2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Masaallah kuzumaa:)) annesine duskun olacak ins :) gtme kuzum ya bende hc sevmiyorum dr ilac vss. Ins ihtiyacn kalmaz en kisa zamanda iyilesrsnn

Canim eminim oylesindir enerjine bayiliyorum zaten.az cok belli ediyor insan kendini ne kadar birbirimizi tanimasakta.hic belli olmaz o yavrusu dogunca degisen cok insan var belkide evden disari adim atmak istemeyecektir ki dua edelim oyle olsun.en dogrusunu yinede sen bilirsin canm

calamityjane sertsin kocaya
Ben olsam beraber çıkalım diyorum.
Olmazsa hemen ayarlıyorum kızları dışarı çıkıyorum valla. Normalde çok çalışıyor geç geliyo zaten dışarı çıkarsa sa benim politikam o yani

Benzeri durum bende de mevcut canim, benimm esiminde cok fazla arkadasi var hepsini tanirim ailecekte gorusuruz. Ama haftada bir kac aksammcikarlar toplanirlar ya cay kahve icerler arkadaslarinin kafesinde ya da ayni yerde ozel bir oda yapmislar kendilerine 101 oynarlar. Bebis oncesi ben de cikiyordum esimmciktiginda, ikimizde ozgurce arkadaslarimizla gorusuyoduk hafada 2-3 aksamk sorun etmiyordum bende ciktigim icin. Ama hamileligimden beri cikmiyorum ve esimede bir gece cikmasina iZin verdim tabi gerekcelerimi anlattim, yanimda yokken yalnizlen kotu hissettigimide anlattim. Bir aksam fitografcilik hobi kursuna gidiyor, benide anneme birakiyor. Bir aksamda iste arkadas toplantisi icin cikiyor. Haftada iki aksami var yani ay bu erkekler duygusuz anacim, kendin ipi eline alcan yoksa sinir olursun. Gecen ekstra bi gece cikti çinden arkadasi gelmis, ne tripler attim haddi hesabi yok bidaha zor yapar sende geldiginde guzelce anlat derdini en fazla iki aksama izin var de o da anlar seni kuzucum ay baya uzun yazdim ama yalniz degilsin demek istedim

Canım bence kapıyı açmamazlık etme...
Ama öfkenin geçtiği bir zamanda konuş...hislerini anlat...ama eşine de özgürlük alanı tanı...
ya da sen de bir yerlere git..ama bunu misilleme olarak yapma..
ya da birlikte de çıkın mesela..sen de evde tek kalmamış olursun...
benim eşim daha işten yeni geldi bu saat oldu ...insan evde tek sıkılıyor seni anlıyorum..

Benimkinin hali kalmiyor disari cikmaya esnaf kendisi tum gun ayakda ve bedenen cok yoruluyor.daha gelmedi 10 a dogru geliyo eve sabah 6 da gidiyor dusununki konusmaya bile hali kalmiyo adamin bakisarak anlasiyoruz :))))

Bendede var o okuzden disari cikmaz cunku kafasina gore bulamiyo bulsa baglayamam zaten.ama elinde 24 saat tel tuvalette bile telefnla.adam ya uyuyo ya telle ugrasiyo surekli araba modifiyeleriyle ilgileniyo ben varmiyim yokmuyum haberi yok.dun sinir oldm kavga ettim artk herseyi tek basima yaptigini soyledm yok neymis oda arastryms bazi seyleri ben neden gormuyrm acebaaaa.ay bide isinde yukselmek icin ugrasiyi buaralar.eger evraklari kabul edilirse adam nisanda gidicek 4 ay sonra gelick annesini yanima getrckms benm annem gelemez o ay kucuk kardesm okuyo.kafam allak bullak

Ah yavrum tüm arkadaşlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı kimi alayım da çıkayım dışarı o yüzden beni hemen anneme ablamlara birine bırakıp hemen kaçmanın derdinde yer mi Anadolu çocuğu taviz tavizi doğurur 7.ayıma gelmişim bundan sonra sıkı yönetim geldi zili çaldı yarım saat mesaj attı aradı açmadım gitti irademe sağlık pişman değilim

Canım gelince al karşına konuş sakince,bende hoşlanmam beni evde bıraksın kendi lak lak etmeye gitsin istemem, arada elbette olur ama sık sık olması hoşuma gitmez. Eşine güzelce anlat isteklerini düşüncelerini anlayacaktır seni eminim.

Harbi yaptın mı yazık kız erken gelmiş

Benimkinin hali kalmiyor disari cikmaya esnaf kendisi tum gun ayakda ve bedenen cok yoruluyor.daha gelmedi 10 a dogru geliyo eve sabah 6 da gidiyor dusununki konusmaya bile hali kalmiyo adamin bakisarak anlasiyoruz :))))
Vallla canim senin isim daha zor, 3 cocukla aksama kadar yalniz ugrasacaksin. Esnaf koca baya zor yaaaaa alllah kolaylik versin
Canim bosver bulamasin kafasina gore birini, yaninda dursunda arada telefonla oynasin yapcak bise yok, arada söyle bi carparsin kendine geliryalniz 4ay kv ile baya zor gececek sankim, insalllah iyi anlasiyorsunuzdur da guzel gecer sizin icin

Canım yaşadıklarının hepsini bizde yaşıyoruz ruh haline varana kadar :) bebişin iyiyse salla kalan milleti alacan tabi imkanların dahilinde kime ne

Kizlar saolun morelimi düzelttiniz tekrar ..dogru diyonuz kime ney :) hepinizi cok seviyom ❤

Hahahahha cidden mi almadin eve ay alemsin valllaaaa bunhormonlar herseyi yaptiriyor bizebak benimkide hamami gitti arkadaslariyla ve 8bucukta gelcem dedi hala gelmedi, kv de bende diyorki ara gelsin ipi siki tut bende eve almasammi hamamdan geldi ama disarda usur kiyamam yaaaaaa, bile opuyo hemen unutuyom

benimki Allahtan disariya cikmiyoda ama ha evde ha evde degil isten eve evden ise eve gelince ne bi sohbet ne bi muhabbet ne bi ilgi gösterme ya ben cok ilgi istiyom bu siralari yada o öküzlesti yada gercekten yoruluyo bilemedim.. bebekle birsey diyom dedigi tek sey askim bunlar normal hersey normal bi gün dedim bana göre cok degisik seyler bunlar heycanli seyler sende sanki baska bi yerde hamile karin mi var bunlara hepsine normal diyon..bu adam beni öldürcek

ay benimki memlekete gidince kahveden cikmiyo cildiriyorum ne buluyolar bu kahvede anlamiyom ayda yilda bir ciksalar bise demiycem ama zirt pirtta olmaz..alisiyorlar bide cok kötü bisey

Masaallah kuzumaa:)) annesine duskun olacak ins :) gtme kuzum ya bende hc sevmiyorum dr ilac vss. Ins ihtiyacn kalmaz en kisa zamanda iyilesrsnn
Canim ögleden sonra yine burnum kanadi bide bu gün calismam gerekiyodu esim geldi aksam ustu gittim doktora mecburen rapor bekler is yeri yarindan sonra, doktorda birsey yapmadi tabiki virus var dedi kan aldi azicik, deniz suyu verdi dogal bide krem verdi burnun kurudukca kanar dedi o kadar dinlencem cabuk gecicek umarim.

Doktor yine de fazla dedi bana dikkat et diye uyardı aslında gebelikte kilo alım tablosuna göre normaliz. Şurda inş kısmet olursa zaten 3ayımız kaldı 10 kilo daha bile alsak toplamda 19-20 o da fazla değil

Bugun tartildim suan tam 10 kilo almisim. Ama istahim ciddi acildi gece kalkip biseyler yiyorum :) ve bu siralar beni gorenler hep ayni seyi soyluyo ''dogum yakin herhalde..?'' Daha 3 ayimiz var diyorum ama uyuz olmaya basladim bu duruma... Umarim 19-20 olmam ben zaten minyon ufak tefek biriyim top gibi yuvarlanip giderim mazallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…