikamaya baslamak lazim? Tecrubeli anne olarak sen 30 da baslamissin. Bak simdi kafam karisti ben diyordum 33den sonra felan yaparim diye.
Canım çok geçe bırakma ben ıkı üç haftaya çantamı falan hazır edicem küçük oğlum erken geldi herşey hazır olsun dahada agırlaşmadan Şen'de öyle yap bence çantamı hazırladığım zaman resim atarım gene size

İnş hayırlısı ile :) bi kaç gün havalandırdım zaten artık silip yerleştirme zamanı :) darısı sizlere olsun inş

Hamileligimi ilk ogrendigimde 3+4 gunluktu ... daha tutunmaya calisiyodu belkide melegim annesine amann dedim 20 ler 30 lara gelene kadaaarrr .....
Yarin 28+0 olucaz Allah izin verirse.bi heyecan bi ates basmiyo degil arada.gece muhabbetlerimiz cok tatli oluyor icten ice yavrumla.dun gece sıkıca sarildim ogluma az kaldi annemm kavusucaz ama bu gunleride ozleyecegimi biliyorum dedim..cok ozel cok guzel bu gunler emin olun cok ozleyeceksiniz.bi cogunuz tekrarini yasarsiniz insaAllah yavrulari kardessiz birakmayin hea .ama ben kotami doldurmus olucam artik Allasen ne yazdim ben bu kadar

2 hafta önce gittim 3 hafta sonra geldi kan degerime baktı negatif çok şükür ama yine de vuracak igneyi her ihtimale karşı
canım negatifliğine bakmıyor değerler var ona bakıyorlar ona göre vuruyorlar ilk çocukta ben doğumdan önce 2 kez vuruldum doğumdan sonra 48 saat içinde yine vuruldum gerçi doktorun takip eder sıkıntı olmaz

Eminim özleyeceğiz canım bu bağda çok güzel bir bağ İnşallah sağlıkla güzel bir doğum yaşarız sonrası da az sancılı olur da 2.yi düşünebiliriz

Sağol cnm anladm şimdi evet olabilir sancı ya arada vuruyor az öncede vurup gitti adet sancısı gibi bikaç kesz tekrarladı. o zamn da çıkabilir. bakacağız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…