- 27 Kasım 2012
- 268
- 177
- 303
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.381
Ben de henuz hicbirsey almadim.cantamda hazir degil.ama ciddi arastirmalata basladim listemi hazirladim.bir iki hafta icinde tamamlarim.bilerek cok acele etmedimRahat ol ben daha hiçbir şey almadım... Çantam falan da hazır değil.
Horon olabilir halay olabilir robot dansi mezdeke bile olabilir yani hersey mumkun:)Ay evet ayni dedigin gibi sanki cirpiniyor gibiydi 3-4 defa oldu, hatta esime dedim istersen doktora gidelim dedi. Normaldir herhalde dedim bende ama tedirgin oldum. Ay iyiki sormusum, demekki normalmisnapiyo acaba oyle titresirlen merak ettim neyse gonul rahatligiyla uyuyabilirim, saol canim
Benimki heralde gecen döndü yani öyle düsünüyom cünkü cok tuhaf oldum degisikti :/Hay cok yasa yaa aynen telefon titrer gibi oluyo, bugun 3-4 defa olsu da o yuzden tedirgin oldum. Haftaya doktora gidince soracagim bunu, haber veririm canim.
ben daha canta bile almadimBen de henuz hicbirsey almadim.cantamda hazir degil.ama ciddi arastirmalata basladim listemi hazirladim.bir iki hafta icinde tamamlarim.bilerek cok acele etmedim
Kiz daha bunu dogurmadan bir sonrakini siraya koymussun:) Masallah diyorum sana.Amaaan bana da diyorlar, yok minik alma cabuk buyur giyemez yok cok aldin ne gerek var bilmem ne felan. Bende yasayarak ogrenirim, bi huzur verin diyecem en sonunda, alicam da yani nolmus giyemezse bir sonraki yavrucagim giyer ya da yegenim olur o giyer delan yani hevesim var kime neee
Ben bugün kendime alışverşiş yapmak için çıktım elim ayağım boşaldı. Artık hemen yoruluyorum. Çok da sonraya bırakmayın bence, avmlerde çarşılarda uzun süre ve enerjik kalınmıyor...Ben de henuz hicbirsey almadim.cantamda hazir degil.ama ciddi arastirmalata basladim listemi hazirladim.bir iki hafta icinde tamamlarim.bilerek cok acele etmedim
Quinny Moodd aldım. Ablam da ondan kullanıyor, sürüşü ve kalitesi çok hoşuma gittiği için o markadan aldım.Arkadaslar bebek arabasi aldiniz mi,ne marka aldiniz ve neden o markayi tercih ettiniz acaba..?
Bende listecilerdenim:) Cogu seyi netlestirdim ama pijama takiminda bende kararsizlik yasiyorum. Hastane sicak olur Mayis sonu olacak birde zaten sicak basiyor. Onumuzde yaz olacak. Kisa kollu bir sabahligim ve geceligim var hastane icin uygun. Ilk dogumda pijamayla daha rahat etmistim. Bir pijama takimi almayi dusunuyorum ama uzun kollu mu kisa kollu mu ya da kendi kisa kollu olup uzun kollu sabahligi olan mi alsam karar veremiyorum. Kisa kollu olsa herseyim kisa olacak ya usursem. Uzun alsam yazin giyemem. Sabahlikli alsam yazin giyilmez kisin hic kullanmayacagim bir parca almis olcam.Benimki heralde gecen döndü yani öyle düsünüyom cünkü cok tuhaf oldum degisikti :/
ben daha canta bile almadimcanta ve pijama takimi almam lazim
Oh sekerinizin olmamasi süper olmus. Bebiste cok iyi masallah! Gecmis olsun. Masallah size.teyzeler Dr dan geldik şekerimiz yokmuş şükür 2.yükleme normal çıkmış. 28.haftalik olmuşuz 1200 gr 35 cm boyuna erişmisiz sağlığı gayet iyiymiş. 10 tane ciğer geliştirici iğne yazdı tarihler verdi onları yaptıracagız.
Hatirlattigim için özür dilerim canım herkes sağlıkla kucağına alsın canım bebeğini ben de insallah kimseye Rabbim evlat acısı yaşatmasın adı da evet güzelmiş Alp çok şükür atlatmışsiniz o süreci ben de önceden kendime çıldırmış gibi kıyafet alırdım hatta annem damadına şikayet ederdi beni verme para almasın diye ama kocam da alırdı ayrıca şimdi var ya gözüm görmüyor kendime kıyafet hatta dolabımda birçok kiyafetlerimi azalttım buralara hep bebegimin elbiselrini doldurcam diyorum Allah nasip ederse olsun sen de acıma verdiklerine kullanan kullansın daha guzellerini Rabbim nasip ederSagol canim. Yaradi cok sukur sekerim cok iyiydi bugun. Yemek ustune birazcik tatli bile yedigim halde hem de. Tabi aksam yogurt meyve filan hafif yedim.Kardesinin ne guzel adi varmis. Isim arayanlar dusunebilir. Kelime oyunuda yapilir Sefam oldu oh oh yazarlar kapi susune.
Biz Alp diye kararlastirdik ismi. Oglum istedi bizde begendik. Mucadeleci anlami. Tekrar hatirlatmak istemiyorum aslinda ama gecen sormustun ya risk ne diye iki yogun kanama ve ciddi boyutta plasenta ayrilmasindan dondu bebisimiz cok sukur. Adiyla da durumu uyumlu oldu yani. Yoksa cetin ceviz koyacaktim artik:)
Bugun kendimede kiyafetler aldim. Yazin bebisimle gezerken giyerim diye dusunerek. Dogumdan sonra en iyi ihtimal simdiki kilomda olurum. Henuz bebegime bisi almadim Annesinden sira gelmedi ona:)
Ilk oglumda bende aldim bi suru sey. Aldigima da hic acimadim. Bir kere bile giyse icimde kalmadi cok sukur. Ama ikinciye saklamayip dagittigim bazi kiyafetlere ve oyuncaklara aciyorum simdi. Dursaydi ikinciye hic bisi almadan hallederdim. Bebisinde gule gule giysin insallah oh eskitemesin bile elalemde catlasin da patlasin:))
ayy yaa bende doktora oyle bir korku ifadesi ile sormusum ki adam ayni seyi soyledi.... Dedim sanki icerde cirpiniyor, bana bisey demeye calisiyor gibi panikli hareketleri vardi, bsey mi oluyor dedim, adam beni kovmadi Allahtan Hareketli bebekten korkulmaz istedgnu yapar dediBenim de oluyor. Elim karnimin ustundeyse oynuyor yerinde. Sanki gobisimin icinsen metro hatta geciyor gibi:) Gecenlerde tekmeleri cok garipti bir yerde toplanip cirpinir gibi olmustu. Doktora telefonda sordum. o da bebegin hic bir hareketinden korkma. Hareketli bebek iyidir. Hareketsiz bebekten endise ederiz dedi. Senin bebiste buyudukce yeni hareketler kesfediyor galiba
Ben de canta falan almadım daha Allahım ne heyecanlı alışverişler bunlar perşembe gidicem yine çarşıya uf hergün çarşıya gidesim var en iyisi ben bir çadır kurayim oraya yaBenimki heralde gecen döndü yani öyle düsünüyom cünkü cok tuhaf oldum degisikti :/
ben daha canta bile almadimcanta ve pijama takimi almam lazim
Benimki de panik yapma yine panik yapıyorsun bak bünyen değişiyor normal böyle şeyler sanki doktorbenimki Allahtan disariya cikmiyoda ama ha evde ha evde degilisten eve evden ise eve gelince ne bi sohbet ne bi muhabbet ne bi ilgi gösterme ya ben cok ilgi istiyom bu siralari yada o öküzlesti yada gercekten yoruluyo bilemedim.. bebekle birsey diyom dedigi tek sey askim bunlar normal hersey normal bi gün dedim bana göre cok degisik seyler bunlar heycanli seyler sende sanki baska bi yerde hamile karin mi var bunlara hepsine normal diyon..bu adam beni öldürcek
Bence de kime ne ya belki alicam sonra ihtiyacı olan birine veririm kime ne suan bunla mutlu etmek istiyorum kendimi çok mutlu oluyorum alınca eve gelince izleyip duruyorum hatta çarşıdaki magazalrdaki kıyafetleri bolca alıp sırtıma cuvallayip getirmek istiyorumAmaaan bana da diyorlar, yok minik alma cabuk buyur giyemez yok cok aldin ne gerek var bilmem ne felan. Bende yasayarak ogrenirim, bi huzur verin diyecem en sonunda, alicam da yani nolmus giyemezse bir sonraki yavrucagim giyer ya da yegenim olur o giyer delan yani hevesim var kime neee
Uf aynı dert bende var malum şu bağırsaklı şeyden yemeye giderler şimdi adını söylemeyim canı çeken olur bizimki sendika toplantıları olur bu aralar da çok sık oluyor aaa yetti gayrı deyip bi trip atıyorum o da biraz korkuyor ya içimden gülmemek için zor tutuyorum onun o halini görünce ama biraz da korksun ipleri eline vermemek lazım önünü alamayız sonra ama bu sefer de içimden ay kıyamam deyip üzülüyorum mutfakta yemek yaparken biraz ağlıyorum ona belli etmiyorum tabiBenzeri durum bende de mevcut canim, benimm esiminde cok fazla arkadasi var hepsini tanirim ailecekte gorusuruz. Ama haftada bir kac aksammcikarlar toplanirlar ya cay kahve icerler arkadaslarinin kafesinde ya da ayni yerde ozel bir oda yapmislar kendilerine 101 oynarlar. Bebis oncesi ben de cikiyordum esimmciktiginda, ikimizde ozgurce arkadaslarimizla gorusuyoduk hafada 2-3 aksamk sorun etmiyordum bende ciktigim icin. Ama hamileligimden beri cikmiyorum ve esimede bir gece cikmasina iZin verdimtabi gerekcelerimi anlattim, yanimda yokken yalnizlen kotu hissettigimide anlattim. Bir aksam fitografcilik hobi kursuna gidiyor, benide anneme birakiyor. Bir aksamda iste arkadas toplantisi icin cikiyor. Haftada iki aksami var yani ay bu erkekler duygusuz anacim, kendin ipi eline alcan yoksa sinir olursun. Gecen ekstra bi gece cikti çinden arkadasi gelmis, ne tripler attim haddi hesabi yok bidaha zor yapar sende geldiginde guzelce anlat derdini en fazla iki aksama izin var de o da anlar seni kuzucum ay baya uzun yazdim ama yalniz degilsin demek istedim
Maşallah annesiKızlar çok mutluyum doktordan çıktım, 38cm olmuş kızım haftasına göre kilosuda iyiymiş 1.100 gram olmuş Saglıgıda iyi yüzüde bize dönüktü hemen 3Boyutluya yönlndirdi yüzünü görün diye çok heyecanlıyım şuan sıra bekliyoruz inş dönmez kızımda görürüzDua edin göreyim çok heyecanlanıyorum Korkmamada gerek kalmadı ama iyikki gelmişsin böyle durumlarda hiç bekleme gel dedi
Kayinvalidemle iyi anlasiyorum yada oyle gorunuyorum diyeyim.insani cileden cikaran bi yapisi var herseyi ben biliyorum diyen ve ayriyetten israrci biri.bende bunaltiya gelemem hic ama sabir cekiyorum esim olsa bazi seyleri gozardiediyorum ama tek basima logusa halimle katlanamam sanirim.banane valla benide gotursn napck cocugundan ayri.ayy hamileliktede hic cekilmiyo su erkekler yalniz varda erkekler klubu diye bisi olsa kimbilir onlar ne dertler yanarlar bizler icin.Vallla canim senin isim daha zor, 3 cocukla aksama kadar yalniz ugrasacaksin. Esnaf koca baya zor yaaaaa alllah kolaylik versin
Canim bosver bulamasin kafasina gore birini, yaninda dursunda arada telefonla oynasin yapcak bise yok, arada söyle bi carparsin kendine geliryalniz 4ay kv ile baya zor gececek sankim, insalllah iyi anlasiyorsunuzdur da guzel gecer sizin icin
Ay hamam mi ya biz de kocamla her yılbaşında giderdik bu sene gidemedik ay canım çekti beeeHahahahha cidden mi almadin eveay alemsin valllaaaa bunhormonlar herseyi yaptiriyor bize bak benimkide hamami gitti arkadaslariyla ve 8bucukta gelcem dedi hala gelmedi, kv de bende diyorki ara gelsin ipi siki tut bende eve almasammi hamamdan geldi ama disarda usur kiyamam yaaaaaa, bile opuyo hemen unutuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?