- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.761
Ya su tv ler insani yanls yonlendriyor baskada bsy degil. Ilk geceden hamile kalip kusmalar falan.. Bununda inanin bi sureci var vucut kendini hazırlıyor. Sonra yumurtlama gununu denk getrebilmek bir meziyet zaten. Yas ilerleymce biraz daha zorlasiyor. Benmde istedgm an olmadi. Neredeyse 7 ay bekledm. Bu surecte hc kafamdan atamadm. Ama cok dua ettm. Isyan asla etmemeli belkide bi imtihandr bilemiyoruz. Tatile ciktgmda ogrendm. Sizde oyalanck bsyler bulun kotu dusuncelerden de arinin insNisan ayında 1 sene olucak .
Kızlar uyku arkadasi aldınız mi? Bugün bizimki geldi, daha önce maminoo'dan almıstım ama kücük bez gibiydi icime sinmemisti. Siz aldınız mı bebeginize?
Yaaa benim seker yuklemem normal cikmisti sonra kontrolumde doktor siviya fazla dedi ve sekerine dikkat et dedi bende olcmeye basladim ve dikkat etmeme ragmen her sabah aclik 99 ve üstü cikiyor 105 e kadar cikiyor ama tokken de bu degerlerde cikiyor bazen 115 125 cikiyor anlamadim gitti nerde yanlis yapiyorumSarılalım kader arkadaşım senin haftaya randevun var demi bide sen sor bakalım bu açlık şekeri 100 olması normalmiymiş yani kaça kadar normalmış acaba... bugun akşam yemegınde sadece corba-sebze yedim ekmek yemedim 7den sonrada agzımı kilitledim bakalım yarın sabah kaç çıkacak makineden falan şüpheleniyom artık sorun bende değil makinede diyerektengidip hastanede kan verip bide makinadan ölçecem aynı anda bakalım aynı çıkacak mı bi keresinde denedim hastanede 78 makinede 87 çıkmıştı aynı dakika ölçmüçtüm bugün eczacıyı aradım getir cihazı temizleyelim içnde bazen kan birikiyo dedi ondan olabilir falan dedi ama öyle olsa toklukda yuksek çıkar onda anormal bi drum yok.Neyse sabah ola hayrola :)
hahahaha! oda dogruda bi tane olsun yahu :)Benden daha iyi uyku arkadasi mi olur hih kiskanirim yok oyle :)))
Teşekkürler canımÇok ciciymiş. Güle güle kullan...
Alanların yorumlarını okudun mu yaralarına iyi gelenler varEki Görüntüle 1957853 kızlar gögüs kalkanı bu.emzirmek için kullanılan silikon göğüs ucu koruyucusu o farklı gögüs ucu olmayan yada yara olanlar kullanıyor.kalkan ise hava alsın sızan süt biriksin diye kullanılıyor ama ben kullanamadım rahatsız edici geldi bana kalkan
Teyzesi biz daha alisverisin basindayz oralara gelemedik :))) ama kendileri belirleyecektr bencehahahaha! oda dogruda bi tane olsun yahu :)
Elbette ederim.hatta ettim bileBelki de bu düşünceden uzak durmak gerekiyor sizinde dediğiniz gibi .. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hamilelerin duası kabul olurmuş dua edermsinz benim gibi isteyen bekleyen herkes için .
Canım çok güzel anlatmışsın valla içimden geçenleri tabi ki bunun öncesi de var tabi benim 2.5 seneyi geçti evliliği o yüzden 1 sene sonra karar aldık ve dediğim gibi nisanda 1 sene olucak bu aradada hep yıprattım acı kayıplarımız oldu çok stres falan şuan durum bu asla isyan etmedim . Benim şuan yaşadığım şeyin fazlasını çok yaşayan ağır yaşamı var şükür diyorum. Yapı gereğide duygusal biriyim çok yorgunluklarım var ama hayla ayaktayım hep diyorum bu benim sınavım nu sınavı vereceğime inanıyorum sadece korkuyorum hepsi bu umarım sonunda aydınlığa çıkacam bende sizler gibiYa su tv ler insani yanls yonlendriyor baskada bsy degil. Ilk geceden hamile kalip kusmalar falan.. Bununda inanin bi sureci var vucut kendini hazırlıyor. Sonra yumurtlama gununu denk getrebilmek bir meziyet zaten. Yas ilerleymce biraz daha zorlasiyor. Benmde istedgm an olmadi. Neredeyse 7 ay bekledm. Bu surecte hc kafamdan atamadm. Ama cok dua ettm. Isyan asla etmemeli belkide bi imtihandr bilemiyoruz. Tatile ciktgmda ogrendm. Sizde oyalanck bsyler bulun kotu dusuncelerden de arinin ins
rabbm nasip edecektr elbet :)
Ay cok güzelmiş çok beğendim canım bende böyle taç alicam ayrıca ama biraz daha büyük çiçeklisinden Güle güle kullan canım beden olarak nasıl alicaz lohusa takımını şimdiki bedenimize göre mi yoksa doğumdan sonra düşmüş kiloya göre mi bu konuda kafam karışık normalde 40 beden giyen ben suan 44 olmuyor nasıl olacak ki alırkenKızlar loğusa pijamam annem almış nasıl
Cok iyi dikkat ettim kendimi grip ettim yaniyorum diye evde pencereleri actim askiliyla gezdim usuttum cumartesi aksamdan beri gittikcede kötü oluyo mahvoldum. Sende dikkat et kendine valla aman terleyip usutme daha fazla bundan sonra iyi bak kendine cok zordayim su an kesinlikle hicbir ilac kullanamiyoruz ve daha agir oluyo grip böyle. Pasayada iyi bak annesi migden gecsinde yemek ye insallah biraz ama istah bile kalmiyo insan hasta oluncaAman dikkat et canım sabahtan beri bırak kahvaltıyı ağzıma neredeyse lokma girmedi ğşüttüm sanırım dün cefasını bugün çekiyorum.
Elbette ederim.hatta ettim bileben bu fikirden uzaklaştığımda hamile kaldım bir ara hemen olsun istiyordum kafaya takmıştım olacağı varsa da olmuyor o yüzden bu gece evinizin kapısının dışına atın bu fikri huzurunuzu kaçırmayın arkadaşım
Sorma canım günün özeti bikaç meyve 2 kase çorbaCok iyi dikkat ettim kendimi grip ettim yaniyorum diye evde pencereleri actim askiliyla gezdim usuttum cumartesi aksamdan beri gittikcede kötü oluyo mahvoldum. Sende dikkat et kendine valla aman terleyip usutme daha fazla bundan sonra iyi bak kendine cok zordayim su an kesinlikle hicbir ilac kullanamiyoruz ve daha agir oluyo grip böyle. Pasayada iyi bak annesi migden gecsinde yemek ye insallah biraz ama istah bile kalmiyo insan hasta olunca
Ben kızımda alıp denediğim için canım memnun kalmadım fotoğrafta görüşüyor öyle küçük bişey değil 2 parça çamaşırla birlikte baskı yapıyor sıkıyor ve zaten süt dolan ağırlaşan ve ağrıyan göğse artı bi ağırlık oluyo. Duruyo hala kutusunda hiç kullanmaya niyetim yok bunda da boşa almışımAlanların yorumlarını okudun mu yaralarına iyi gelenler var
Daha iyi olacağın günlerde olacak canım unutmadım hep aklımda dualarımdasın. Rabbim sonunda hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alacağın bir hamilelik versin tez vakitte tüm acılarını unuttursun inşallah.Canlarımm :* Nasılsınız son durumlar nedir hepinizi de çoook özledim şifremi unutmuştum bi müddet giremedim siteye. Ben biraz daha iyiyim hala gözümün önünden gitmiyor meleğim aklımdan çıkmıyo ara ara gözlerim yaşarmıyo değil... Kucağım dolana kadar böyle içim hep buruk kalacak sanırım. Rabbim yardım etsin sabır versin en büyüğünden. Duam sizlerle meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alın az kaldı artk sonuna yaklaştınız inşallah aminn
Tak çıkar tarzı bişey değil sanırım yara olursa emzirirken kolaylik olur diye düşündüm yanıldım mi almayim miBen kızımda alıp denediğim için canım memnun kalmadım fotoğrafta görüşüyor öyle küçük bişey değil 2 parça çamaşırla birlikte baskı yapıyor sıkıyor ve zaten süt dolan ağırlaşan ve ağrıyan göğse artı bi ağırlık oluyo. Duruyo hala kutusunda hiç kullanmaya niyetim yok bunda da boşa almışım
düşünüyorum bende şu ikea nın fili var ya gri ondan ama ikea da bulamadım instagramda bir site var 2 katı fiyat istiyor güzel birşey bulamazsam alacağım ondanKızlar uyku arkadasi aldınız mi? Bugün bizimki geldi Fisher Price'dan aldım, daha önce maminoo'dan almıstım ama kücük bez gibiydi icime sinmemisti. Siz aldınız mı bebeginize?
Insaallah cikacaksin canm. Sinavinda olabilir. Hakkiyla verirsin umarim. Mesela darbe zamani benm.cok gecikti 17 gun falan stresten hep . bebekde sandm.bi ara degildi. O ara hem proklatn hem tsh yuksek cikti ki bunlar gebeligede engel olabiliyor. Ben iyice skinti yaptm.meger gecici bi durummus stres kaynakliyms. Bunu sonraki ay bebek olunca anladm. Aklimdan cikmadi benm ama.hep olumlu dusundum. Olumsz dusunmeye baslaynca sustrdum kendimi. Sende yaparsn ins. Sabir her derde deva :)Canım çok güzel anlatmışsın valla içimden geçenleri tabi ki bunun öncesi de var tabi benim 2.5 seneyi geçti evliliği o yüzden 1 sene sonra karar aldık ve dediğim gibi nisanda 1 sene olucak bu aradada hep yıprattım acı kayıplarımız oldu çok stres falan şuan durum bu asla isyan etmedim . Benim şuan yaşadığım şeyin fazlasını çok yaşayan ağır yaşamı var şükür diyorum. Yapı gereğide duygusal biriyim çok yorgunluklarım var ama hayla ayaktayım hep diyorum bu benim sınavım nu sınavı vereceğime inanıyorum sadece korkuyorum hepsi bu umarım sonunda aydınlığa çıkacam bende sizler gibi
Bende düsündüm o fillerden ama oynarken böyle kullanırız diye düsündüm. Uyurken koca filin yanına bırakamayız bence bir lokma bebekleridüşünüyorum bende şu ikea nın fili var ya gri ondan ama ikea da bulamadım instagramda bir site var 2 katı fiyat istiyor güzel birşey bulamazsam alacağım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?