- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.321
hmmm tmm anladim canim aciklama icin cok saol bende diyodum ne icin acaba :)rengarenkli bebeğin odasında nem oranı yüzde kırktan az, yüzde 60 dan fazla olmamalı imiş.
O cihazlar onu dengelemek için. Ben nem ölçer aldım bi bakayım diye. Yattığımız odaya da su koyuyorum sürekli gece burnum kapanmaması için. Gel gör ki yatak odasında nem 30 diğer odalarda 35 40. Bende buhar cihazına ne gerek var diyordum suyla hallederim dedim ama kışın olacak gibi değil. Cihaz alırım sanırım. Yazında bol bol havalandırırım odasını inşallah.
Benimki de büyük burunlu gözüküyor, ama burun hep öyle gözükürmüş dedi bir arkadaşım. :)
Canım yaşadıklarının hepsini bizde yaşıyoruz ruh haline varana kadar :) bebişin iyiyse salla kalan milleti alacan tabi imkanların dahilinde kime neKizlar masallah cok yazdiniz okumaya calistim hepsini atlamisda olabilirim. Güzel haberler alanlara gözleriniz aydin, rahatsizlananlara Allah acil sifalar versin ve gecmis olsun.. güzel ciciler alanlarada Allah bebislere iyi günlerde kullanmayi nasip etsin :))
Bizde yatak bakalim dedik bebek icin güya bakacaktik ama aldik. Sallamali mobilya besik aldik. Cevremdekilerde erken almissin diyo yok bilmem ney. Bebek arabasini 1000liraya yakin aldim diye ona diyolar yok cok vermissin ne gerek var yazik günah. Ayy yani esimle 3 yildir yiyip icip gezdik birazda bebege harcayalim kaliteli olsun dedik... acaba hormonlardan mi ney herseyi cok kafama takiyom
Ve geceleri cok midem bulaniyo midem eksiyor gibi bunu yasiyanlar varmi
Hayirda bu millete neoluyo ki yani parasini onlarmi veriyor.herkes imkanlari dahilinde cocugu icin en iyisini yapmaya calisiyo.gule gule kullan de gec ailenin finans danismanimisiniz?bosver kuzum ya hic umursama agiz tadiyla gulerek kullanin eskitin insaAllah .mide yanmam fazla degil ama olursada aksam saatlerinde oluyor genelde.oda bir kasik gaviscona bakiyorKizlar masallah cok yazdiniz okumaya calistim hepsini atlamisda olabilirim. Güzel haberler alanlara gözleriniz aydin, rahatsizlananlara Allah acil sifalar versin ve gecmis olsun.. güzel ciciler alanlarada Allah bebislere iyi günlerde kullanmayi nasip etsin :))
Bizde yatak bakalim dedik bebek icin güya bakacaktik ama aldik. Sallamali mobilya besik aldik. Cevremdekilerde erken almissin diyo yok bilmem ney. Bebek arabasini 1000liraya yakin aldim diye ona diyolar yok cok vermissin ne gerek var yazik günah. Ayy yani esimle 3 yildir yiyip icip gezdik birazda bebege harcayalim kaliteli olsun dedik... acaba hormonlardan mi ney herseyi cok kafama takiyom
Ve geceleri cok midem bulaniyo midem eksiyor gibi bunu yasiyanlar varmi
Imm şeey nişan ne oluyoKuzenim hamile persembe 41 haftasi dolucakti.bugun nisani gelmis nasil heyecanli yarina olur insaAllah dogumu.nisan geldikden bir gun sonra oluyor genelde dogumlar benim ikisindede oyle olmustu
Kızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
Hahaha kır kız aferinSıkılmıştır havalar da düzeldi adam kafa dağıtıyor ne var yani :) nerde olduğunu da biliyorsun hem :)
Sıkma canını kocana da öyle davranma bence. Benimkinin kahveydi oydu buydu takıldığı yer Yok belki de ondan bu kadar rahatım :) aksam 6 oldu mu en geç evde. Çıkarsa bensiz bacaklarını kırarım onun
Canım normalde de çıkma alışkanlığı varsa şimdi sen hamilesin diye çıkmaması gerektiğini düşünememiş olabilir, erkek kafası sonuçta bizim kadar ince düşünmüyor onlar :) Kapıyı açmamazlık etme evladının babasına ama geldiğinde şöyle inceden biraz kapris iki gözyaşı filan ayarı verirsin sen bir daha dikkat eder :)Kızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
sen de kıza moral mi verdin moral mi bozdun belli değil, hiç yazmasaymışsın da olurmuş yani. :)Sıkılmıştır havalar da düzeldi adam kafa dağıtıyor ne var yani :) nerde olduğunu da biliyorsun hem :)
Sıkma canını kocana da öyle davranma bence. Benimkinin kahveydi oydu buydu takıldığı yer Yok belki de ondan bu kadar rahatım :) aksam 6 oldu mu en geç evde. Çıkarsa bensiz bacaklarını kırarım onun
Aynen ben de süslenip gidiyorum.Bugün görüş günümüz sabah sabah kalktım süslendim püslendim Zeki Müren de bizi görecek mi hesabı biz onu görünce o da bizi görüyormuş gibi ekstra önem veriyorum bu günlere gece de hep doğumlu emzirmeli rüyalar görüyorum bilinçaltım bilinç üstüm her tarafım bebek oldu
Canim nisan dogumun cok kisa sonra olacaginin habercisidir.vajinal sumuksu bi akinti kahve rengi yada kirmizimsi olur.tıkacda deniyor rahim agzini kapatan yapinin bir parcasiymis.Imm şeey nişan ne oluyoçok tatlı telaşlar ya Allah yardımcısı olsun an itibariyle geri sayım başlamış ben heyecandan uyuyamam herhalde o durumda
Canim bunu inada bindirme olurmu? Biraz naz kapris entrikayla halledersin bu isi.ama inada bindirirsen daha zor olur.haklisin kizmakda incinmekte bisey diyemiyorum ama aglamayan cocuga meme verilmez diyede bi laf var unutma emi.gerekcelerini anlat olmasi gerekenleri anlat ama onun kocasi oyle bunun kocasi boyle diyerek degil..bazen kartları açık oynamak lazimki gorsunler erkeklerin geneli bizim gibi ince ince dusunmuyor.ona gore suan iyisin sagligin yerinde bi tehlike yok oda gidiversin haftada bir iki ne olur ki yani?? Kafasinda muhtemelen.gel sen arkadasini dinle eeen enn yumusak sesinle cipil cipil gozlerinle uzuntunu dile getirKızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
Normalde de çıkardı ama sıklığı arttı açmiycam gitsin kahvede yatsın bana ne ki modifiye kıro bende oğluşumla sarılıp uyurum tüh keşke araba bende kalaydı yarın iş var bak o kötü işte ama olsun bu dersi hak ettiCanım normalde de çıkma alışkanlığı varsa şimdi sen hamilesin diye çıkmaması gerektiğini düşünememiş olabilir, erkek kafası sonuçta bizim kadar ince düşünmüyor onlar :) Kapıyı açmamazlık etme evladının babasına ama geldiğinde şöyle inceden biraz kapris iki gözyaşı filan ayarı verirsin sen bir daha dikkat eder :)
Bi olumsuzluk yoktu çok şükür güzel güzel pozlar verdi tersmiş şimdilik ama daha vakit çok döner inşallahAynen ben de süslenip gidiyorum.Nasıldı görüş?
sen de kıza moral mi verdin moral mi bozdun belli değil, hiç yazmasaymışsın da olurmuş yani. :)
Ama kuzum ben çok anlayışlı tatlı bir insanım şuan yok diye umrumda da değil hani oturur dizimi izlerim misler gibi ama sen daha iyi bilirsin çocuk olunca da bu daralacak çıkmak isteyecek iş yüküm artacak benim çünkü ordaki arkadaşları da öyle olumsuz örnek oluyorlar bizde birlikte çıkıyoruz zaten yeterince biraz da kır dizini evinde çamaşır yıka ev süpür yok bu eve gelince yorgun arkadaş olunca enerjik hak etti bu dersi entrikayla olmaz o iş bu gece kalsın kapıda yarın kuzu kuzu gelir hatta şeytan diyo sende iş çıkışı git sinemaya bi daha yapıyor muCanim nisan dogumun cok kisa sonra olacaginin habercisidir.vajinal sumuksu bi akinti kahve rengi yada kirmizimsi olur.tıkacda deniyor rahim agzini kapatan yapinin bir parcasiymis.
Canim bunu inada bindirme olurmu? Biraz naz kapris entrikayla halledersin bu isi.ama inada bindirirsen daha zor olur.haklisin kizmakda incinmekte bisey diyemiyorum ama aglamayan cocuga meme verilmez diyede bi laf var unutma emi.gerekcelerini anlat olmasi gerekenleri anlat ama onun kocasi oyle bunun kocasi boyle diyerek degil..bazen kartları açık oynamak lazimki gorsunler erkeklerin geneli bizim gibi ince ince dusunmuyor.ona gore suan iyisin sagligin yerinde bi tehlike yok oda gidiversin haftada bir iki ne olur ki yani?? Kafasinda muhtemelen.gel sen arkadasini dinle eeen enn yumusak sesinle cipil cipil gozlerinle uzuntunu dile getir
Hahaha kır kız aferintabi senin tuzun kuru bana attan düşeni getirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?