2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Günaydın cnm Acaba ellerinizi suda ovalasanız mı? sıcak su mu iyi gelir ? tuzlu suda her akşam ovun parmaklarınızı çekin masaj yapın 45 dk kadar haraket ettirin suyun içinde bol tuzda. ödemi atar gibime geliyor . yanlış düşünüyorda olabilirim bilemedim.

Gunaydin canim, benimde wc nobetleri boluyor uykumu ve sabaha ac uyaniyorum cidden az ye sekeri firlatma aman
Bugün ilk kez çok merak ediyorum kendimi nasıl tutacağımı :)
Günaydın canım, senin minik iyi besleniyor demek ki içerde
Aman bebişim benden vitaminleri mineralleri alıyor olsun da hiç de şikayet etmem çok acıkmaktan, inşallah ondan acıkıyor olayım canım

COK STRES YAPTIM. CUMARTESI GUNU BIR GELSEDE GITSEM. BEBEGIN HAREKETLERI AZALDI KIPIRTI VAR AMA ARTIK UYKUDAN UYANDIRMIYOR. OYLE COK DEIL
cnm bebeğin 48 cm olmuştu senin tabi azalır zor sığıyor artık. sen benden 1 hafta geri desin hafta olarak benm bebek 38 cm kıpır kıpır boyuna posuna ver bence. hani 9 ayda bebekler 50-51 cm olurda hiç haraket etmezler ya senin kide o hesap endişe etme kuzum

Ben nordalde s giyiyorum bu m canım

hhifasesaa Canım endişe ediyorsan doktoru arasana. Neticede içerde ne olup bitiyor bilmiyorsun. Doktor bu gibi durumlarda benimle irtibata geç demiştir sana da. Gel bi bakalım dicektir. Bir ara doktorunu sen.

Günaydın kuzum iyiyim siz naslsınız bebişle ? sabah kalktım yine 6:30da kahvaltımızı yaptık işe geldik 8 de . çalışıyoruz . yani çalışmaya çalışıyoruz
Teşekkür ederiz tatlım bizde iyiyiz, bebişimde iyi sanırım, kıpırtılarından anladığım kadarıyla Aynı bende. Geldim yine işe, haftasonuna 1 gün kaldı sonra tatil neyseki bu hafta da bitti

İşine yaramasına cok sevindim canım benim :))) İyiki burası var gercekten, bazen hic aklımızda olmayan seyleri ogreniyoruz.

Ben normalde S giyiyordum. Hamilelikte bu tarz kıyafetleri hep M aldım, sonuçta sıkı sıkı sağlıklı değil, bir de göbek hemen inmiyor. Ama tabi yine de bakın siz bir denemek lazım... Ben mağazadan deneyerek aldım.

Aman iyi ol da az kaldı annesi kavuşmanıza:))decavit kulkanıyorsan tamam o zaman pardon canım ben destek almıyorsun sandım.iç bi problem olmuyor yalnız içtikten bi iki saat hiçbişi yeme içme canım
Hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inş içtim bir saat oldu canım karnım çok acıktı ama bekliyorum olmazsa evden çıkarken içeyim die düşünüyorum yrn bgn biraz yan etkisine bakayım diye işe gelince içtim

Günaydın cnm afiyet şeker olsun dicem ama şeker olmasın sana yarasın kuzucuğa

Teşekkür ederiz tatlım bizde iyiyiz, bebişimde iyi sanırım, kıpırtılarından anladığım kadarıyla Aynı bende. Geldim yine işe, haftasonuna 1 gün kaldı sonra tatil neyseki bu hafta da bitti
Ben de takvime bir çizik daha attım canım, Gelsin artık 13 Mart da izne cikalim. Kızımla totomuzu uzatip yatmak istiyoruz

Aynen canım yaa merakla bekliyorum Valla bana haber vermeyen arkadaşlarım bile bana haber ver diyor. Banane. Herkesle beraber öğrenirsin sende Facebook sağolsun yaparız bir ilan
Aynen lovepink bilmem ne hastanesinde mutluluktan uçtuğunu hissediyor . ooooo 152 beğeni 90 yorum gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…