- 7 Ekim 2016
- 1.040
- 1.460
- 48
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.801
COK BEGENDIM SIK CICI BISEY GULE GULE GIY INSALLAHKızlar loğusa pijamam annem almış nasıl
Ay kuzum dün hic meyve yemedim, aksam 10da tarcinli sut ictim. Sabah kalktimki dedim dusuk cikar ama aclik kan sekerim 93Sarılalım kader arkadaşım senin haftaya randevun var demi bide sen sor bakalım bu açlık şekeri 100 olması normalmiymiş yani kaça kadar normalmış acaba... bugun akşam yemegınde sadece corba-sebze yedim ekmek yemedim 7den sonrada agzımı kilitledim bakalım yarın sabah kaç çıkacak makineden falan şüpheleniyom artık sorun bende değil makinede diyerektengidip hastanede kan verip bide makinadan ölçecem aynı anda bakalım aynı çıkacak mı bi keresinde denedim hastanede 78 makinede 87 çıkmıştı aynı dakika ölçmüçtüm bugün eczacıyı aradım getir cihazı temizleyelim içnde bazen kan birikiyo dedi ondan olabilir falan dedi ama öyle olsa toklukda yuksek çıkar onda anormal bi drum yok.Neyse sabah ola hayrola :)
Gecen ay bir sabah bende ayni senin gibi oldum ve 13-7 gordum. Doktoruma danistim 14-9 hamilelerde sinir dedi. Arada yukselebilir bol au ic ve yuru dedi canim. Endise etme cok yukselmemis seninde. Aklimda olsun 14-9 sinir degerlerimizmişbugece benımde çok hzursuz geçti.hertarafım ağrıdı.nefes alamadım.eşimi yatakdan attık:
yalnız benı endışelendıren sabah ayaklarımın çok şiş olmasıydı.tansıyonumda 13-7 çıktı.tansiyonla ilgili sizin doktorlarınız uyarıda bulunuyırmu acaba.şişlikler özellikle biraz endişelendirdi beni
Sende benim gibisin iste benide yormuyo kimse evde daha cok yoruluyorum hatta esime diyorum rapor almak istemiyorum evde is bitmiyo :) erkek ne kadar is yapsada istedigimiz gibi olmuyo, sesleri cikmiyo bu kez ev kirlendi diye icimiz rahat etmiyo yemek yap falan yine yoruluyosun.
Selamlar güzel anneler
Ben de takvime göre mayıs annesiyim ama mecburi sezaryen olacağım için doğum tarihi 10 gün öne çekildi, nisan 25 gibi gelecek hayırlısıyla kızım:) Doğum tarihi belli olunca daha da heyecanlandım, son aylar geçmez derlerdi ama bana sanki su gibi akıp gidiyor artık. Karışık duygular içindeyim hem kavuşma arzusu var hem de nasıl olacak diye belirsiz heyecanlar...
Ben de demir ilacını günde 2 kere kullanıyorum çünkü demir değerim normal bi hamileden daha düşük çıktı. Yani günde 2 kere ya da 1 kere kullanmak kan değerlerine göre değişir canım, doktorun da buna göre vermiştir o dozu kanımca.
Teşekkür ederim canım cevabın için alayım o zaman bende birde göğüs ucu çıkarıcılar varmış emzirmekte sorun yaşayan anneler için onun hakkında bir fikrin var mı ?Ben bulundurmayı düşünüyorum canım kullanan yorumlarindan oldukça memnun olanları gördüm. Göğüs ucu olmayanların genellikle tercih ettiği bir ürün olmakla beraber ben olursa ki şayet göğüs yaraları için bebegimi emzirememe durumu olma ihtimaline karşı bu ürünle birlikte rahat emzirebilecegimi düşünüyorum. Bulundurmakta fayda var canim tercih edecegim ürün Philips avent
Ben gebeliğimin 16.haftasından beri kullanıyorum canım demir bebek için çok önemli şimdiye kadar neden tavsiye etmemiş doktorun acaba..günde 1 kullandım kullanıyorum ben uyumadan hemen önce
Günaydın canım gündüz uyku hali bende de başladı 2 haftadır. mutlaka gün içinde kestirmem gerekiyor. geçen toplantı vardı resmen gözlerimi kapatıp uyumuşum arkadaşlarım dalga geçiyorGünaydın kızlar bende sizin aksinize bu gece güzel uyudum uykumu aldım.reflüm olduğu için geceleri çok sıkıntı oluyor arada kusuyorum geceleri bu gecem rahat geçti şükür.ama ilk aylardaki gibi gündüzleri uyku hali oluyor bende bu aralar
Canım güle güle kullan çok güzel pijamanKızlar loğusa pijamam annem almış nasıl
daha da iyi olacaksın Allahın izni ile.. Dualarını eksik etme bizlerden. Güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz ama acele etme hiçbir şey için önce sen iyi olmalısın. Kendine iyi bak bizleride yokla böyle ara araCanlarımm :* Nasılsınız son durumlar nedir hepinizi de çoook özledim şifremi unutmuştum bi müddet giremedim siteye. Ben biraz daha iyiyim hala gözümün önünden gitmiyor meleğim aklımdan çıkmıyo ara ara gözlerim yaşarmıyo değil... Kucağım dolana kadar böyle içim hep buruk kalacak sanırım. Rabbim yardım etsin sabır versin en büyüğünden. Duam sizlerle meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alın az kaldı artk sonuna yaklaştınız inşallah aminn
Günaydıııııın herkese,Inşaallah canım sen nasılsın iyisindir inşaallah
Kızlar uyku arkadasi aldınız mi? Bugün bizimki geldi Fisher Price'dan aldım, daha önce maminoo'dan almıstım ama kücük bez gibiydi icime sinmemisti. Siz aldınız mı bebeginize?
Hamislerle dalga gecilmez, toplanip yolariz onlariGünaydın canım gündüz uyku hali bende de başladı 2 haftadır. mutlaka gün içinde kestirmem gerekiyor. geçen toplantı vardı resmen gözlerimi kapatıp uyumuşum arkadaşlarım dalga geçiyor
Pozisyonundan dolayidir sekercim, hissediyosun ama seni uyandirmiyor diye dert etme. Anasina son 3 ayi rahat uyumasini soyluyor yavrun benceCOK STRES YAPTIM. CUMARTESI GUNU BIR GELSEDE GITSEM. BEBEGIN HAREKETLERI AZALDI KIPIRTI VAR AMA ARTIK UYKUDAN UYANDIRMIYOR. OYLE COK DEIL
Cnm gecen hafta banada oldu gece kalktım hafif burnum kanadı normal olduğu söylemişti dr... sonra bir baktım bnm kız hiç hareket etmiyor uyku fln kalmadı bende başladım ağlamaya sabahı sabah ettik ne yaptıysam yooook! İnan ertesi gün 5-6 gibi çok hafif bişey hissettim dedim yanılıyorum bu gazdır eşime dayanamadım söyledim.. ama nasıl korkuyorum anlatamam...eşim dur panik olma dedi çikolata yedirdi elini koydu karnıma başladı sohbet etmeye ama komik bir sohbet seken başladı babasına tepki vermeye.... bu seferde sevinçten ağladım... çok şükür şimdi eskiye döndü... yani arada yapıyorlar bunu sen konuşmaya devam et ne olur aklına köyü şeyler getirme... arada naz yapıyorlar annesi ❤COK STRES YAPTIM. CUMARTESI GUNU BIR GELSEDE GITSEM. BEBEGIN HAREKETLERI AZALDI KIPIRTI VAR AMA ARTIK UYKUDAN UYANDIRMIYOR. OYLE COK DEIL
Bende 4.ayımda filan oldu sanırım. bebe yağ sürdüm birkaç gün . sonra mini mini lekeler cıktı pembemsi. sürmedim bebe yağ 3 gün geçti sonra. ne sürüyorsan alerji yapmış olabilir. bol suyla yıka hep orayı bikaç gün bişey sürme cnm. snra ne sürüyorsan başka bişeyle karışık sür. ikisini birden mesela. geçer sorn etmeKizlar yaaa göbüşüm kasiniyordu ya bir kac gundur bole isilik gibi mini mini kirmizi kabarciklar oldu. Acaba kasimaktan midir? Sizde de oldu mu? Yada surdugum yaglardan biri mi dokundu acababirsey surmessemde cok kasiniyor. İnsallah onemli birsey degildir, doktoruma gidince soracagim tabi ama bir hafta var doktora gitmeme
BENDE BUGUN 4 DE UYANDIM :) SAGA SOLA DONERKEN UYANIYORUM. MIDEM DE YANARDAG GIBI ZATEN:) SIMDIDE IYIYIM. ISE GELDIM :) AMA SUREKLI UYKU HALIM VAR BIRAKSALAR 7 24 UYURUM
bu aylarda gebeliğin ilk aylarında yaşanan uyku hali yorgunluk geri geliyormuş hepimizde var demekki bu durum.Tabi vucut doğum sonrası yorgunluğa hazırlıyor kendini bol bol dinlen diyoGünaydın canım gündüz uyku hali bende de başladı 2 haftadır. mutlaka gün içinde kestirmem gerekiyor. geçen toplantı vardı resmen gözlerimi kapatıp uyumuşum arkadaşlarım dalga geçiyor
Haftaya izne çıkıyorum tek planım var bol bol uyuycam inşallah :)bu aylarda gebeliğin ilk aylarında yaşanan uyku hali yorgunluk geri geliyormuş hepimizde var demekki bu durum.Tabi vucut doğum sonrası yorgunluğa hazırlıyor kendini bol bol dinlen diyo
Bak ben az onc ekahvalti yapip oturdum, tekme atmiyor hissetmiyorum ammmaaa karnimi izliyorum resmen dalgalaniyor. Bazende tekme atmasalarda icerde geriliyolar biseyler yapiyorlar arada karnini izle hareketlerini goreceksinCOK STRES YAPTIM. CUMARTESI GUNU BIR GELSEDE GITSEM. BEBEGIN HAREKETLERI AZALDI KIPIRTI VAR AMA ARTIK UYKUDAN UYANDIRMIYOR. OYLE COK DEIL
EVET ASLINDA HAKLISIN . BOYLE GERGINLIK GIBI OLUYORDA PAT PAT VURMUYO. BI DE NETTE HABERDE BIRININ SUYU BITMIS DIE OKUDUM ONDAN DA TELAS OLDUMBak ben az onc ekahvalti yapip oturdum, tekme atmiyor hissetmiyorum ammmaaa karnimi izliyorum resmen dalgalaniyor. Bazende tekme atmasalarda icerde geriliyolar biseyler yapiyorlar arada karnini izle hareketlerini goreceksin
Bence hindistan cevizinyagi yapti, cunku iki gundur surmuyorum ve kasintim azair gibi oldu. Dedigin gibi arada bende yikayayim, amaBende 4.ayımda filan oldu sanırım. bebe yağ sürdüm birkaç gün . sonra mini mini lekeler cıktı pembemsi. sürmedim bebe yağ 3 gün geçti sonra. ne sürüyorsan alerji yapmış olabilir. bol suyla yıka hep orayı bikaç gün bişey sürme cnm. snra ne sürüyorsan başka bişeyle karışık sür. ikisini birden mesela. geçer sorn etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?