- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.301
Amin, inşallahbende okuyorum arada. Bakalim bizim dogumlar nasil olcak cok merak ediyorum. Ben hic bise istemiyorum agrisiyla sizisiyla dogurmak istiyorum belden yapilan igneden cok korkuyorum cünkü... sezeryanda olsam full narkoz istiycem. Allahim ins o günleri gösterirde bize cok güzel dogumlarimiz olur insallah :))
Ay senin burnunu ısırırım ben minnak şey maşallahteyzelerine selam olsun
Aynen kotam dolmak uzere ama asil kotayi yarin aşacagim eminonundeEvet canım hastanedeki nevresime kadar almışsan bence de artık kotanı doldurdun kalan paranı kumbara al da bebişe at bu arada senin de aklında bulunsun doktor bu aralar kasılmaların olursa korkma bebek dönüyordur o ağrı yapar dedi
Ohhh afiyet bal olsun bebise can olsun iyi yapmisssinOh ne guzel yapmissin. Hepsini gule gule kullan. Bende kendimi disari attim bugun yemek ismarladim kendime. Sefamiz olsun
Aynen bende bendebende son geceler sik wc ye gidiyorum. Bazen bebek bide asaga dogru vurunca altima etcek gibi oluyom
Ayni senin gibi dusunuyorum canim ben debende okuyorum arada. Bakalim bizim dogumlar nasil olcak cok merak ediyorum. Ben hic bise istemiyorum agrisiyla sizisiyla dogurmak istiyorum belden yapilan igneden cok korkuyorum cünkü... sezeryanda olsam full narkoz istiycem. Allahim ins o günleri gösterirde bize cok güzel dogumlarimiz olur insallah :))
Bence kimseyi takma, banada cok sey aldin yok bu gereksiz su gereksiz diyen var ama umrumda mi? HayirKizlar masallah cok yazdiniz okumaya calistim hepsini atlamisda olabilirim. Güzel haberler alanlara gözleriniz aydin, rahatsizlananlara Allah acil sifalar versin ve gecmis olsun.. güzel ciciler alanlarada Allah bebislere iyi günlerde kullanmayi nasip etsin :))
Bizde yatak bakalim dedik bebek icin güya bakacaktik ama aldik. Sallamali mobilya besik aldik. Cevremdekilerde erken almissin diyo yok bilmem ney. Bebek arabasini 1000liraya yakin aldim diye ona diyolar yok cok vermissin ne gerek var yazik günah. Ayy yani esimle 3 yildir yiyip icip gezdik birazda bebege harcayalim kaliteli olsun dedik... acaba hormonlardan mi ney herseyi cok kafama takiyom
Ve geceleri cok midem bulaniyo midem eksiyor gibi bunu yasiyanlar varmi
Benim de planim bir iki cikip halletmek insallahNe mutlu sana. Önümüzdeki ay bende başlıcam alışverişlere (başlayıp bitiricem yani) daha bir kaç kıyafetten başka bir şey almadım
çözemedim ben vallahi burnu küçük olsun dedim büyük burnu varAy senin burnunu ısırırım ben minnak şey maşallahKime benziyor ?
Aman kulak asma oyle diyenler kendi olsa almayacak sanki. Herkes kendi bebisi icin imkani oldugu kadar en iyisini istiyor. Bebek arabasi bir iki gunluk esya degil ki uc dort yasina kadar kullanan var. Gunluk maliyeti 1 liradan ucuza gelir. Yatakta da gunde kac defa yatacak sonucta:) Maliyet hesabi yaptik ucuz bile dersin:) Gule gule kullansin bebisin ozene bezene aldiklariniKizlar masallah cok yazdiniz okumaya calistim hepsini atlamisda olabilirim. Güzel haberler alanlara gözleriniz aydin, rahatsizlananlara Allah acil sifalar versin ve gecmis olsun.. güzel ciciler alanlarada Allah bebislere iyi günlerde kullanmayi nasip etsin :))
Bizde yatak bakalim dedik bebek icin güya bakacaktik ama aldik. Sallamali mobilya besik aldik. Cevremdekilerde erken almissin diyo yok bilmem ney. Bebek arabasini 1000liraya yakin aldim diye ona diyolar yok cok vermissin ne gerek var yazik günah. Ayy yani esimle 3 yildir yiyip icip gezdik birazda bebege harcayalim kaliteli olsun dedik... acaba hormonlardan mi ney herseyi cok kafama takiyom
Ve geceleri cok midem bulaniyo midem eksiyor gibi bunu yasiyanlar varmi
ay deilmi cnm dogru diyon sefam olsun hersey bebis icinAynen kotam dolmak uzere ama asil kotayi yarin aşacagim eminonundeAy sagol canim yaaa bak bu ara kasik agrim oldu acaba ona mi yorsam acaba hiseder miyiz dönerken
Ohhh afiyet bal olsun bebise can olsun iyi yapmisssin
Aynen bende bende
Ayni senin gibi dusunuyorum canim ben de
Bence kimseyi takma, banada cok sey aldin yok bu gereksiz su gereksiz diyen var ama umrumda mi? Hayirilk bebisim her istedigimi alcam, fuzuli de olsa alcam banane bizde travel set arabasina 1100tl verdik sefam olsun. Ayrica herkes bebek odasini aldi nerdeyse, ne erkeniymis acaba sen kimseyi takma, canin ne isterse al vallla pahali mahali al gitsin yaaaaaaa
saol canim aynen bide benim ailem yurtdisinda bana saglam bir araba lazim götürüp getircem..kendi arabamizda yok mecbur heryerw bebek arabasiyla gitcem. Insanlar iste... bi yerden illa laf sokcaklarAman kulak asma oyle diyenler kendi olsa almayacak sanki. Herkes kendi bebisi icin imkani oldugu kadar en iyisini istiyor. Bebek arabasi bir iki gunluk esya degil ki uc dort yasina kadar kullanan var. Gunluk maliyeti 1 liradan ucuza gelir. Yatakta da gunde kac defa yatacak sonucta:) Maliyet hesabi yaptik ucuz bile dersin:) Gule gule kullansin bebisin ozene bezene aldiklarini
Gebelik sekerigillleeeeerrrrr burdamerhabalar herkese .Bugun benimde doktor randevum vardı . Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var ve doktora sormayı unuttum bebeğimi ne zaman görsem aklımdaki sorular uçup gidiyo heyecanlanıyorum :) Şimdi ultrasona göre 2 hafta ilerde görünüyorum acaba doğum nasıl olur ultrasona göre mi sata göre mi .Bu arada gebelik şekeri olan arkadaşlarım arasıra dalgalanmalar yükselmeler normal diyetine devam et dedi decaviti kullanma artık dedi ki ben zaten kan ilacı dışında kullanmıyorum hiçbişey beslenmeme dikkat ettiğim için gereksiz görüyorum takviyeleri .
merhaba şeker yüklemesi banada yapılmadı iki doktora gidiyorum ikiside yapmadı çünkü benim insülin direncim var boş boşuna şeker yüklemeyelim dedi doktorum ..bi ölçüm aleti aldım ve düzenli olarak şekerimi ölçüyorum ve sonuçları doktora gösteriyorum şu an gebelik şekerim varmış gibi diyet yapıyorum ki bence var az kaçırsam açlık şekerim yükseliyo sizde bu yolda ilerleyebilirisiniz şeker yükletmek istemiyosanız düzenli diyet ve ölçümlerle devam edebilirsiniz diye düşünüyorum.Selam kızlar doktorum ısrarla şeker yüklemesi istiyor ben yaptırmak istemiyorum napsam bilemedim yaailk oğlumdada yaptırdım gizli şekerim cıktı ama bişi yapmadılar dıyetısyene gıttım ve sagdce yedıklerıme dıkkat etmem soylendi şimdi diyorum yine cıkcak kesın bosuna yukleme yapmalımıyım yaparmıydınız
rica ederim ne demekGebelik sekerigillleeeeerrrrr burdasaol canim bilgi icin benim bebiste bir hafta onde, en basindan beri hep ondeydi o yuzden doktorum dedi ki muhtemelen erken dollenmedir ve erken dogum yaparsin dedi. Ama tabi yine de belli olmuyor canim, kuzeniminde binhafta onde gidiyordu ama 41haftalikken dogdu
ya maşallah çok güzel .teyzelerine selam olsun
Evt normalmiş bana doktor burun spreyi verdi ama kullanmıyorum bağımlılık yapıyomuş malesef tuzlu suyla açıyorum bazen yastıgımı yukseltyorum bu şekilde idare ediyorum ben.Hamilelikte burun tıkanıklığı normal yazıyor da geceleri çok rahatsız ediyor. Öyle yapıyım bari.
Bende tarcinli sut iciyorum canim arada da kabuk tarcini sicak susa demleyip bi bardak iciyorum ama 3gunde bir felan. Gunluk bir cay kasigi tarcin kullansak bence sorun olmaz. Abartmiyoruz sonuctarica ederim ne demekbu arada dün tarçınlı yogurtu yedim ama sabah ölçmeyi unuttum ya doktora geç kaldım artık sonuçlar yarın tarçınlı yoğurt açlığımıza etki edecek mi görücez tarçınıda sordum abartmadan kullanabilirsin dedi sorun yokmuş :)
Benimki de büyük burunlu gözüküyor, ama burun hep öyle gözükürmüş dedi bir arkadaşım. :)çözemedim ben vallahi burnu küçük olsun dedim büyük burnu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?