2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dogru soyluyorsun canım, zaten doktorum da %99 normal dogumdan yana ama işte bir ihtimal dönmezse diye hazırlıklı olmami istedi. Bekliyorum bakalım, bir sonraki kontrolde biraz daha netlik kazanir belki.

Sevgi pıtırcığı seni kocasını da özlermiiiiiş aman da aman Allah muhabbetinizi artırsın da şımartmayın şunları erkek değil mi diyip sonucu klişeye bağlayayım

Hep acaba normal doğumda naapıcaz yapabilecek miyiz su mu gelicek filan derken sezeryan olursun diyince insan bi içerliyo kendi sağlığımız ve bebeğimiz için hangisi hayırlıysa öyle olsun
Aynen öyle canım, gönül isterki bir avazda normal dogurmak ama dedigin gibi hayırlısı neyse hakkımızda o olsun ins

Benim ki de 80 le 90 arası canım hurma yüksetmiş olabilir şekerini

1 parol iyi geliyor canım. Alıştırma ama dayanılamayacak gibi olduğunda iç bitaneden bir şey olmaz

O stres bende de başladı canım ya
Alya_naz Stres yok stres yokk Yapan nasıl yapıyor Allah aşkına ya biz mi yapamıcaz En güzel şekilde geçiricez o sancılı süreci dert etmeyin kendinize. Güzel şeyler düşünün Bu arada benimde ilk bebeğim

İnşallah teyzesi hayırlısıyla bir kucagımıza alsaydık şöyle baktıkça her saniye deliriyorum doyamıyorum bakmalara vallahi
Bizde 3d yi birak yüzünü bile göstermedi yan dönmüstü kasigima sokmustu yüzünü bas asagi duruyodu bakalim insallahta öyle kalir :) bi dogsunlar saniye gözümüzden ayirmayiz kiyamayiz.

Ya bayılıyorum böyle kendi kendini motive eden insanlara, valla bravo canım Di mi ya nolcakki, analarimiz bizi nasil dogurduysa biz de yapariz. Ayyyyy ne güzel evimizin ilk melekleri geliyor

Benimkide uzman jandarma astsubaylik icin ugrasiyor ama hic istemiyrm ayni ilde olsak varsin gec gelsn ama 4 ay nedemek yahu.ben kendi evimde rahatim o giderse bende anneme gidicem rahat edememki kendi annemin evide olsa.dusunsene bebek 4 aylik oluck esim oyle gorucek boyle sacmalikmi olur ben tek basimami katlanicam hep.zaten seneye yaza dogu gorevimiz var oraya goturmem sizi diyor hep ayrimi yasicaz biz.

evet pozitif düşünüyoruz ki güzel geçirelim bu dönemi :)

@Rogue Kızlar birde pipet gibi çekince gelenler var ya onlardan tercih etmeli, içerden boğazına kaçmasın diye. Diğerleirnde direk akıyor ya onlar riskli sanki.
Canim philips aventin ki öyle zaten yenidoganda tek ve iki delik var oda cektikce geliyo zaten ama aventin hepsi ayni sanirim diger basliklarda anne memesine en yakin olani diger basliklarini bilmiyorumda.

Ya bayılıyorum böyle kendi kendini motive eden insanlara, valla bravo canım Di mi ya nolcakki, analarimiz bizi nasil dogurduysa biz de yapariz. Ayyyyy ne güzel evimizin ilk melekleri geliyor
Aynen canım, ana olucaz dayanırız acısına sancısına. Kesinlikle değer zaten. Korkupta boşuna şu güzel günleri kaçırmayalım, tadını çıkartmaya bakalım. Allah yardımcımız olacak ben inanıyorum

Ay alemsin varya:) olsun bak kendini affetrme pesinde.dahada cikmaz sanmam :) kapi acmayarak soylediklerinde ne kadar ciddi oldugunu gordu.

1 parol iyi geliyor canım. Alıştırma ama dayanılamayacak gibi olduğunda iç bitaneden bir şey olmaz
Canim bizim burda baska var normal zamandada kullanilan agri kesiciden ic dedi ki ben normalde basim catlasada agri kesici almam ayda bi defa adet olunca alirdim oncedende sevmiyorum zaten butun gun gozum kapali yatsam sorun olmucak galiba :) onuda yapamiyorum zaten skldim evde temizlikte yapmam lazim biraz bu gunu bi atlatayim insallah hayirlisiyla aksama anneme gidicem yatarim 2-3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…