- 26 Ekim 2016
- 825
- 445
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.341
Doktor yine de fazla dedi bana dikkat et diye uyardıDemek ki kilomuz da normal canım birkaç kişiden daha duydum 9 kilo :)
Masaallah kuzumaa:)) annesine duskun olacak ins :) gtme kuzum ya bende hc sevmiyorum dr ilac vss. Ins ihtiyacn kalmaz en kisa zamanda iyilesrsnnHic kiyamaz cok seviyo annesini cok düskün kiyamadi bana bebegim. Kanama gecti sukur canim su an yok burnum tikali akiyo sildim bende uzun kanadi bu kez sasirdim sabahin o saatinde uykumu kacirdi bide iyilesirim insallah ya hic doktora gitmek istemiyorum nefret ediyorum normaldede dayanilmicak gibi olmadikca gitmem
Yok kuzum ne sıkacam bebişim etkilenir Canını sıkmaaa
Canim eminim oylesindir enerjine bayiliyorum zaten.az cok belli ediyor insan kendini ne kadar birbirimizi tanimasakta.hic belli olmaz o yavrusu dogunca degisen cok insan var belkide evden disari adim atmak istemeyecektir ki dua edelim oyle olsun.en dogrusunu yinede sen bilirsin canmAma kuzum ben çok anlayışlı tatlı bir insanım şuan yok diye umrumda da değil hani oturur dizimi izlerim misler gibi ama sen daha iyi bilirsin çocuk olunca da bu daralacak çıkmak isteyecek iş yüküm artacak benim çünkü ordaki arkadaşları da öyle olumsuz örnek oluyorlar bizde birlikte çıkıyoruz zaten yeterince biraz da kır dizini evinde çamaşır yıka ev süpür yok bu eve gelince yorgun arkadaş olunca enerjik hak etti bu dersi entrikayla olmaz o iş bu gece kalsın kapıda yarın kuzu kuzu gelir hatta şeytan diyo sende iş çıkışı git sinemaya bi daha yapıyor mu
Zalım teyzosss:))) ahhahah ay tesekkur edermm not alaym aklimda bulunsun.Asumnur şampuanı denettim göz yakmıyormuş gayette hoş kokuyor canım ben klasik papatya kokulu bübchen aldım gönül raglhatlıgı ile kullanabilirsin.
Benzeri durum bende de mevcut canim, benimm esiminde cok fazla arkadasi var hepsini tanirim ailecekte gorusuruz. Ama haftada bir kac aksammcikarlar toplanirlar ya cay kahve icerler arkadaslarinin kafesinde ya da ayni yerde ozel bir oda yapmislar kendilerine 101 oynarlar. Bebis oncesi ben de cikiyordum esimmciktiginda, ikimizde ozgurce arkadaslarimizla gorusuyoduk hafada 2-3 aksamk sorun etmiyordum bende ciktigim icin. Ama hamileligimden beri cikmiyorum ve esimede bir gece cikmasina iZin verdimKızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
Kızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
Benimkinin hali kalmiyor disari cikmaya esnaf kendisi tum gun ayakda ve bedenen cok yoruluyor.daha gelmedi 10 a dogru geliyo eve sabah 6 da gidiyor dusununki konusmaya bile hali kalmiyo adamin bakisarak anlasiyoruz :))))Benzeri durum bende de mevcut canim, benimm esiminde cok fazla arkadasi var hepsini tanirim ailecekte gorusuruz. Ama haftada bir kac aksammcikarlar toplanirlar ya cay kahve icerler arkadaslarinin kafesinde ya da ayni yerde ozel bir oda yapmislar kendilerine 101 oynarlar. Bebis oncesi ben de cikiyordum esimmciktiginda, ikimizde ozgurce arkadaslarimizla gorusuyoduk hafada 2-3 aksamk sorun etmiyordum bende ciktigim icin. Ama hamileligimden beri cikmiyorum ve esimede bir gece cikmasina iZin verdimtabi gerekcelerimi anlattim, yanimda yokken
Bendede var o okuzden disari cikmaz cunku kafasina gore bulamiyo bulsa baglayamam zaten.ama elinde 24 saat tel tuvalette bile telefnla.adam ya uyuyo ya telle ugrasiyo surekli araba modifiyeleriyle ilgileniyo ben varmiyim yokmuyum haberi yok.dun sinir oldm kavga ettim artk herseyi tek basima yaptigini soyledm yok neymis oda arastryms bazi seyleri ben neden gormuyrm acebaaaa.ay bide isinde yukselmek icin ugrasiyi buaralar.eger evraklari kabul edilirse adam nisanda gidicek 4 ay sonra gelick annesini yanima getrckms benm annem gelemez o ay kucuk kardesm okuyo.kafam allak bullakKızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
Ah yavrum tüm arkadaşlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı kimi alayım da çıkayım dışarı o yüzden beni hemen anneme ablamlara birine bırakıp hemen kaçmanın derdinde yer mi Anadolu çocuğu taviz tavizi doğurur 7.ayıma gelmişim bundan sonra sıkı yönetim geldi zili çaldı yarım saat mesaj attı aradı açmadım gitti irademe sağlıkcalamityjane sertsin kocaya
Ben olsam beraber çıkalım diyorum.
Olmazsa hemen ayarlıyorum kızları dışarı çıkıyorum valla. Normalde çok çalışıyor geç geliyo zaten dışarı çıkarsa sa benim politikam o yani
Canım gelince al karşına konuş sakince,bende hoşlanmam beni evde bıraksın kendi lak lak etmeye gitsin istemem, arada elbette olur ama sık sık olması hoşuma gitmez. Eşine güzelce anlat isteklerini düşüncelerini anlayacaktır seni eminim.Kızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
Ah yavrum tüm arkadaşlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı kimi alayım da çıkayım dışarı o yüzden beni hemen anneme ablamlara birine bırakıp hemen kaçmanın derdinde yer mi Anadolu çocuğu taviz tavizi doğurur 7.ayıma gelmişim bundan sonra sıkı yönetim geldi zili çaldı yarım saat mesaj attı aradı açmadım gitti irademe sağlıkpişman değilim
Vallla canim senin isim daha zor, 3 cocukla aksama kadar yalniz ugrasacaksin. Esnaf koca baya zor yaaaaa alllah kolaylik versinBenimkinin hali kalmiyor disari cikmaya esnaf kendisi tum gun ayakda ve bedenen cok yoruluyor.daha gelmedi 10 a dogru geliyo eve sabah 6 da gidiyor dusununki konusmaya bile hali kalmiyo adamin bakisarak anlasiyoruz :))))
Canim bosver bulamasin kafasina gore birini, yaninda dursunda arada telefonla oynasin yapcak bise yok, arada söyle bi carparsin kendine gelirBendede var o okuzden disari cikmaz cunku kafasina gore bulamiyo bulsa baglayamam zaten.ama elinde 24 saat tel tuvalette bile telefnla.adam ya uyuyo ya telle ugrasiyo surekli araba modifiyeleriyle ilgileniyo ben varmiyim yokmuyum haberi yok.dun sinir oldm kavga ettim artk herseyi tek basima yaptigini soyledm yok neymis oda arastryms bazi seyleri ben neden gormuyrm acebaaaa.ay bide isinde yukselmek icin ugrasiyi buaralar.eger evraklari kabul edilirse adam nisanda gidicek 4 ay sonra gelick annesini yanima getrckms benm annem gelemez o ay kucuk kardesm okuyo.kafam allak bullak
Canım yaşadıklarının hepsini bizde yaşıyoruz ruh haline varana kadar :) bebişin iyiyse salla kalan milleti alacan tabi imkanların dahilinde kime ne
Kizlar saolun morelimi düzelttiniz tekrar ..dogru diyonuz kime ney :) hepinizi cok seviyom ❤Hayirda bu millete neoluyo ki yani parasini onlarmi veriyor.herkes imkanlari dahilinde cocugu icin en iyisini yapmaya calisiyo.gule gule kullan de gec ailenin finans danismanimisiniz?bosver kuzum ya hic umursama agiz tadiyla gulerek kullanin eskitin insaAllah .mide yanmam fazla degil ama olursada aksam saatlerinde oluyor genelde.oda bir kasik gaviscona bakiyor
Hahahahha cidden mi almadin eveAh yavrum tüm arkadaşlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı kimi alayım da çıkayım dışarı o yüzden beni hemen anneme ablamlara birine bırakıp hemen kaçmanın derdinde yer mi Anadolu çocuğu taviz tavizi doğurur 7.ayıma gelmişim bundan sonra sıkı yönetim geldi zili çaldı yarım saat mesaj attı aradı açmadım gitti irademe sağlıkpişman değilim
benimki Allahtan disariya cikmiyoda ama ha evde ha evde degilKızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
ay benimki memlekete gidince kahveden cikmiyo cildiriyorumNormalde de çıkardı ama sıklığı arttı açmiycam gitsin kahvede yatsın bana ne ki modifiye kıro bende oğluşumla sarılıp uyurum tüh keşke araba bende kalaydı yarın iş var bak o kötü işte ama olsun bu dersi hak etti
Canim ögleden sonra yine burnum kanadi bide bu gün calismam gerekiyodu esim geldi aksam ustu gittim doktora mecburen rapor bekler is yeri yarindan sonra, doktorda birsey yapmadi tabiki virus var dedi kan aldi azicik, deniz suyu verdi dogal bide krem verdi burnun kurudukca kanar dedi o kadar dinlencem cabuk gecicek umarim.Masaallah kuzumaa:)) annesine duskun olacak ins :) gtme kuzum ya bende hc sevmiyorum dr ilac vss. Ins ihtiyacn kalmaz en kisa zamanda iyilesrsnn
Doktor yine de fazla dedi bana dikkat et diye uyardıaslında gebelikte kilo alım tablosuna göre normaliz. Şurda inş kısmet olursa zaten 3ayımız kaldı 10 kilo daha bile alsak toplamda 19-20 o da fazla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?