2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Valla alkışladım o iradeyi şu an.
Canım ne desek boş valla çünkü Her kocanın anladığı dil farklı tabi. Benimkine suratına bakmayıp kaale almama yetiyo mesela. Çünkü kendi mulaim.
Onun şeklini en iyi sen bilirsin. Ama çok da huzursuz olmayın emi.

Sen nerelerdesn kiz sesin yok hic

Ay iyi bari canm dedm igne falan vurursa. Cok gecms olsun cabucak atlat inss

Bana da kıyafet konusunda yeter alma diyorlar görumcemler falan daha biz de alcaz diyorlar yok ya ben bir sürü kıyafet almak istiyorum her gün değişik değişik giydirmek istiyorum ufak kalırsa kalsın ihtiyacı olan birine de veririm daha sonra ilk çocuk olunca herseyden özeniyorum

Kizlar ya bugun bebegim sanki icerde titriyo gibi, cok degisik hareketler hissediyorum. Biraz tedirgin oldum acikcasi, hemde bayagi asagilarda titresiyo, garip bir his yani nasil anlatsam bilemedim. Sizde de oluyor mu?

Amaaan bana da diyorlar, yok minik alma cabuk buyur giyemez yok cok aldin ne gerek var bilmem ne felan. Bende yasayarak ogrenirim, bi huzur verin diyecem en sonunda, alicam da yani nolmus giyemezse bir sonraki yavrucagim giyer ya da yegenim olur o giyer delan yani hevesim var kime neee

Ben hiç hamile gibi değilim hiç iştah falan yok şaşırıyorum kendime

Kizlar ya bugun bebegim sanki icerde titriyo gibi, cok degisik hareketler hissediyorum. Biraz tedirgin oldum acikcasi, hemde bayagi asagilarda titresiyo, garip bir his yani nasil anlatsam bilemedim. Sizde de oluyor mu?
Bazen bnmde oluyo canım 2-3 saniye sanki telf titreşimdeymiş gbi oluyo bnde anlamadım bişey öğrenirsen banada haber ver ama önemli bişey oldugunu sanmıyorum

Ilahi kizlar cok guldum. siz cok yasayin emi:)

Benim de oluyor. Elim karnimin ustundeyse oynuyor yerinde. Sanki gobisimin icinsen metro hatta geciyor gibi:) Gecenlerde tekmeleri cok garipti bir yerde toplanip cirpinir gibi olmustu. Doktora telefonda sordum. o da bebegin hic bir hareketinden korkma. Hareketli bebek iyidir. Hareketsiz bebekten endise ederiz dedi. Senin bebiste buyudukce yeni hareketler kesfediyor galiba

Bazen bnmde oluyo canım 2-3 saniye sanki telf titreşimdeymiş gbi oluyo bnde anlamadım bişey öğrenirsen banada haber ver ama önemli bişey oldugunu sanmıyorum
Hay cok yasa yaa aynen telefon titrer gibi oluyo, bugun 3-4 defa olsu da o yuzden tedirgin oldum. Haftaya doktora gidince soracagim bunu, haber veririm canim.

Ay evet ayni dedigin gibi sanki cirpiniyor gibiydi 3-4 defa oldu, hatta esime dedim istersen doktora gidelim dedi. Normaldir herhalde dedim bende ama tedirgin oldum. Ay iyiki sormusum, demekki normalmis napiyo acaba oyle titresirlen merak ettimneyse gonul rahatligiyla uyuyabilirim, saol canim

Tv lere gicik oluyorum zaten.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-22-00-08-22.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2017-02-22-00-08-15.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2017-02-22-00-08-08.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 54
Ay evet ayni dedigin gibi sanki cirpiniyor gibiydi 3-4 defa oldu, hatta esime dedim istersen doktora gidelim dedi. Normaldir herhalde dedim bende ama teskrgin oldim. Ay iyiki sormusum, demekki normalmis napiyo acaba oyle titresirlen merak ettimneyse gonul rahatligiyla uyuyabilirim, saol canim

Afiyet olsun canım Sefa da erkek kardeşimin adı bu arada erkek bebek bekleyenler için güzel bir isim tavsiye ederim herkes çok beğenir
Sagol canim. Yaradi cok sukur sekerim cok iyiydi bugun. Yemek ustune birazcik tatli bile yedigim halde hem de. Tabi aksam yogurt meyve filan hafif yedim.Kardesinin ne guzel adi varmis. Isim arayanlar dusunebilir. Kelime oyunuda yapilir Sefam oldu oh oh yazarlar kapi susune.

Biz Alp diye kararlastirdik ismi. Oglum istedi bizde begendik. Mucadeleci anlami. Tekrar hatirlatmak istemiyorum aslinda ama gecen sormustun ya risk ne diye iki yogun kanama ve ciddi boyutta plasenta ayrilmasindan dondu bebisimiz cok sukur. Adiyla da durumu uyumlu oldu yani. Yoksa cetin ceviz koyacaktim artik:)
Bugun kendimede kiyafetler aldim. Yazin bebisimle gezerken giyerim diye dusunerek. Dogumdan sonra en iyi ihtimal simdiki kilomda olurum. Henuz bebegime bisi almadim Annesinden sira gelmedi ona:)

Ilk oglumda bende aldim bi suru sey. Aldigima da hic acimadim. Bir kere bile giyse icimde kalmadi cok sukur. Ama ikinciye saklamayip dagittigim bazi kiyafetlere ve oyuncaklara aciyorum simdi. Dursaydi ikinciye hic bisi almadan hallederdim. Bebisinde gule gule giysin insallah oh eskitemesin bile elalemde catlasin da patlasin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…