2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar ben artık işteyken dinleniyor evdeyken yoruluyorum
masabaşında çalışıyorum koltuğumda rahat arada altıma tabure alıyorum ayaklarımı uzatıyorum pek yormuyor çalışmak.
Ama evde eşim ne kadar iş yapma şunu yapma bunu yapma desede duramıyorum

Kendi kendine yapıyorsun yani. Amaaan ev işi nankör zaten topla ertesi gün dağılıyor Yorma boşuna kendini. Tamam evi de komple toz falan götürmesin ama fazlasına lüzum yok bence.

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine, bu günde ben temizlik yapcam aksamada anneme gidip yatcam 2-3 gün valla zaten halim yok, dilen sende nane limon ic migden icin

Sende benim gibisin iste benide yormuyo kimse evde daha cok yoruluyorum hatta esime diyorum rapor almak istemiyorum evde is bitmiyo :) erkek ne kadar is yapsada istedigimiz gibi olmuyo, sesleri cikmiyo bu kez ev kirlendi diye icimiz rahat etmiyo yemek yap falan yine yoruluyosun.

Nane limon mideyi rahatlatmak için kurturuyor yalnız. Yatıştırmıyor yani bilginize. zeran
Canim nane limonu tercih ederim bi kere hasta oldum migdem bulaniyo diye doktor ilac verdi daha beter migdem bulandi her ilacta ise yaramiyo yada yapcak bisey yok bosalacak o migde bu arada o zaman hamile degildim artik doktor ilacta vermiyo dün gittim cocuk avutur gibi deniz suyu verdi burnunu acar dedi burnum hic acilmadi aksine butun gece ikisi birden tikanikti, bide kanama icin krem verdi kuru kalmasin burnun dedi ama kuru degilki akiyo dolu hep :) oglumun cani sagolsun napayim. Aslinda evde annemin verdigi kurutulmus papatya, ihlamur, adacayi, dag cayi, baska birkac bitki daha var onlarin hepsini karistirip cay yapiyoduk her hasta oldugunuzda annemde verirdi igrenc oluyo tadi ama cabuk ayaga kaldiriyo e malum simdi karistirip hepsini icememde annelik cok zor bi is :)

Benimki de diyor 4 kilo olsun topaç gibi dedim onu sen çıkarmıcan tabi dersin bebek çok kilo almasin diye azalttim biraz yemeyi

Aynen canım, en azından rahatlatır ama, ilaç içme zaten boşver. Bitki çayı daha iyi. Ihlamur, papatyadan falan bi şey olmaz sık sık içmediğin taktirde. Karıştırma ama ayrı ayrı içebilirsin. Şifa olsun inşallah

C
Canım ya asker polislerin gerçekten bitmez çileleri var eşler de keza aynı şeklide Allah yardımcınız olsun bi kolaylık versin yoksa dediğin gibi asıl süreç seni yıpratır

Bazen gerçekten dediğin gibi oluyor canım evde bir bakıyorum yemek yapmışım yorulmuşum hemen.. Temizlik pek yapmamaya çalışıyorum, eşime bıraktım. Yine de yoruluyorum. Belim ve sırtım ağrımaya başladı son 1 haftadır.. Resmen hamile yürüyüşü yapıyorum bir el belde, bir el göbekte

Bana söyle dediler. Avent 1 numaranin en büyük özelliği kolik bebek yapmamasiymis. Tek delik oldugu icin azicik gelip hava yutmasini engelliyormus, büyüdükce sütün gelisi ve delik büyüyor sanırım :)))

Anldım canım gideyim ozaman. Çok korkuyorum ama çekmekten iyidir

C

Canım ya asker polislerin gerçekten bitmez çileleri var eşler de keza aynı şeklide Allah yardımcınız olsun bi kolaylık versin yoksa dediğin gibi asıl süreç seni yıpratır
Evet canim kafamizda birsuru soru var Allah yardimcimiz olsun ama ben sahsen ne olursa olsn esimin yanimizda olmasini istyrm mesleginde yukselmesinde gozum yok cunku annemin yazin kalabalik misafiri oluck bide ben o kalabalikta kafayi yerim bebeklemi ugrasicam kalabaliklami.kayinvalideme zaten gitmem orasida ayri dert evimdede yalniz kalmami istemezler esimin bunlari dusunmesini istyrm ama bencillik yapiyor gbi geliyor bama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…