2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Al benden de o kadar ev temizliğine sarmış durumdaydim geçen hafta bu hafta daha iyi gibi ama her şeyi yapamamaktan sıkıntı yapıyoruz galiba.

Arada kalmak zor işin zor canım Allah yardımcın olsun

Ay Kıyamam bende 8 tane yeğen var bu denettigim 8 yaşında daha küçükler de var ama onlar olayı tam kavrayamıyor ama bu bana çok düşkün çok bağlı ilk başlarda ne geregi vardı ne ara yaptın deyip duruyordu çaktırmadan karnımın üzerine falan yatıyordu dedim birlikte bakacağız okul tatil olunca seni yanıma alacağım falan dedim de şimdi alıştı karnımı falan öpüyor tabi durum ne olacak bebek dogunca anlayacagız artık

Arada kalmak zor işin zor canım Allah yardımcın olsun
Esimle az once konustm bu konuyu canim cok ciddi bi sekilde.ya bizi de goturucek bir yol bulursn yada bidaha hic goremezsin bizi dedim ankarada esyali ev kiralayacagini soyledi eger giderse.icim rahatladi vallahi.kadinin fendi erkegi yendi

Kizlar ben dun son alinacaklarida aldim emzirme sudyeni yerine atletini aldim daha kullanisli geldi bana sanki ay bide ucuz gecelik aldm kullan at yaparim diye beden kalmamisti biraz buyuk aldim kadin yika ceker dedi getirdim yikadim cekecegine 50 beden oldu nerdeyse doktor o tiple gorse dogurtmaktan vazgecer beni.oylede komik cirkin bisey oldum.ben normalde tek canta ayarlicaktm ama iki canta yapicm cok sey goturdugumden deil ama bebek cantasima bebegin esyalarini koyucam sirt cantasi yapicam kendim icinde karismasin diye bebekle kiyafetlerimiz hazirlayinca resim atarim sizlere :)

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine, bu günde ben temizlik yapcam aksamada anneme gidip yatcam 2-3 gün valla zaten halim yok, dilen sende nane limon ic migden icin
Aman dikkat et canım sabahtan beri bırak kahvaltıyı ağzıma neredeyse lokma girmedi ğşüttüm sanırım dün cefasını bugün çekiyorum.

resım beklıyoruz cantan hayırlı olsun. bende cumartesı gıdıp son alısverısı yapıyorum ınsallah. sadece bebek arabamız kalıyor. onu sonra alacagız. bı an once cumartesı gelsede hazır olsa:))

Esimle az once konustm bu konuyu canim cok ciddi bi sekilde.ya bizi de goturucek bir yol bulursn yada bidaha hic goremezsin bizi dedim ankarada esyali ev kiralayacagini soyledi eger giderse.icim rahatladi vallahi.kadinin fendi erkegi yendi

İyi çok sevindim canım :) İçin rahatlamıştır artık.
Bende iki çanta yapmayı planlıyorum ama bebek için çanta almayacam evde iki tane sırt çantası var onları kullanmayı düşünüyorum

Anldım canım gideyim ozaman. Çok korkuyorum ama çekmekten iyidir
Canım yinede sen bilirsin ama daha 28. haftandasın sanırım 2.5 3 ayın var diş ağrısı bu ilerlerse hiç duramazsın son zamanlar daha sıkıntı olabilir şimdiden geçmiş olsun bilirim diş ağrısı çok zor oluyor hele de hamilelikte

Ben anne sırt çantası bulamadım ya söyle içi bol cepli. Aslında e Bebek de vs indirimde var ama normal fiyatlar nasıl bilemediğim için almadım. Kipling alacaktım ama içi çok bölmeli değil :/ internette gördüklerim hep fazla bölmeli. Siz nasıl bi şey aldınız ?

İnşallah canım yapıcaz elbet bi şekilde :) inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah hepimize

canım hamile külodu beli baya yüksek karın bölgesini sarıyo. Alıver ondan karnın daha çok büyüyünce de rahat edersin.

Niye fazla dedi ki acaba her yerde normal yazıyo oysaki. İnşallah 10 kilo daha almayız canım yaaa çok olur o zamannn
Aynen cnm her yerde normal yazıyor ama ne bilim dikkat et fln dedi uyardı fazla die. Ben abartarak yazdım hani öle bile olsa bence fazla değil.5 kiloyu rahat alırız da fazlasını alır mıyız bilmem. Son aylar çok alınıyormuş çünkü. Neyse hayırlısı napalım tek sağlıklı olalımda yavrularımız ile birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…