- 30 Aralık 2014
- 513
- 647
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.521
Gercekten 4 ay uzunmus canımBenimkide uzman jandarma astsubaylik icin ugrasiyor ama hic istemiyrm ayni ilde olsak varsin gec gelsn ama 4 ay nedemek yahu.ben kendi evimde rahatim o giderse bende anneme gidicem rahat edememki kendi annemin evide olsa.dusunsene bebek 4 aylik oluck esim oyle gorucek boyle sacmalikmi olur ben tek basimami katlanicam hep.zaten seneye yaza dogu gorevimiz var oraya goturmem sizi diyor hep ayrimi yasicaz biz.
Büyük ihtimal öyle olcak vallahi,Benimde normalde öyleydi şimdi kızım nazlanmadan gösterdi saolsınBizde 3d yi birak yüzünü bile göstermedi yan dönmüstü kasigima sokmustu yüzünü bas asagi duruyodu bakalim insallahta öyle kalir :) bi dogsunlar saniye gözümüzden ayirmayiz kiyamayiz.
Hadi bakalım o zaman azıcık sık dişini tatlımCanim bizim burda baska var normal zamandada kullanilan agri kesiciden ic dedi ki ben normalde basim catlasada agri kesici almam ayda bi defa adet olunca alirdim oncedende sevmiyorum zaten butun gun gozum kapali yatsam sorun olmucak galiba :) onuda yapamiyorum zaten skldim evde temizlikte yapmam lazim biraz bu gunu bi atlatayim insallah hayirlisiyla aksama anneme gidicem yatarim 2-3 gün
Ayyy yok şımarmazSevgi pıtırcığı seni kocasını da özlermiiiiiş aman da aman Allah muhabbetinizi artırsın da şımartmayın şunları erkek değil mi diyip sonucu klişeye bağlayayım
Bazen banada oluyor. Diyorum kesin normal yapacam dayanacam diyorum.Insaallah canım, valla ne yalan söyliyim normal ya da sezeryan bir sekilde doguracaz ama günler yaklastıkca stres basladi sanki bende
Olur canım olur yeterki şartlar, imkanlar el versin. Yanındaki insanlar destek olsun. O zaman daha kolay olur.Bazen banada oluyor. Diyorum kesin normal yapacam dayanacam diyorum.
Bazen korku geliyor ay sezeryan olurum belki diyorum. ama ağırlık olarak normal istiyorum daha baskın.
Aynen cnm. Ee bende çalışıyorum napim bi yere kadarNereden geliyorlar canm. Umarim anlaysli insanlardr. Gerci ne kadar anlaysli olsalar da kosturmak zorunda kaliyo insan
İşte adı üstünde normal dogum, hem kadın hem de bebek icin en saglıklısı... Ben de bu yüzden mantıklı düsününce tabiki de normal yaparim diyorumBazen banada oluyor. Diyorum kesin normal yapacam dayanacam diyorum.
Bazen korku geliyor ay sezeryan olurum belki diyorum. ama ağırlık olarak normal istiyorum daha baskın.
Hadi bakalim, doguma kadar dayanalimda sonrasi Allah kerimCanım hiç de yemezsin doğumdan sonra. :) Ben yaptığım diyetten biliyorum. Vücut öyle bir alışıyor ki, sonra canın istemiyor. Benim 3 haftalık diyet sonrası bir gün özgür günüm vardı, diyetisyenim yiyemezsin zaten ama o gün istediğini ye dedi. İnanır mısın normalden bir gıdım fazla yiyebildim. Vücut alışıyor. Pirinci tabi ıspanağa da koyma. Direk komple kes.
Ben sabah aclik ve kahvaltidan sonra tokluk olcuyorum. Oglen yemegi ve aksam yemeginden sonra da tokluk olcuyorum. Doktorunla gorustukten sonra bize de yaz canim soylediklerini.Dün öğle yemeğini biraz geç yemiştim, hatta azıcık da fazla kaçırdım, bir saat sonra yürüyüş yaptım. Akşam da biraz sarktı bende bir tabak dolusu yoğurtla bir elma yedim. Yatana kadarda birşey yemedim. Sabah açlık şekerim 77 son bir haftanın en düşük değeriydi. Öğün ve araöğün atlamadan daha az yiyince düşüyor sanki. Şeker ölçmeye başlayınca anneminkini de takibe başladık. Onunda sabah açlık şekeri yüksek çıkıyor. Yürüyüşte yapıyor yediklerine de dikkat ediyor. Ama düşmedi. Bizde cuma gitcez endokrine. Benim diyette süt ve peynir çok az geliyor bana. Severim süt yoğurt ayran içemiyorum rahat rahat. Hem bunu hem sabah şekerini nasıl düşürürüz diye sorcam bakalım ne diyecek? Senin doktorunun ne diyeceğini de merak ettim.. Sen günde kaç kere ölçüyordun? 3 ölçüm alındığında ne zamanlar ölçmek gerekiyor bilen var mı?
Evet galiba iki hurmacik bile etki ediyor demek, yemiycem birdaha. Elveda hurmaBenim ki de 80 le 90 arası canım hurma yüksetmiş olabilir şekerini
Ayyy geçmiş olsun cnm yaaYorma kendini bende dün trmizlik vardı durmam ben de yardımcıma yardım ettim kendimi kaptırıp.dün gece kasık bel ağrısından uyuyamadım ve şu anda da midemi üşütmülğm fenayım artık nasıl olduysa istifra ediyorum
Hem çalış, hem misafir ağırla zor oluyo canım. Neyse 1 hafta idare edeceksin artık. Kayınvaliden gençse o da yardımcı olur herhaldeAynen cnm. Ee bende çalışıyorum napim bi yere kadarİstanbul dan geliyorlar. Biz ankaradayız.
Kolay gelsin canım, kendini fazla yormamaya bak
Ahhh sağol cnm. Nerdeee işteyim çalışıyorumKız nereye kayboldunŞimdiden hazırlıklar başladı galiba
Ağırlaştıkca daha zor geliyor di mi. Anlayabiliyorum. Bazen diyorum yat gitme işe falan diye mecbur yine geliyorumAhhh sağol cnm. Nerdeee işteyim çalışıyorumzaten artık zorlanmaya başladım eve kendimi zor atıyorum nolcak böyle bilmem. İzin işleri de şu an sıkıntılı
Aynen son zamana kdr çalışırım diyordum ama su an pekte öyle düşünemiyorumAğırlaştıkca daha zor geliyor di mi. Anlayabiliyorum. Bazen diyorum yat gitme işe falan diye mecbur yine geliyorumİşin ağır değilse idare et canım. Çok yorulduğunu hissettiğinde de doktorundan rapor iste. Bir süre dinlenirsin en azından
Gün içerisinde zaten evde olmayacaksın canım. Akşamda beraber yapar yersiniz bir şeyler. İdare edeceğin bir kaç saat sonra uyucaksın zaten. Çabuk geçer zaman merak etmeAynen son zamana kdr çalışırım diyordum ama su an pekte öyle düşünemiyorumbeynim yoruluyor İşte. Kayınvalidem genç değil yaa ama yapar yine de elinden geldiğince. Ama misafir de olunca yapamıyorum ben, öyle bişi yapsın fln istemiyorum
Ben de bulantilar kusmalar yanmalar derken kupkuru kaldm :) zor gecio hamilelik. Simdi naslsn toparladn miHiç sorma bi türlü iyi olamadım ki buraya da yaziyim hastalıklarla savaşıyorum hamile kaldıgımdan beri bebegimi hayırlısıyla kucağıma alim rahat bi nefes alıcam inşallah şimdilik idare ediyorum sen nasılsın
İşte güzel ağırlamak istiyorum ben ama neyse 2 gün sonra haftasonu neyseki ben evdeyim en azındanGün içerisinde zaten evde olmayacaksın canım. Akşamda beraber yapar yersiniz bir şeyler. İdare edeceğin bir kaç saat sonra uyucaksın zaten. Çabuk geçer zaman merak etme
Ska ska bi hal olduk valla 7 ayi gectiHadi bakalım o zaman azıcık sık dişini tatlımBende hiç kullanmam ilaç vs. ama bazen katlanılmıyor atıyorum bir tane. Zararı olmaz inş.
Değişik bir durum canım bişey diyemedim keşke gitmese evet on kere çocuğumuz olcak hali yok annenle kal tabi ay ne güzel annen sevinmiş benim de annem yakın ama onlar da kalcak oldum mu çok seviniyor ah canımız annelerimizMart ayinda bi ankara ya gidick zaten sende gel dio bana gunu birlik bu ama ay ben nereye gidicem ankarada dedim bu halimle senide gotursek dert goturmesek dert diyor.ama yani cocugu on gun gorup gitmek 4 ay gelmemek nedir yahu 6 yil beklemisiz enguzel zamanlarinda ona en cok ihtiyacim oldugu zamanlarda gitmekte nedir anneme soyledim kiyamam oda seviniyo ins gider 4 ay benm yanimda kalicaksn diyor.uzagiz annemlede.kayinvalidemle kalmicami soyledm esime onayladi giderse annemin yanina birakicak beni.ay ama varya 4 ay bende konusmam onunla dogru durust.burnundan getiririm yani
Niye fazla dedi ki acaba her yerde normal yazıyo oysaki. İnşallah 10 kilo daha almayız canım yaaa çok olur o zamannnDoktor yine de fazla dedi bana dikkat et diye uyardıaslında gebelikte kilo alım tablosuna göre normaliz. Şurda inş kısmet olursa zaten 3ayımız kaldı 10 kilo daha bile alsak toplamda 19-20 o da fazla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?