- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.821
Suyunun bitmesi icin suyunun gelmesi lazim kuzum, doktorumEVET ASLINDA HAKLISIN . BOYLE GERGINLIK GIBI OLUYORDA PAT PAT VURMUYO. BI DE NETTE HABERDE BIRININ SUYU BITMIS DIE OKUDUM ONDAN DA TELAS OLDUM
Günler benim için artık çok daha hızlı ama evet biraz da zor geçiyo o da duyduğum heyecandan kaynaklı canım:) duygular zaman zaman birbirine karışıyor heyecan, endişe vs... bizi bizden daha iyi kim anlayabilir çok çok saol canım amin hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimizesırf bu n
tarihin belli olması nasıl bir duygu acaba :) daha mı zor geçer ki günler.. ben bile heyecan duyuyorum taa buradan paylaşıyorum mutluluğunuzu ve aslında tüm duygularınızı.. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Bende kramp , kalçada sızlama filan yok cnm Allahtan şuan için başlamadı ama bu 2 gündür acayip ensem den yukarı baş çevrem burnuma kadar sızı ve ağrı var. o ağrı ağlatacak derecede kafamı koparasım geldi yerinden 2 gündür bu şekilde hatta bugün 3. gün hafif yine var. sırtıma doğru sızı vurmaya başladı. yüz kilo yük var sanki beynimde burun kemiklerim dahi ağrıyor nasl geçecek blmiyorum.Gece uyurken kalçam ve kalçama yakın bacak kısımlarım çok fena sızlıyor. Şimdi de kalçama kramp girdi. Aynısını yaşayan var mı?
YA VARYA GIDIOM DR YE BISEY YOK DIYOR . SONRA BASKA BISEY HISSEDIYOM:) YINE STRES OLUOM. BELKIDE PSIKOLOJIK BOYLE OLUYORUM:) BI DE YAKIN ARKADASIM 32 DE DOGUM YAPTI BI ANDA KOTU OLDU FALAN O COK ETKILEDI.Suyunun bitmesi icin suyunun gelmesi lazim kuzum, doktorum
Onu anlarsin dedi baya baya islaniyormuşsun. O kisma kafani takma yani, ama cok suphelendiysen hastanede calisiyorsun nasilsa hemencik bir ultrason yaptir aradanbenim ablamda hastanede calisiyo, hemde usg doktoruyla calisiyo. Diyorumki orda olsam zirt pirt gelirdim ablamada bebis yap bolca izlersin hareketlerini diyorum ama nemrut yapmiyor yaa anca yegenine kiyafet aliyo
TANSIYON BAKTIN MIBende kramp , kalçada sızlama filan yok cnm Allahtan şuan için başlamadı ama bu 2 gündür acayip ensem den yukarı baş çevrem burnuma kadar sızı ve ağrı var. o ağrı ağlatacak derecede kafamı koparasım geldi yerinden 2 gündür bu şekilde hatta bugün 3. gün hafif yine var. sırtıma doğru sızı vurmaya başladı. yüz kilo yük var sanki beynimde burun kemiklerim dahi ağrıyor nasl geçecek blmiyorum.
Canim tansiyonunu olctunmu?Bende kramp , kalçada sızlama filan yok cnm Allahtan şuan için başlamadı ama bu 2 gündür acayip ensem den yukarı baş çevrem burnuma kadar sızı ve ağrı var. o ağrı ağlatacak derecede kafamı koparasım geldi yerinden 2 gündür bu şekilde hatta bugün 3. gün hafif yine var. sırtıma doğru sızı vurmaya başladı. yüz kilo yük var sanki beynimde burun kemiklerim dahi ağrıyor nasl geçecek blmiyorum.
Canm karıştırdın galiba ben almadım dahaca takımBence hindistan cevizinyagi yapti, cunku iki gundur surmuyorum ve kasintim azair gibi oldu. Dedigin gibi arada bende yikayayim, ama
Hicbirsey surmezsem duramam
Kasintidan. Cildim kupkurudur, normalde de surekli kremlenip yaglanirdim her dus sonrasi. Simdi daha da kurudu. Lierac suruyorum simdilik sadece, sanki azaliyor kizarikliklar.
Buarada lohusa takimin cok cici gozukuyo, ben dun eminonunu gezdim ay bitane begenemedim. Gerci bebegin eksiklerinden kendime fazla bakamadimda. Artik pendikten bakarim
Lohusa takiminada. Hangi beden almis annen?
Bakmazmıyım. korktum dün baktım 11e 6 çıktı normal çıktı.TANSIYON BAKTIN MI
Evet cnm eczanedeydim dün normal çıktı . neden oluyor bilmiyorum ya. bugün az daha az ama. dün mahfoldum ya eşim ovdu sırtımı başımı geçmedi duş aldım geçmedi duşta birz kendim ovdum kaldım biraz yok aynıydı. eve geldim dün 6 da direkt yatağa yattım uyudum. 10da uyandım akşam. duş aldım 12de tekrar yattım. aptal gibiydim.Canim tansiyonunu olctunmu?
Ne demek tatlım, birbirimize destek oluyoruz :)) Ben de bornozu ayrı almadım, havlu takımının icinden cıktıAyyy cnm sağol hemencecik çeki verdim fotoğrafını. kendim için hiç bişey almadım bebek için hemen hemen seninkiyle aynı.ateş ölçer ,hastane çıkışı, ve bornozu yok tek. ama havlusu var. belki bornoz almam şimdi kız bornozu napcak bebek 5 ayında bakarım ona. diğerleri tamam.hıı tırnak makasıda alayım ben eczaneden iş çıkışı aklma gelir inşallh.
Bende öyle ya sancım olunca kızlaaaaaaaaarrrrrrrr bebek geliyoooooooorrrrrrr. demk istiyoruum. sonra kızlar bebeğim kucağımda bakııınnn diyip ponçik ellerini buraya yüklemek istiyorum görün diyeSakın kaybolayım demeyin ben san cım geldiğinde bile buraya yazıp hastaneye gittiğimi hayal ediyorum bizim kızlar da dua eder diye :) çok benimsedim sizi canlarım benim
Rica ederim canım :))) hepimize kolaylık olsunAlya_naz canım listen çok güzel teşekkür ederiz :)
Yok canım daha almadim onu ya, ne zaman kullanmaya baslanır diye kestiremiyorum. Ona göre alayım dedim. Kanguru ana kucagi tabiki de listeme ekliyorum simdiCanm mama sandalyesi de var aldın mı ben hatırlatım almadıysan eğer ve kanguru ana kucağı.
Canm oğlunun yaşı müsait bence . 2 yaş tam ideal. ama senin tam toparlanman lazım sanki bikaç ay daha beklemeliymişsin gibi. mesela yaza ? haziran temmuz ? tutar tabi inşallah duanı et bol bol allahım yüzünü güldürsün canm. biz hep burdayız sen hamiş olunca biz taze tecrübeliler olarak sana destek veririzKızlar hepinizi çok özlemişimeşimle sorunlar bitti şükür yeni yeni toparlandık bu arada evden taşındık Şubat 28 de oğlum 2 yaşını dolduruyor Allah'ın izniyle.eşime yeni bir gebelikten gazla bahsetmiyorum ama sanki o istiyor tekrardan bazen oğlumuz biraz daha büyüsün olmadı tekrar deneriz gibi sözler söylüyor bende üstelemiyorum fazla vaz geçmesin diye ama benim sizlere bir sorum var tekrar ki denememizi ne zaman yapim.tüp bebek biliyorsunuz orda döndurulmuş bir hakkımız var bunu sizce oğlum kaç yaşındayken deneyim.yami aralarında kaç YAŞ olsun?tabi tutarsa
Ben geçen pendikteki loyaya baktım canım şubat sonuna kadar loğusa pijamalarında %50 indirim var dedi ordaki kızlar istersen oraya bak bi fikir olurBence hindistan cevizinyagi yapti, cunku iki gundur surmuyorum ve kasintim azair gibi oldu. Dedigin gibi arada bende yikayayim, ama
Hicbirsey surmezsem duramam
Kasintidan. Cildim kupkurudur, normalde de surekli kremlenip yaglanirdim her dus sonrasi. Simdi daha da kurudu. Lierac suruyorum simdilik sadece, sanki azaliyor kizarikliklar.
Buarada lohusa takimin cok cici gozukuyo, ben dun eminonunu gezdim ay bitane begenemedim. Gerci bebegin eksiklerinden kendime fazla bakamadimda. Artik pendikten bakarim
Lohusa takiminada. Hangi beden almis annen?
Aman iyi ol da az kaldı annesi kavuşmanıza:))decavit kulkanıyorsan tamam o zaman pardon canım ben destek almıyorsun sandım.iç bi problem olmuyor yalnız içtikten bi iki saat hiçbişi yeme içme canımCnm inanır mısın iki keredir başka Dr a gidiyorum o verdi ilacı. Ben sadece decavit kullanıyordum. Sonradan magnezyum verdi. Şimdide de Demir'e başlayacağım işte. Normal diye vermemişti değerlerim. Birde decavitte de var yeterli demişti o zaman. Bakalım Allah tan hayırlısı bgn bi içeyim kendimi nasıl hissedeceğim
Bu eksiklikler bitmez canım, heheheh :)))) Logusa şerbeti setini benim hastanenin oda süslemesi veriyormus. Sagolsun kardesim sen onu dusunme ben yaptıracagim dedi...Reflu yastigi, emzirme yastigi, ev tipi anakucagi, lohusa serbeti malzemeleri ve bardagi ile suslemesi bir de bebek odasi icin dimmerli lamba:))) Saka yapiyorum tabi eksik filan kalmamis bence. Super halletmissin. Hepsini gule gule kullansin bebisin
Bende mama sandalyesi almadım ama ikeadan alacağım yıkaması temizlemi çok pratik. bu ay alırım heralde. kanguru ablamda var ondan alacağım sağolsun zaten %60 ını kendisinden aldım ne varsa verdi bana . yeğenimden dolayı çok şanslıyımYok canım daha almadim onu ya, ne zaman kullanmaya baslanır diye kestiremiyorum. Ona göre alayım dedim. Kanguru ana kucagi tabiki de listeme ekliyorum simdi, sagol cnm
Cok iyi o zaman valla.. Benim etrafımda uzun zamandir yeni dogum yapan biri olmadigi icin hepsini kendim sıfırdan alıyorum. Artık bi dahaki cocukta kullanirimBende mama sandalyesi almadım ama ikeadan alacağım yıkaması temizlemi çok pratik. bu ay alırım heralde. kanguru ablamda var ondan alacağım sağolsun zaten %60 ını kendisinden aldım ne varsa verdi bana . yeğenimden dolayı çok şanslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?