2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
EVET ASLINDA HAKLISIN . BOYLE GERGINLIK GIBI OLUYORDA PAT PAT VURMUYO. BI DE NETTE HABERDE BIRININ SUYU BITMIS DIE OKUDUM ONDAN DA TELAS OLDUM
Suyunun bitmesi icin suyunun gelmesi lazim kuzum, doktorum
Onu anlarsin dedi baya baya islaniyormuşsun. O kisma kafani takma yani, ama cok suphelendiysen hastanede calisiyorsun nasilsa hemencik bir ultrason yaptir aradan benim ablamda hastanede calisiyo, hemde usg doktoruyla calisiyo. Diyorumki orda olsam zirt pirt gelirdim ablamada bebis yap bolca izlersin hareketlerini diyorum ama nemrut yapmiyor yaa anca yegenine kiyafet aliyo

Günler benim için artık çok daha hızlı ama evet biraz da zor geçiyo o da duyduğum heyecandan kaynaklı canım:) duygular zaman zaman birbirine karışıyor heyecan, endişe vs... bizi bizden daha iyi kim anlayabilir çok çok saol canım amin hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Gece uyurken kalçam ve kalçama yakın bacak kısımlarım çok fena sızlıyor. Şimdi de kalçama kramp girdi. Aynısını yaşayan var mı?
Bende kramp , kalçada sızlama filan yok cnm Allahtan şuan için başlamadı ama bu 2 gündür acayip ensem den yukarı baş çevrem burnuma kadar sızı ve ağrı var. o ağrı ağlatacak derecede kafamı koparasım geldi yerinden 2 gündür bu şekilde hatta bugün 3. gün hafif yine var. sırtıma doğru sızı vurmaya başladı. yüz kilo yük var sanki beynimde burun kemiklerim dahi ağrıyor nasl geçecek blmiyorum.

YA VARYA GIDIOM DR YE BISEY YOK DIYOR . SONRA BASKA BISEY HISSEDIYOM:) YINE STRES OLUOM. BELKIDE PSIKOLOJIK BOYLE OLUYORUM:) BI DE YAKIN ARKADASIM 32 DE DOGUM YAPTI BI ANDA KOTU OLDU FALAN O COK ETKILEDI.

TANSIYON BAKTIN MI

Canim tansiyonunu olctunmu?

Canm karıştırdın galiba ben almadım dahaca takım kim aldı bakim banada göstersin

Canim tansiyonunu olctunmu?
Evet cnm eczanedeydim dün normal çıktı . neden oluyor bilmiyorum ya. bugün az daha az ama. dün mahfoldum ya eşim ovdu sırtımı başımı geçmedi duş aldım geçmedi duşta birz kendim ovdum kaldım biraz yok aynıydı. eve geldim dün 6 da direkt yatağa yattım uyudum. 10da uyandım akşam. duş aldım 12de tekrar yattım. aptal gibiydim.

Ne demek tatlım, birbirimize destek oluyoruz :)) Ben de bornozu ayrı almadım, havlu takımının icinden cıktı

Sakın kaybolayım demeyin ben san cım geldiğinde bile buraya yazıp hastaneye gittiğimi hayal ediyorum bizim kızlar da dua eder diye :) çok benimsedim sizi canlarım benim
Bende öyle ya sancım olunca kızlaaaaaaaaarrrrrrrr bebek geliyoooooooorrrrrrr. demk istiyoruum. sonra kızlar bebeğim kucağımda bakııınnn diyip ponçik ellerini buraya yüklemek istiyorum görün diye güzel ve moral verici doğum hikayemi paylaşmk istiyoruum

Canm oğlunun yaşı müsait bence . 2 yaş tam ideal. ama senin tam toparlanman lazım sanki bikaç ay daha beklemeliymişsin gibi. mesela yaza ? haziran temmuz ? tutar tabi inşallah duanı et bol bol allahım yüzünü güldürsün canm. biz hep burdayız sen hamiş olunca biz taze tecrübeliler olarak sana destek veririz

Ben geçen pendikteki loyaya baktım canım şubat sonuna kadar loğusa pijamalarında %50 indirim var dedi ordaki kızlar istersen oraya bak bi fikir olur

Aman iyi ol da az kaldı annesi kavuşmanıza:))decavit kulkanıyorsan tamam o zaman pardon canım ben destek almıyorsun sandım.iç bi problem olmuyor yalnız içtikten bi iki saat hiçbişi yeme içme canım

Reflu yastigi, emzirme yastigi, ev tipi anakucagi, lohusa serbeti malzemeleri ve bardagi ile suslemesi bir de bebek odasi icin dimmerli lamba:))) Saka yapiyorum tabi eksik filan kalmamis bence. Super halletmissin. Hepsini gule gule kullansin bebisin
Bu eksiklikler bitmez canım, heheheh :)))) Logusa şerbeti setini benim hastanenin oda süslemesi veriyormus. Sagolsun kardesim sen onu dusunme ben yaptıracagim dedi...

Yok canım daha almadim onu ya, ne zaman kullanmaya baslanır diye kestiremiyorum. Ona göre alayım dedim. Kanguru ana kucagi tabiki de listeme ekliyorum simdi , sagol cnm
Bende mama sandalyesi almadım ama ikeadan alacağım yıkaması temizlemi çok pratik. bu ay alırım heralde. kanguru ablamda var ondan alacağım sağolsun zaten %60 ını kendisinden aldım ne varsa verdi bana . yeğenimden dolayı çok şanslıyım

Cok iyi o zaman valla.. Benim etrafımda uzun zamandir yeni dogum yapan biri olmadigi icin hepsini kendim sıfırdan alıyorum. Artık bi dahaki cocukta kullanirim

günaydın... bi haftadır yanınızda değildim kızlar... çok ağır bir grip geçirdim oğlum da ben de. doktor sadece parol verebildi. bi de bol limon... benim gibi olan var mı nası atlattınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…