2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Agzida iyi laf yapiyomus ne ara yaptin ne geregi vari buyumuste kuculmus :)) masallah iyiymis senin yine bizde tek bi tane o yuzden biraz tehlikeli cok asiri simarttik annemlere gelince kesinlikle eve gitmek istemiyo baba ben burda kalcam diye agliyo, gecende uyanmis babasinin yanina gitmis aglayarak beni dedosa götür babaanneme gitcem demis, benim esimlede arasi cok iyi bi kere yolda giderken demis baba ben gidiyorum ama eniste beni cok özler akla bak sen bahaneye bak biliyo cunku nerde ne kadar özgür oldugunu o yüzden kesinlikle bebek diye benimkinin daha fazla ilgi görmesine müsade etmicem ilkgözagrimiz o bizim kiyamam arada kiskanclik olsun istemiyorum.

Bana söyle dediler. Avent 1 numaranin en büyük özelliği kolik bebek yapmamasiymis. Tek delik oldugu icin azicik gelip hava yutmasini engelliyormus, büyüdükce sütün gelisi ve delik büyüyor sanırım :)))
Canim baktim bende yorumlara genelde bebise bagli diyolar ama aventin senin aldigin setin tek yada iki delikli hepsi antikolik yaziyo baktim ben brosüre. Sadece 3 deikliden cok süt geliyomus ona dikkat etmek gerek

Kiyamam ya zorlayamazsinda migden kötü bende yemek yerken cok zorlaniyorum kahvalti yapasim bile yok hic önceki günü bende meyva ve corbayla gecistirdim halim yoktu esim yemek doldurup yiyo fena oluyorum karsisinda baslarda nasilda daliyodum yemeklere hayret ediyorum su an kendime zaten eskiye göre baya azalttim. Ates basinca insanin gözü bisey görmüyo o an farkinda olmuyoruz burda kac gundur havada acik gunesli falan soguk ama ben usumuyorum butun kista hasta olmadim kesin vitaminlerden diye dusunuyodum tabi demekki deilmis hasta olunuyomus. Bu arada karnimda kenarlarda damarlar cikmisti onlara bakarken bi tane catlak gördüm insallah cogalmaz sende durum ne varmi hic?

Ben hep eşime anneme soruyorum çatlamış miyim diye hayır diyorlar ama zaten beyaz tenliyşm hemen görünür mü bilmiyorum.iç bacağımda var oda geçmişten kilo al verden sanırım.sağ ve sol tarafımda damarlar çok belli benim de,tenim de çok hassas yani bekliyorum açıkçası çatlamayı.lieraca da dewam ediyorum ana bakalım 33 den sonra belli olur bence

Hergun aynı saatte nasıl uyanıyorum bilmiyorum, hergece 4 de kalktığımda kıpır kıpır olurdu ses seda yok :)

ilk hamileligimde gece kacta kalkiyorsam ve bebek uyaniksa dogumdan sonrada uzun bir sure o saatte oglum uyanirdi. Bu demek oluyorki dogumdan sonrada bu saatlerde size yazicam. O zaman daha kalabalik olur buralari

Bende de aynisi var ya desene benim bebişte gececi

ben ilk zamanlar 10 kilo verdim geride 3 aldım :) aslında yiyorumda ama biraz dikkat ettik ailede şeker hastası çok var diye
Bizde kilo kaybı olmadıgından direk 9-10 kiloyu aldık diyet mi yapıorsun cnm doktor mu verdi yoksa kendin mi dikkat ediyorsun neler yapıyorsun?

Haklısın ama ben 33 eşim 40 lı yaşlarda ara çık olmazmı.ben oğlumla arası 3,5 YAŞ olsa diyorum yani son baharda hamile kalsam yaz sonu olur diyodum ama .
Canim ben senin kendini toparlaman ve ozellikle oglunun biraz buyumesi icin yazmistim oyle
Daha az yorucu olur diye.ama sen kendini hazir hissediyosan neden olmasin.yazdiklarinda dogru yas onemli bi faktor.senn yasin musait ama esinde genc bir baba olmasi guzel olur tabi.

Cnm inanır mısın iki keredir başka Dr a gidiyorum o verdi ilacı. Ben sadece decavit kullanıyordum. Sonradan magnezyum verdi. Şimdide de Demir'e başlayacağım işte. Normal diye vermemişti değerlerim. Birde decavitte de var yeterli demişti o zaman. Bakalım Allah tan hayırlısı bgn bi içeyim kendimi nasıl hissedeceğim

bugece benımde çok hzursuz geçti.hertarafım ağrıdı.nefes alamadım.eşimi yatakdan attık:

yalnız benı endışelendıren sabah ayaklarımın çok şiş olmasıydı.tansıyonumda 13-7 çıktı.tansiyonla ilgili sizin doktorlarınız uyarıda bulunuyırmu acaba.şişlikler özellikle biraz endişelendirdi beni

Tak çıkar tarzı bişey değil sanırım yara olursa emzirirken kolaylik olur diye düşündüm yanıldım mi almayim mi
tak çıkar tarzı canım emzirirken çıkarıyorsun sonra takıyorsun ben kullanamadım sıktı ağır geldi kaba geldi rahat edemedim zaten süt dolan ağırlaşan ve ağrı yapan gögüs üstüne hiç çekemedim sen bilirsin yine de belki sen kullanabilirsin ben kullanışsız taraflarını anlattım

Ben kullanıyorum canım sabahları aç karnına bir tane. Ama senin Demirin eksikse günde iki vermiş olabilir benim arkadaşım da aynı ilacı iki kez alıyo günde.

BENDE BUGUN 4 DE UYANDIM :) SAGA SOLA DONERKEN UYANIYORUM. MIDEM DE YANARDAG GIBI ZATEN:) SIMDIDE IYIYIM. ISE GELDIM :) AMA SUREKLI UYKU HALIM VAR BIRAKSALAR 7 24 UYURUM

BENIM DR 140-90 USTU RISK DEDI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…