- 1 Kasım 2013
- 3.218
- 2.812
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.361
Valla alkışladım o iradeyi şu an.Ah yavrum tüm arkadaşlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı kimi alayım da çıkayım dışarı o yüzden beni hemen anneme ablamlara birine bırakıp hemen kaçmanın derdinde yer mi Anadolu çocuğu taviz tavizi doğurur 7.ayıma gelmişim bundan sonra sıkı yönetim geldi zili çaldı yarım saat mesaj attı aradı açmadım gitti irademe sağlıkpişman değilim
Teyze ben daha dün yıkandım neden bunla yıkanayım ki diyoZalım teyzosss:))) ahhahah ay tesekkur edermm not alaym aklimda bulunsun.
Sen nerelerdesn kiz sesin yok hicBen girdim nts ye karnına bide midenin oraya yuvarlak birşey koyuluyor karnındaki bebeğin kalp atışı nı dinliyor mideye koyulan da sancıların varmı yokmu ona bakıyo ben acilen gitmistim devlet hastanesinde ücretsizdi özelde fiyatını bilmiyorum
Oy masaallah akillli kuzuu. Teyzesinin denegi olmus azicik ama.onunda kuzeni nede olsaTeyze ben daha dün yıkandım neden bunla yıkanayım ki diyodedim kuzenin için doğunca hemen konuşamayacak gözleri acırsa anlamayız dedim tamam dedi yıkandı
Ay iyi bari canm dedm igne falan vurursa. Cok gecms olsun cabucak atlat inssCanim ögleden sonra yine burnum kanadi bide bu gün calismam gerekiyodu esim geldi aksam ustu gittim doktora mecburen rapor bekler is yeri yarindan sonra, doktorda birsey yapmadi tabiki virus var dedi kan aldi azicik, deniz suyu verdi dogal bide krem verdi burnun kurudukca kanar dedi o kadar dinlencem cabuk gecicek umarim.
Afiyet olsun canım Sefa da erkek kardeşimin adı bu arada erkek bebek bekleyenler için güzel bir isim tavsiye ederim herkes çok beğenirOh ne guzel yapmissin. Hepsini gule gule kullan. Bende kendimi disari attim bugun yemek ismarladim kendime. Sefamiz olsun
Bana da kıyafet konusunda yeter alma diyorlar görumcemler falan daha biz de alcaz diyorlar yok ya ben bir sürü kıyafet almak istiyorum her gün değişik değişik giydirmek istiyorum ufak kalırsa kalsın ihtiyacı olan birine de veririm daha sonra ilk çocuk olunca herseyden özeniyorumAynen kotam dolmak uzere ama asil kotayi yarin aşacagim eminonundeAy sagol canim yaaa bak bu ara kasik agrim oldu acaba ona mi yorsam acaba hiseder miyiz dönerken
Ohhh afiyet bal olsun bebise can olsun iyi yapmisssin
Aynen bende bende
Ayni senin gibi dusunuyorum canim ben de
Bence kimseyi takma, banada cok sey aldin yok bu gereksiz su gereksiz diyen var ama umrumda mi? Hayirilk bebisim her istedigimi alcam, fuzuli de olsa alcam banane bizde travel set arabasina 1100tl verdik sefam olsun. Ayrica herkes bebek odasini aldi nerdeyse, ne erkeniymis acaba sen kimseyi takma, canin ne isterse al vallla pahali mahali al gitsin yaaaaaaa
Amaaan bana da diyorlar, yok minik alma cabuk buyur giyemez yok cok aldin ne gerek var bilmem ne felan. Bende yasayarak ogrenirim, bi huzur verin diyecem en sonunda, alicam da yani nolmus giyemezse bir sonraki yavrucagim giyer ya da yegenim olur o giyer delan yani hevesim var kime neeeBana da kıyafet konusunda yeter alma diyorlar görumcemler falan daha biz de alcaz diyorlar yok ya ben bir sürü kıyafet almak istiyorum her gün değişik değişik giydirmek istiyorum ufak kalırsa kalsın ihtiyacı olan birine de veririm daha sonra ilk çocuk olunca herseyden özeniyorum
Ben hiç hamile gibi değilim hiç iştah falan yok şaşırıyorum kendimeBugun tartildim suan tam 10 kilo almisim. Ama istahim ciddi acildi gece kalkip biseyler yiyorum :) ve bu siralar beni gorenler hep ayni seyi soyluyo ''dogum yakin herhalde..?'' Daha 3 ayimiz var diyorum ama uyuz olmaya basladim bu duruma... Umarim 19-20 olmam ben zaten minyon ufak tefek biriyim top gibi yuvarlanip giderim mazallah :))
Bazen bnmde oluyo canım 2-3 saniye sanki telf titreşimdeymiş gbi oluyo bnde anlamadım bişey öğrenirsen banada haber ver ama önemli bişey oldugunu sanmıyorumKizlar ya bugun bebegim sanki icerde titriyo gibi, cok degisik hareketler hissediyorum. Biraz tedirgin oldum acikcasi, hemde bayagi asagilarda titresiyo, garip bir his yani nasil anlatsam bilemedim. Sizde de oluyor mu?
Ilahi kizlar cok guldum. siz cok yasayin emi:)benimki Allahtan disariya cikmiyoda ama ha evde ha evde degilisten eve evden ise eve gelince ne bi sohbet ne bi muhabbet ne bi ilgi gösterme ya ben cok ilgi istiyom bu siralari yada o öküzlesti yada gercekten yoruluyo bilemedim.. bebekle birsey diyom dedigi tek sey askim bunlar normal hersey normal bi gün dedim bana göre cok degisik seyler bunlar heycanli seyler sende sanki baska bi yerde hamile karin mi var bunlara hepsine normal diyon..bu adam beni öldürcek
Benim de oluyor. Elim karnimin ustundeyse oynuyor yerinde. Sanki gobisimin icinsen metro hatta geciyor gibi:) Gecenlerde tekmeleri cok garipti bir yerde toplanip cirpinir gibi olmustu. Doktora telefonda sordum. o da bebegin hic bir hareketinden korkma. Hareketli bebek iyidir. Hareketsiz bebekten endise ederiz dedi. Senin bebiste buyudukce yeni hareketler kesfediyor galibaKizlar ya bugun bebegim sanki icerde titriyo gibi, cok degisik hareketler hissediyorum. Biraz tedirgin oldum acikcasi, hemde bayagi asagilarda titresiyo, garip bir his yani nasil anlatsam bilemedim. Sizde de oluyor mu?
Hay cok yasa yaa aynen telefon titrer gibi oluyo, bugun 3-4 defa olsu da o yuzden tedirgin oldum. Haftaya doktora gidince soracagim bunu, haber veririm canim.Bazen bnmde oluyo canım 2-3 saniye sanki telf titreşimdeymiş gbi oluyo bnde anlamadım bişey öğrenirsen banada haber ver ama önemli bişey oldugunu sanmıyorum
Ay evet ayni dedigin gibi sanki cirpiniyor gibiydi 3-4 defa oldu, hatta esime dedim istersen doktora gidelim dedi. Normaldir herhalde dedim bende ama tedirgin oldum. Ay iyiki sormusum, demekki normalmisBenim de oluyor. Elim karnimin ustundeyse oynuyor yerinde. Sanki gobisimin icinsen metro hatta geciyor gibi:) Gecenlerde tekmeleri cok garipti bir yerde toplanip cirpinir gibi olmustu. Doktora telefonda sordum. o da bebegin hic bir hareketinden korkma. Hareketli bebek iyidir. Hareketsiz bebekten endise ederiz dedi. Senin bebiste buyudukce yeni hareketler kesfediyor galiba
Ay evet ayni dedigin gibi sanki cirpiniyor gibiydi 3-4 defa oldu, hatta esime dedim istersen doktora gidelim dedi. Normaldir herhalde dedim bende ama teskrgin oldim. Ay iyiki sormusum, demekki normalmisBenim de oluyor. Elim karnimin ustundeyse oynuyor yerinde. Sanki gobisimin icinsen metro hatta geciyor gibi:) Gecenlerde tekmeleri cok garipti bir yerde toplanip cirpinir gibi olmustu. Doktora telefonda sordum. o da bebegin hic bir hareketinden korkma. Hareketli bebek iyidir. Hareketsiz bebekten endise ederiz dedi. Senin bebiste buyudukce yeni hareketler kesfediyor galiba
Sagol canim. Yaradi cok sukur sekerim cok iyiydi bugun. Yemek ustune birazcik tatli bile yedigim halde hem de. Tabi aksam yogurt meyve filan hafif yedim.Kardesinin ne guzel adi varmis. Isim arayanlar dusunebilir. Kelime oyunuda yapilir Sefam oldu oh oh yazarlar kapi susune.Afiyet olsun canım Sefa da erkek kardeşimin adı bu arada erkek bebek bekleyenler için güzel bir isim tavsiye ederim herkes çok beğenir
Ilk oglumda bende aldim bi suru sey. Aldigima da hic acimadim. Bir kere bile giyse icimde kalmadi cok sukur. Ama ikinciye saklamayip dagittigim bazi kiyafetlere ve oyuncaklara aciyorum simdi. Dursaydi ikinciye hic bisi almadan hallederdim. Bebisinde gule gule giysin insallah oh eskitemesin bile elalemde catlasin da patlasin:))Bana da kıyafet konusunda yeter alma diyorlar görumcemler falan daha biz de alcaz diyorlar yok ya ben bir sürü kıyafet almak istiyorum her gün değişik değişik giydirmek istiyorum ufak kalırsa kalsın ihtiyacı olan birine de veririm daha sonra ilk çocuk olunca herseyden özeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?