2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar diğer kontrolde NTS ye girecekmişim de şimdi tam olarak neye bakacaklar.ücretli mi o ?
Ne yapacaklar tam olarak detaylı bilen var mı ?
Ben bilmiyorum da netten bakıyorum şimdi.
Ben girdim nts ye karnına bide midenin oraya yuvarlak birşey koyuluyor karnındaki bebeğin kalp atışı nı dinliyor mideye koyulan da sancıların varmı yokmu ona bakıyo ben acilen gitmistim devlet hastanesinde ücretsizdi özelde fiyatını bilmiyorum

Maşallah prensese

Evet takip ediyor her ay kanima bakıyor çok şükür şuan negatif çıkıyor sonuçlarda doktorum bebek etkilenmemis takipte olucaz dedi araştırıp okuduklarima göre şayet pozitif çıkarsa sonuç hiç 7.ay beklemeden hemen iğne vuruluyor bana da 7.ay içinde vurucaz dedi 2 hafta önce gittim şimdi yeniden gidicem inşallah

Kızlar isim konusu hala kararsız ya sizce AZRA nasıl?
Bence cok guzel, en yakin arkadasim koymada ben de dusunursum koymayi. Bizde babamizdan ikinci isim icin onay bekliyoruz. İlk ismimiz Elif, ikinci isim muhtemelen Asel olacak.
Benimkide makat gelisli suan ama son ana kadar bekliycez aonucta dogum sancisiyla bile donen bebisler var simdiden yavruyu rahatsiz etme, cani isteyince doner zaten
Bu konuyu ben de merak ediyorummmmm. Ben de hic korse kullanamdim, gelinligimm kendiliginden korseliydi onun disinda korsesiz bir hayat gecirdim. Sadece ozel gunlerde toparlayici ic badiler giydim elbiselerimin icinden. Bakalim korse isine el atalim tecrubeli bayaaaaanlaaaaar
Bende meraktaydım bu konuya ten marka iç çamaşırları severim ama korse hiç kullanmadım ama doğumdan sonra göbeğim de kalsın istemiyorum ayrıca sezeryan olursa korse kullanılabilir mi o da var
Benim kuzenim 4gun once sezeryan oldu ve 3. Gunden sonra doktoru korse giymesini onerdi kizlar. Siki camasirlar giy demis.
32. Hafta iyi ozaman degil mi? Hem camasirlarini yikar yerlestiririm hem de cantami hazirlarim. Erken hazirlarsak tozlanir kirisir felan diyorum.

Kizlaaar bugun carsiya gitttim hava harikaydi, ohh bi guzel gezdim. Hem de kendime aliaveris yaptim ohhh sefam olsun. English homeden de nevresim takimi aldim, hastanede yatagima sermek icin pembis bir takim. Dayanamayip masa ortusude aldim ay evim resmen English home showroom yani alisveris yapmadan cikamiyorum o magazadan. Neyse iste bir işi daha hallettim. Yarin da eminonune gidiyoruz, son alisverisi de orda yapar tamamlarim artik. Zaten alacaklarim baya azaldi, ufak bi listem kaldi almam gereken. Bizden bu kadaaaaaarrr

Ne mutlu sana. Önümüzdeki ay bende başlıcam alışverişlere (başlayıp bitiricem yani) daha bir kaç kıyafetten başka bir şey almadım

Evet canım hastanedeki nevresime kadar almışsan bence de artık kotanı doldurdun kalan paranı kumbara al da bebişe at bu arada senin de aklında bulunsun doktor bu aralar kasılmaların olursa korkma bebek dönüyordur o ağrı yapar dedi

Masallah hepsine. Gule gule buyut insallah. Benimde 5 yasinda bir oglum var simdi ikinci geliyor ins. Aramizdaki en tecrubeli anne sensin sanirim.
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıcakla büyüsünler doğsunlar inşallah birşey sormak isterseniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım herzaman

Oh ne guzel yapmissin. Hepsini gule gule kullan. Bende kendimi disari attim bugun yemek ismarladim kendime. Sefamiz olsun

bende son geceler sik wc ye gidiyorum. Bazen bebek bide asaga dogru vurunca altima etcek gibi oluyom

bende okuyorum arada. Bakalim bizim dogumlar nasil olcak cok merak ediyorum. Ben hic bise istemiyorum agrisiyla sizisiyla dogurmak istiyorum belden yapilan igneden cok korkuyorum cünkü... sezeryanda olsam full narkoz istiycem. Allahim ins o günleri gösterirde bize cok güzel dogumlarimiz olur insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…