- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.281
Ben girdim nts ye karnına bide midenin oraya yuvarlak birşey koyuluyor karnındaki bebeğin kalp atışı nı dinliyor mideye koyulan da sancıların varmı yokmu ona bakıyo ben acilen gitmistim devlet hastanesinde ücretsizdi özelde fiyatını bilmiyorumKızlar diğer kontrolde NTS ye girecekmişim de şimdi tam olarak neye bakacaklar.ücretli mi o ?
Ne yapacaklar tam olarak detaylı bilen var mı ?
Ben bilmiyorum da netten bakıyorum şimdi.
Maşallah prenseseKızlaarrr bebeğimi gördüm bugüünnn.Bebeğim gayet iyi. 38 cm olmuş. 28 haftadayız. 10-15 Mayıs doğum var dedi.Hayırlısıyla.
Mart'ın 17 sinde tok gel dedi. NTS ye gircekmişim. Doktora dedim hegün nar greyfurt içiyorum . önermiyoruz dedi.Ama yarım bardakta da gözün mü var doktor dersen iç dediyarım bardak izin verdi. kendin ye dedi.
Bu kadar benden kızlar başka bişey demedi. ha bu arada. bu ay 1 kilo almışım. ben 2-2,5 kilo demiştim eczanede ki tartı yanlıştı heralde . bilmiyorum. doktorun tartısın da 1 kilo çıktım. toplamda 9 kilo almışım. iyi gidiyoruz 28 haftaya göre. az daha dikkat et ama dedi.sindirmesi kolay şeyler ye baskı olması normal kaburgalara dedi.
Evet takip ediyor her ay kanima bakıyor çok şükür şuan negatif çıkıyor sonuçlarda doktorum bebek etkilenmemis takipte olucaz dedi araştırıp okuduklarima göre şayet pozitif çıkarsa sonuç hiç 7.ay beklemeden hemen iğne vuruluyor bana da 7.ay içinde vurucaz dedi 2 hafta önce gittim şimdi yeniden gidicem inşallahcanım negatifliğine bakmıyor değerler var ona bakıyorlar ona göre vuruyorlar ilk çocukta ben doğumdan önce 2 kez vuruldum doğumdan sonra 48 saat içinde yine vuruldum gerçi doktorun takip eder sıkıntı olmaz
Bizde duru koyacağız inşallahBende beğendim. Kızımın adını Duru koyacağız biz.
Bade, Beren bu isimleri de beğeniyorum ben. Ama Azra da güzel
Bence cok guzel, en yakin arkadasim koymada ben de dusunursum koymayi. Bizde babamizdan ikinci isim icin onay bekliyoruz. İlk ismimiz Elif, ikinci isim muhtemelen Asel olacak.Kızlar isim konusu hala kararsız ya sizce AZRA nasıl?
Benimkide makat gelisli suan ama son ana kadar bekliycez aonucta dogum sancisiyla bile donen bebisler varay ben sormayı unuttum makat gelişli diyince küçük emrah gibi büktüm boynumu çıktımhayır ikisi de olsun seçenekler arasında ama ben seçeyim derken bebek seçecek galiba annem kesmesinler bizi bu taraftan gel diye ışık tutacam
Bu konuyu ben de merak ediyorummmmm. Ben de hic korse kullanamdim, gelinligimm kendiliginden korseliydi onun disinda korsesiz bir hayat gecirdim. Sadece ozel gunlerde toparlayici ic badiler giydim elbiselerimin icinden. Bakalim korse isine el atalim tecrubeli bayaaaaanlaaaaarKorse konusunda ne düşünüyorsunuz? Araştırma vs yaptınız mı ? Ten marka korse kullanan var mı? Göğüs altından diz üstüne kadar mı alınmalı yoksa daha kısa altı külot olanlardan mı.? Beden olarak bir beden küçük mü almalıyız ? Yorumlarınızı bekliyorum
Benim kuzenim 4gun once sezeryan oldu ve 3. Gunden sonra doktoru korse giymesini onerdi kizlar. Siki camasirlar giy demis.Bende meraktaydım bu konuya ten marka iç çamaşırları severim ama korse hiç kullanmadım ama doğumdan sonra göbeğim de kalsın istemiyorum ayrıca sezeryan olursa korse kullanılabilir mi o da var
32. Hafta iyi ozaman degil mi? Hem camasirlarini yikar yerlestiririm hem de cantami hazirlarim. Erken hazirlarsak tozlanir kirisir felan diyorum.Canım çok geçe bırakma ben ıkı üç haftaya çantamı falan hazır edicem küçük oğlum erken geldi herşey hazır olsun dahada agırlaşmadan Şen'de öyle yap bence çantamı hazırladığım zaman resim atarım gene size
Bizde sonunda karar verdik Miray Erva olacak. Yada Erva Miray terside olur.farketmez. ERVA için ikna ettim eşimi.Bizde duru koyacağız inşallah
Ama miray diyecekseniz ervayı neden koyuyorsunuzBizde sonunda karar verdik Miray Erva olacak. Yada Erva Miray terside olur.farketmez. ERVA için ikna ettim eşimi.
Ama biz miray diyeceğiz. E.Miray yazar ilerde adı.
Ne mutlu sana. Önümüzdeki ay bende başlıcam alışverişlere (başlayıp bitiricem yani) daha bir kaç kıyafetten başka bir şey almadımKizlaaar bugun carsiya gitttim hava harikaydi, ohh bi guzel gezdim. Hem de kendime aliaveris yaptim ohhh sefam olsun. English homeden de nevresim takimi aldim, hastanede yatagima sermek icin pembis bir takim. Dayanamayip masa ortusude aldim ay evim resmen English home showroom yani alisveris yapmadan cikamiyorum o magazadan. Neyse iste bir işi daha hallettim. Yarin da eminonune gidiyoruz, son alisverisi de orda yapar tamamlarim artik. Zaten alacaklarim baya azaldi, ufak bi listem kaldi almam gereken. Bizden bu kadaaaaaarrr
Ya cnm ben erva da derim. erva ismini çok seviyorum kararsız kaldım. teyzesi erva derim diyor. miray erva diye çağırırım ben arada. tek isim istemedik.Ama miray diyecekseniz ervayı neden koyuyorsunuz
İki ismi de kullanın bence canım.Ya cnm ben erva da derim. erva ismini çok seviyorum kararsız kaldım. teyzesi erva derim diyor. miray erva diye çağırırım ben arada. tek isim istemedik.
Evet canım hastanedeki nevresime kadar almışsan bence de artık kotanı doldurdun kalan paranı kumbara al da bebişe at bu arada senin de aklında bulunsun doktor bu aralar kasılmaların olursa korkma bebek dönüyordur o ağrı yapar dediKizlaaar bugun carsiya gitttim hava harikaydi, ohh bi guzel gezdim. Hem de kendime aliaveris yaptim ohhh sefam olsun. English homeden de nevresim takimi aldim, hastanede yatagima sermek icin pembis bir takim. Dayanamayip masa ortusude aldim ay evim resmen English home showroom yani alisveris yapmadan cikamiyorum o magazadan. Neyse iste bir işi daha hallettim. Yarin da eminonune gidiyoruz, son alisverisi de orda yapar tamamlarim artik. Zaten alacaklarim baya azaldi, ufak bi listem kaldi almam gereken. Bizden bu kadaaaaaarrr
Masallah hepsine. Gule gule buyut insallah. Benimde 5 yasinda bir oglum var simdi ikinci geliyor ins. Aramizdaki en tecrubeli anne sensin sanirim.Aynen canım :) büyük oğlum 8e giricek küçük oğlumda 6 yaşına inş 3.bebeğim inş :)
Saglicakla Dogsunda oda unutuluyor emin ol :)Eminim özleyeceğiz canım bu bağda çok güzel bir bağİnşallah sağlıkla güzel bir doğum yaşarız sonrası da az sancılı olur da 2.yi düşünebiliriz
Öylede olur. ben ikisinide seviyorum ikisinide söylerim babası miray der kesin ben miray erva derim . ayyy inşallah yaaaİki ismi de kullanın bence canım.Söylemesi de zor değil hem.
İnşallah canımm adıyla seslenince nasıl hoşuna gidiyor değil miÖylede olur. ben ikisinide seviyorum ikisinide söylerim babası miray der kesin ben miray erva derim . ayyy inşallah yaaa
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıcakla büyüsünler doğsunlar inşallahMasallah hepsine. Gule gule buyut insallah. Benimde 5 yasinda bir oglum var simdi ikinci geliyor ins. Aramizdaki en tecrubeli anne sensin sanirim.
Oh ne guzel yapmissin. Hepsini gule gule kullan. Bende kendimi disari attim bugun yemek ismarladim kendime. Sefamiz olsunKizlaaar bugun carsiya gitttim hava harikaydi, ohh bi guzel gezdim. Hem de kendime aliaveris yaptim ohhh sefam olsun. English homeden de nevresim takimi aldim, hastanede yatagima sermek icin pembis bir takim. Dayanamayip masa ortusude aldim ay evim resmen English home showroom yani alisveris yapmadan cikamiyorum o magazadan. Neyse iste bir işi daha hallettim. Yarin da eminonune gidiyoruz, son alisverisi de orda yapar tamamlarim artik. Zaten alacaklarim baya azaldi, ufak bi listem kaldi almam gereken. Bizden bu kadaaaaaarrr
bende son geceler sik wc ye gidiyorum. Bazen bebek bide asaga dogru vurunca altima etcek gibi oluyomKizlar dun geceden beri sık idrara cikmaya basladim, gunde 2.5 lt-3lt civari su iciyorum. Ama geceden beri iki saatte bir hatta saatte bir wc ye gidiyorum. Gitmezsem kasiklarimda sanci oluyor. Son 3 ayda rahim baski yapiyormus idrar torbasina diye okudum ama ne bilim yaa boyle giderse son 3 ay zor gecer yani. İnsalllah gecer bi kac gun icindesizde de var mi boyle bir durum?
bende okuyorum arada. Bakalim bizim dogumlar nasil olcak cok merak ediyorum. Ben hic bise istemiyorum agrisiyla sizisiyla dogurmak istiyorum belden yapilan igneden cok korkuyorum cünkü... sezeryanda olsam full narkoz istiycem. Allahim ins o günleri gösterirde bize cok güzel dogumlarimiz olur insallah :))Yine doğum hikayeleri okudum normal doğumda epidural kullananlar yüzde 50 50 ikiye ayrılmış durumdalar çok şiddetli sancı çektim keşke epidural alsaydım diyenlerin sancısında benim dayanıklılık sürecim nasıl olur acaba araştır araştır olmuyor yurtdışında genelde doğumların yüzde doksanı bu yöntemle gerçekleşirken Türkiye'de neden az kullanılmakta kimisi de diyor çok konforlu bir doğum tıbbın böyle imkanlarından yararlanmak lazım tabi ki seçim yapmak zor endişelerim biraz azalsın diye okumaktayim fakat en iyisi zamana bırakıp hiç okumamak ve bu konuda düşünmemek sağlıkla gelsin dünyaya da sancıyı da çekeceğiz ne yapalım anne olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?