2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yok canim doktor aldigim kiloyu fazla buldugu icin decaviti biraktirip bunu verdi. Etkilerine tekrar baktim kan sekerini dengelemek gibi bir etkisi de varmis belki o yuzden aclik krizi olmuyordur.
Anladım canım tabi dengelediği için açlık hissetmiyorsundur. Tokluk hissi yaratıyordur.

Ben de takvime bir çizik daha attım canım, Gelsin artık 13 Mart da izne cikalim. Kızımla totomuzu uzatip yatmak istiyoruz

Ohh canım az kalmış senin, benim daha 9 hafta var izne çıkmama Pek yan gelip yatmaya vaktim olmayacak gibi geliyor, doğuma son 3 hafta kalaya kadar çalışıcam çünkü.

COK STRES YAPTIM. CUMARTESI GUNU BIR GELSEDE GITSEM. BEBEGIN HAREKETLERI AZALDI KIPIRTI VAR AMA ARTIK UYKUDAN UYANDIRMIYOR. OYLE COK DEIL
Bende öyleyim son zamanlar çok güçsüz.
Geceden beri de hiç hissetmiyorum
Ama bi günleri diğerini tutmuyor. Büyüdüler bir de, bende şimdi karnımızı doyurdum elleşme moduna geçtim, ses vermezse doğru dr amcaya.

Konuşun onunla, arada dürtükleyin karnınızı tepki vermesi lazım. Uyuyorsa da uyanıp bi gerinmesi gerek Bebişlere rahat yok

Teşekkür ederiz tatlım bizde iyiyiz, bebişimde iyi sanırım, kıpırtılarından anladığım kadarıyla Aynı bende. Geldim yine işe, haftasonuna 1 gün kaldı sonra tatil neyseki bu hafta da bitti
Aynen ya çabuk geçiyor aslında. son 3 haftam kaldı benimde izne. keşke benm de son 1 günüm olsa. cumartesi de çalışıyorum öğlene kadar

Bende yok cnm. bende büyümede yok ya normal mi ben hala eski sütyenlerimi takıyorum. tamm iz oluyor ama çok az onuda kiloya veriyorum ben göğsümde şişlik yok. normal mi ki acaba sonramı büyicek ?
canım ben de aynı südyenleri kullanıyorum emzirme südyeni olarak ta bir beden büyüğünü aldım . satan kız sırt büyümez dedi baktım iyi oldu aldım ben de sallaa

Tuzlayi ben cok severim, bende bolca gezmeye o tarafa geliyorum. Zaten pendik ile tuzla arasindayiz hangi doktora gidiyorsun bu arada?
@MenekseSare Canım biraz bol olsun zaten, rahat edersin. Tam bedenine göre alma bence, göğüsler falan küçülmeyecek neticede, sıkmasın. Deneyerek almak en mantıklısı.
Yaa ben diyorumki suanki halimle bana olan, zaten lohusaiktada olur dimi? Tamam son aylardada kilo alcaz ama sonucta dogum sonrasi da biraz vermis olcaz. Ne diyosun bu duruma?

Evet aslında mantıklı, her ihtimali düşünerek az bir göbek ve göğüsler kalmış olsa, şuan olan giydiğinin olması lazım.

canım ben loğusa takımını deneyerek aldım şu anki halimle tam oldu e 7 aylık hamileyim doğunca da 7 aylık gibi olsam yine de kurtarır :)

9 hafta mi cok degil mi ya Ben 32.haftada izne ayrılacagim canım.. Evim işyerine cok yakın olmadıgı icin yollarda harap oluyorum

Diyetteki arkadaslarim, bugun diyetisyenime kan olcumleri gosterdim ve bir kilo verdigimi söyledim. Kan degerlerimi cok begendi, aynen bir hafta daha devam dedi. Eger bu haftada bir kilo verirsem birazcik diyetime ekleme yapabilirmis. Kan degerlerimi begendi, sabah aclik icinde sorun yok dedi. Sadece bir gun oglen ve aksam tokluk 90 cikmisti, o gun naptin cok aktivite yaptigin gunler birazcik daha fazla beslen dedi. Haftaya carsamba da tum olcumlerimi kadin dogumcuma gostericem ozamanda yazarim canlarim.

Kızlar benim sorum kaynadı arada. benim göğüslerim hala aynı . eski sütyenleri takıyorum .şiş değiller . sütüm olmicak anlamında değil demi bu bazılarından geliyormuş az az sütyene bende öyle bişeyde yok. aynı yani eskiyle herşey değişen bişey yok ? doğumdan sonramı büyür acaba.

Valla canım benim ilk aylarda başladı büyüme. Şimdi de bir beden büyük kullanıyorum o bile dar gelmeye başladı, yenisi almam gerekecek. Genelde hamile kalınca büyüyor göğüsler ama aksini duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…