2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Horon olabilir halay olabilir robot dansi mezdeke bile olabilir yani hersey mumkun:)

Hay cok yasa yaa aynen telefon titrer gibi oluyo, bugun 3-4 defa olsu da o yuzden tedirgin oldum. Haftaya doktora gidince soracagim bunu, haber veririm canim.
Benimki heralde gecen döndü yani öyle düsünüyom cünkü cok tuhaf oldum degisikti :/
Ben de henuz hicbirsey almadim.cantamda hazir degil.ama ciddi arastirmalata basladim listemi hazirladim.bir iki hafta icinde tamamlarim.bilerek cok acele etmedim
ben daha canta bile almadim canta ve pijama takimi almam lazim

Kiz daha bunu dogurmadan bir sonrakini siraya koymussun:) Masallah diyorum sana.
Aynen katiliyorum sana. Buyukte alirsin kucukte alirsin ister az ister cok alirsin giydigi kadar giyer. Susmaz o dış sesler... Daha bunun emzirmesi var, uyutmasi giydirmesi gezdirmesi hepsinde konusurlar. Allah buyuk insallah kimseye bebegi icin karni ac emzir demeyecegim
Ben alisveriste baslangicta ilk uc ay gerekecekleri almayi dusunuyorum en elzem olanlari, kalanlari ihtiyac oldukca alcam, alisveris zevki hemen bitmesin:)

Ben de henuz hicbirsey almadim.cantamda hazir degil.ama ciddi arastirmalata basladim listemi hazirladim.bir iki hafta icinde tamamlarim.bilerek cok acele etmedim
Ben bugün kendime alışverşiş yapmak için çıktım elim ayağım boşaldı. Artık hemen yoruluyorum. Çok da sonraya bırakmayın bence, avmlerde çarşılarda uzun süre ve enerjik kalınmıyor...

Ben anamla kayinvalidemi tembihledim bile eger geliyorsaniz cok yorum yapmiycaksiniz isimi gücümü görün bana yeter. Yok bu cocuk ac yok sütün yetmiyo yok böyle degil söyle yok sen bilmiyon .. sizi kovmaktan beter ederim dedim zaten insanin psikolojisi o zaman kötü bide böyle yorumlaro cekemem.. hamile oldugumdan beri cok agresif olmusum kendimi lohusa halimi düsünemiyom Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah lohusaligi güzel geciririz ins :))

Benimki heralde gecen döndü yani öyle düsünüyom cünkü cok tuhaf oldum degisikti :/
Bende listecilerdenim:) Cogu seyi netlestirdim ama pijama takiminda bende kararsizlik yasiyorum. Hastane sicak olur Mayis sonu olacak birde zaten sicak basiyor. Onumuzde yaz olacak. Kisa kollu bir sabahligim ve geceligim var hastane icin uygun. Ilk dogumda pijamayla daha rahat etmistim. Bir pijama takimi almayi dusunuyorum ama uzun kollu mu kisa kollu mu ya da kendi kisa kollu olup uzun kollu sabahligi olan mi alsam karar veremiyorum. Kisa kollu olsa herseyim kisa olacak ya usursem. Uzun alsam yazin giyemem. Sabahlikli alsam yazin giyilmez kisin hic kullanmayacagim bir parca almis olcam.
Neyse canim allah baska dert vermesin

Oh sekerinizin olmamasi süper olmus. Bebiste cok iyi masallah! Gecmis olsun. Masallah size.

Hatirlattigim için özür dilerim canım herkes sağlıkla kucağına alsın canım bebeğini ben de insallah kimseye Rabbim evlat acısı yaşatmasın adı da evet güzelmiş Alp çok şükür atlatmışsiniz o süreci ben de önceden kendime çıldırmış gibi kıyafet alırdım hatta annem damadına şikayet ederdi beni verme para almasın diye ama kocam da alırdı ayrıca şimdi var ya gözüm görmüyor kendime kıyafet hatta dolabımda birçok kiyafetlerimi azalttım buralara hep bebegimin elbiselrini doldurcam diyorum Allah nasip ederse olsun sen de acıma verdiklerine kullanan kullansın daha guzellerini Rabbim nasip eder

ayy yaa bende doktora oyle bir korku ifadesi ile sormusum ki adam ayni seyi soyledi.... Dedim sanki icerde cirpiniyor, bana bisey demeye calisiyor gibi panikli hareketleri vardi, bsey mi oluyor dedim, adam beni kovmadi Allahtan Hareketli bebekten korkulmaz istedgnu yapar dedi

Ben de canta falan almadım daha Allahım ne heyecanlı alışverişler bunlar perşembe gidicem yine çarşıya uf hergün çarşıya gidesim var en iyisi ben bir çadır kurayim oraya ya

Benimki de panik yapma yine panik yapıyorsun bak bünyen değişiyor normal böyle şeyler sanki doktor

Bence de kime ne ya belki alicam sonra ihtiyacı olan birine veririm kime ne suan bunla mutlu etmek istiyorum kendimi çok mutlu oluyorum alınca eve gelince izleyip duruyorum hatta çarşıdaki magazalrdaki kıyafetleri bolca alıp sırtıma cuvallayip getirmek istiyorum

Uf aynı dert bende var malum şu bağırsaklı şeyden yemeye giderler şimdi adını söylemeyim canı çeken olur bizimki sendika toplantıları olur bu aralar da çok sık oluyor aaa yetti gayrı deyip bi trip atıyorum o da biraz korkuyor ya içimden gülmemek için zor tutuyorum onun o halini görünce ama biraz da korksun ipleri eline vermemek lazım önünü alamayız sonra ama bu sefer de içimden ay kıyamam deyip üzülüyorum mutfakta yemek yaparken biraz ağlıyorum ona belli etmiyorum tabi

Maşallah annesi ne güzell büyümüş tatlışş. Gözün aydın, bir sıkıntı olmadığına sevindim. Ne tatlı bir fıstık fotosunu yesinler

Kayinvalidemle iyi anlasiyorum yada oyle gorunuyorum diyeyim.insani cileden cikaran bi yapisi var herseyi ben biliyorum diyen ve ayriyetten israrci biri.bende bunaltiya gelemem hic ama sabir cekiyorum esim olsa bazi seyleri gozardiediyorum ama tek basima logusa halimle katlanamam sanirim.banane valla benide gotursn napck cocugundan ayri.ayy hamileliktede hic cekilmiyo su erkekler yalniz varda erkekler klubu diye bisi olsa kimbilir onlar ne dertler yanarlar bizler icin.

Ay hamam mi ya biz de kocamla her yılbaşında giderdik bu sene gidemedik ay canım çekti beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…