2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Haklısın ama ben 33 eşim 40 lı yaşlarda ara çık olmazmı.ben oğlumla arası 3,5 YAŞ olsa diyorum yani son baharda hamile kalsam yaz sonu olur diyodum ama .
dondurulmus emriyon'un uzun bir süre kalmasından yana değilim be şahsen. benim kendi görüşüm yada ben olsam kendimi psikolojık olarak iyi hissediyorsam en önemlisi bu. kendimi hazır hissediyorsam yaz sonu yaparım.haziran temmuz dedim ama eylüle kadar yapılabilir.kışa girmeden ? benim düşüncem

Bende yok cnm. bende büyümede yok ya normal mi ben hala eski sütyenlerimi takıyorum. tamm iz oluyor ama çok az onuda kiloya veriyorum ben göğsümde şişlik yok. normal mi ki acaba sonramı büyicek ?

Benim son kontrolde 26 haftalikti. 1040 gr boyuna 35 cm dedi. Ay bosuna demiyorum yuvarlacik bisi olcak. Nasil uzatcam ben bu cocugun boyunu bilmiyorum ki:) sonra eşimde dicek bak az yedin ondan böyle oldu:))) saglikla dogsunlarda bunlar sıkıntı değil. Dediğin gibi o altta yazan değerlere pek bakmiyım ben
Bu eksiklikler bitmez canım, heheheh :)))) Logusa şerbeti setini benim hastanenin oda süslemesi veriyormus. Sagolsun kardesim sen onu dusunme ben yaptıracagim dedi...
Hepsini güle güle kullansın canım. Ne güzel düşünceli kardeşin varmis maşallah canım. Dort dortluk liste olmus zaten. Benim gibi liste asamasindakiler için ilham verici. Tesekkurler

YA VARYA GIDIOM DR YE BISEY YOK DIYOR . SONRA BASKA BISEY HISSEDIYOM:) YINE STRES OLUOM. BELKIDE PSIKOLOJIK BOYLE OLUYORUM:) BI DE YAKIN ARKADASIM 32 DE DOGUM YAPTI BI ANDA KOTU OLDU FALAN O COK ETKILEDI.
Ozaman sendeki vesvese canim, bak hepimiz burdayiz bizimle herseyini paylasiyosun. Burda 32.haftada olanlar da var yani iyi orneklere bakalim iyi olaun
Canm karıştırdın galiba ben almadım dahaca takım kim aldı bakim banada göstersin
Ay karistirmisim demek, olsun bende daha alamadim
Ben geçen pendikteki loyaya baktım canım şubat sonuna kadar loğusa pijamalarında %50 indirim var dedi ordaki kızlar istersen oraya bak bi fikir olur
Tamam canim orayada bakayim, loyayi severim zaten nbb urunlerini satiyor sende pendikte mi oturuyorsun

Evet tatlım ofisten eve

Canim ana rahmindeyken boy pek olcmez doktorlar, yani olcumlere kanma. Daha uzundur muhtemelen, benim doktorum hic boy soylemez sadece tahmini kiloyu soyler oda zaten tahminidir birebir tutmaz der. Yani oyle dusunme bi bakarsin filinta cikar icinden

Gunaydin canim, benimde wc nobetleri boluyor uykumu ve sabaha ac uyaniyorum cidden az ye sekeri firlatma aman

Canm şuan 44 olmuyorsa 9ayında 44-46 olur. o zamn şişliğin azalacak karnın gidecek. 44 alırsın bence ama sonuçda alırken bakarsın lastiğine -genişliğine. tam oturan olmaz bol olsun rahat haraket et. ben 38 dim. yine 38 'im çok nadir 40 alıyorum oda rahat haraket edim diye yada 9 ayımda da giyerim hesabı yapıyorum. lohusalığımıda 40 alırım. tam oturmasın bol olsun. birazcık.

Aynı duygular içerisindeyim canım. Benimsedim, alıştım sizlere
calamityjane Yazın tabi doğuma giderken dua edelim. Pek öyle akraba konu komşu iş arkadaslarina haber vermeyi düşünmüyorum doğuruyorum diye ama buraya yazarım gibi geliyor. Ozellikle dogumu mayisin basinda gorunenleri benim gibi sonunda gorunenler merakla bekliyor olcaz gerçi kimin önce kimin sonra belli olmaz ya

Aynen canım yaa merakla bekliyorum Valla bana haber vermeyen arkadaşlarım bile bana haber ver diyor. Banane. Herkesle beraber öğrenirsin sende Facebook sağolsun yaparız bir ilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…