2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bnm kayınvalide kayınpederde yrn geliyormuş bize bir hafta kalırlar eşimde bu hafta ful çalışçak napcam ben yaa
Yorma kendini bende dün trmizlik vardı durmam ben de yardımcıma yardım ettim kendimi kaptırıp.dün gece kasık bel ağrısından uyuyamadım ve şu anda da midemi üşütmülğm fenayım artık nasıl olduysa istifra ediyorum

Eyvah eyvah çok geçmiş olsun. Dikkat edin hamişler kendinize yaaa

Benimde aynı senle 89 olmuş vay bee 27+2 o zaman seninde
Ay evet senle beraber gün sayıyoruz . Ne güzel ya böyle paylaşarak gitmek. Takipteyim senin durumuda Evet 27+2. Son kontrol 14 Şubattaydı bir sonraki 4 Martta merak ediyorum ne kadar oldu diye. İmza alanındaki yaklaşık ağırlık ve boy sen de tutuyor mu? Bende pek uyumlu değil gibi orayla? Kilosu önden boyu arkadan gidiyor gibi geliyor. Eşim dua etmişti nurtopu gibi doğsun inşallah diye. Gerçekten top gibi bişi doğurcam galiba

Kalır canım, gün gelir hep yediğinden bir lokma fazla yiyemezsin, nasıl alıştırırsan öyle gider
İlk hamileliğimde de ilk başlarda iyi gidiyordum sonra oğluşum 40 haftayı tamamlamadan yerinden kıpırdamayınca son ay iyice almıştım. Sonrasında da süt olsun diye diye yedirdiler, ben de yedim:) Üstünden geçen 5 sene sonra bile 8 kilo kaldı. hiç öyle zayıflama diyetlerine filan uyamadım. Yeme denilince sanki ye demiş gibi anlıyor vücudum, ilk heceyi duyuyor ikinci heceyi duymuyor. İnşallah bu defa daha başarılı olurum. Beni anlayan bir diyetisyen bulmam lazım çok kilo alırsam:) İlk sözü istediğin herşeyi yiyebilirsin olmalı

Mide de küçülüyor onunla da etkisi vardır sanırım. En güzeli sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek aslında
Vücut şekeri de unutuyormuş 21 günde. Bağımlılık gibi. Hani alkol sigara tüketenler de belli bir süre sonra nasıl içmişim derler ya o şekildeymiş tatlı gıdalar da. O yüzden 2-3 ay diyetten sonra lohusalıkta da yeriz muhakkak ama çok da yiyemeyiz bence. Ben diyet biteli aylar olmuştu tatlı görünce midem bulanıyordu. Ki eşimle her akşam tatlı yiyorduk diyet öncesinde...

Aynen öyle bencede zararlı olan her şey bağımlılık dediğin gibi

Baktim canim bide yabanci sayfada annelerin yorumlarina baktim ilk ay mutlaka tek delik olani kullaniyorlar ama kimisi onu 6 ayda kullanmis bebege bagli diyorlar 2 delikli olani 3 aydan sonra kullanmislar genelde bide 3 delikli icinde genelde bogazina kacti süt diye yorum yapmislar demekki aza alisinca bebekler birden kullanamiyo. Haha tabi oda der zaten yazik annem aylardir hazirlik yapiyo icim bari benim yegenimde ailenin tek torunuydu hasretle beklenen herseyi yaptik ona ama istemeyince cocuk olmuyo emzik hic tutmadi, aventi hic kullanmadi. Insallah bizimkiler kullanir.

Aynen bende öyle yapacağım cnm. 32-33 de çıkacağım ben kısmetse. süt izninide alacağım inşallh verirler toplu banada . 2ay mı sadece cnm ? o zamn yıllık iznimde var benm 5 aylık oluyor benm kuzumda
Evet canım toplu kullanınca 2 ay yapıyor. Bunu istmezsen çocuk 1 yaşına gelene kadar haftada 1 günde izin kullanabiliyorsun. O da olmazsa saatlik :)

Tam bilmiyorum ama süt yapan en iyi şey su imiş bol bol su içeriz kızlar :)

Sana da günaydınnnlarrr:) İyiyiz çok şükür takvimden bir gün daha azaldı. Sen nasılsın, bebişin nasıl? Kontrol var mı yakınlarda?
bende ıyıyım. bebegım de ıyı ama hareketlerı azaldı sızın de oylemı. eskısı gıbı cok vurmuyo. korkuyom. cumartesı gıdeyım bı ozele ıyıce bı goreyım. sımdı hastanede goremem:)

Kahvaltıda 2 kocaman bardak süt içtim vallahi. Hangi çılgın bana sütü yasak edecekmiş Gebelikte süte yoğurda yasak mı olur yahu yoktur öyle birşey. Muhakkak sor sen onu...

amin canım tek isteğimiz zaten onlar sağlıkla dünyaya gelsin .inanamadım bende daha 15 gün önce 773 gr artık daha hızlı büyüyorlar demek ki .
Kocaman oldular artik beklemiyo insan :) simdilerde bize hizli gelsede yavas kilo aliyorlar sanirim en cok kiloyu son 2-3 hafta icinde aliyo bebek saglikli olsunlar en az 2800 kg dan fazla olsunlar yeter bize

Benimkide tutmuyor canım en son 10 şubatta gitmiştim o zaman 25+4 tü kilosuna 914 gr boyuna 36cm dedi Burda daha bu hafta 37 cm gösteriyor, kiloyuda eksik gösteriyor. Bir sonraki randevum 13 martta bakalım ne kadar büyüyecek, merak içindeyim

bende ıyıyım. bebegım de ıyı ama hareketlerı azaldı sızın de oylemı. eskısı gıbı cok vurmuyo. korkuyom. cumartesı gıdeyım bı ozele ıyıce bı goreyım. sımdı hastanede goremem:)
Canım bir gün ertesi günü tutmaz diyorlar. Bir de yorgunken falan hissedilmezmiş. Eee büyüdükce yeri de daralıyor hareketleri kısıtlı olur diyorlar. Bir de şu var, bebeğin duruş pozisyonundan dolayı bazen hissetmeyebilirmişiz. Tüm bunları düşününce normal bence

Rogue Kızlar birde pipet gibi çekince gelenler var ya onlardan tercih etmeli, içerden boğazına kaçmasın diye. Diğerleirnde direk akıyor ya onlar riskli sanki.

Göz herkeste yanar sampuan yakiyosa :)) benim yegen daha ufak 4 yasina gircek kiskanmiyo gibi görünüyo basta bebek yok o göbüsün senin hala diyodu bilmiyo cocuk ne anlasin simdide alisti gibi abla dicek bana, sevcem bebegi, kucaklicam falan diyoda bakalim ne olcak. Gecen oyle uzuldum ki agladim geceleri uyurken biberonla süt iciyo kücük abimde demis bu utanc anini kameraya alayim anlamazda ne olduysa baba ben en iyisi bardakla iceyim demis biberondan bardaga bosalttirmis kiyamadim oda daha cok ufak istemiyorum benimkine bebek desinler ona sen buyudun desinler.

Kızlar, benim de dün doktorum söyledi.. Bebegin kafası yukarda, popusu asagida... Eger son 2 haftaya kadar yani 23 Nisana kadar dönmezse sezeryanla alacagiz mecburen dedi Bir telas sardi beni ufaktan, hayırlısı artık
Hep acaba normal doğumda naapıcaz yapabilecek miyiz su mu gelicek filan derken sezeryan olursun diyince insan bi içerliyo kendi sağlığımız ve bebeğimiz için hangisi hayırlıysa öyle olsun

Su cok iciyorum hic icmedigim kadar cunku surekli bogazim kuruyo, sanki gün gectikce daha kötü oluyorum agrim artiyo kulak, burun, bogaz, bas bisey kalmadi geriye :) herseyi yapiyorum gecsin bir an önce dayanmak zor doktor agri kesici icebilirsin dedi bende bu gune kadar hic icmedim hamilelikte icmekte istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…