2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Valla canım benim ilk aylarda başladı büyüme. Şimdi de bir beden büyük kullanıyorum o bile dar gelmeye başladı, yenisi almam gerekecek. Genelde hamile kalınca büyüyor göğüsler ama aksini duymadım.
Benim çok büyümedi ya emzirme sütyeni almıştım şimdiden kullanmaya başladım :)
Yani eskiden hiç yoktu şimdi normal insanlarda ki gibi oldu :)

ya açıkçası şişlikten olur diyorlar ama hala alyansımı rahat kullanacak kadar az şişlik var ben de anlamadım ellerim sanki 2 şer kilo oluyo uykuda yerinden kaldıramıyorum bi masaj deneyim bakayım yatmadan önce

9 hafta mi cok degil mi ya Ben 32.haftada izne ayrılacagim canım.. Evim işyerine cok yakın olmadıgı icin yollarda harap oluyorum
Öyleyse iyi yapıyorsun zaman son zamanlar zorlar. Benim duruma göre aslında böyle giderse devam edicem, işte eve yakın servisle 5dk. Ben izinlerimi doğumdan sonra daha fazla kullanmak istediğim için geç çıkıcam. Doğumdan önceki 5 hafta da doğumdan sonraya eklensin diye. Normalda mart sonu (31 mart) son benimde.

Seninle tamamen aynı durumdayim canım... Hic büyümediler, hoş birazcık büyümesini isterdim yalan degil Ama kafana takma, benim annemin dedigine göre emzirmeye baslayınca daha büyük olurmus. Simdilik bu halde kalmasi normal. No panic

Bizde kilo kaybı olmadıgından direk 9-10 kiloyu aldık diyet mi yapıorsun cnm doktor mu verdi yoksa kendin mi dikkat ediyorsun neler yapıyorsun?
pilavı patatesi makarnayı ve ekmeği hayatımdan neredeyse cıkardım :) gerisi ise devam endokronoloji doktoruna gidiyorum canım tsh hormanlarımı duzenli tutmak için biraz sıkıntı var o doktorum da bana bu yiyeceklerden biraz uzak durmamı söyledi ona uydum sadece :) birde bol bol yoğur süt ve yeşil elma tüketiyorum

Valla canım benim ilk aylarda başladı büyüme. Şimdi de bir beden büyük kullanıyorum o bile dar gelmeye başladı, yenisi almam gerekecek. Genelde hamile kalınca büyüyor göğüsler ama aksini duymadım.
Ay inşallah 9. ayımda filan büyür benm ki. sanırım tam doğumdan snra da dolgunlaşıyormuş diye duydum. inşallah olur bende. şu konuda şanslıyım ben göğüs ucum var. uyarmadan var uyarında daha çok büyüyor. bebek emerken az daha büyürse inşaallah sorunsuz emziririm sütüm olursa. inşallah tabi.
Yara bere olmaz inşallah.

Benimkiler daha fazla büyümese iyi eder çok ağırlık yapıyor

Çok zor bi durum ya ben bu akşam gideceğim soracağım bakalım ne diyecek doktorum

Eee baya yakınmıs evine, yapabiliyorsan git tabiki... Sonrasinda avantaj olur sana canım

O da belki bünye meselesidir canım. Annenin, ablanın falan nasılmış genetiktir belki de.

canım ben loğusa takımını deneyerek aldım şu anki halimle tam oldu e 7 aylık hamileyim doğunca da 7 aylık gibi olsam yine de kurtarır :)
Evet bende oyle dusunuyorum, deneyerek alayim suan bana olan zaten dogum sonrasida olur, bundan sonra aldiklarimiz dogumda direk gidecektir zaten.

Merhaba kızlar..ateş ölçer aldınız mı bugün e bebekte indirim var Tüm ateş ölçerlerde. Bir tavsiyeniz var mı.

İnşallah Sağol cnm benim . şuan 85 takıyorum aynı şekilde . ben alırım 95 emzirme sütyenini.

Gece uyumadan da içebilirsin daha rahat oluyor da ben dün. Gece şçmeyi unutmuşum))

O da belki bünye meselesidir canım. Annenin, ablanın falan nasılmış genetiktir belki de.
Ablam büyüdümü dedi. aynı dedim. onunkiler büyümüş benm ayımda 6-7 ayda. belki büyür benmkide 8 ayda filan... anneminkini bilmiyorum cnm ama annem bizi emzirememiş sütü olmamış çok. ablamda yeğenimi 6 ay emzirebildi.azaldı sütü.

Konuşun onunla, arada dürtükleyin karnınızı tepki vermesi lazım. Uyuyorsa da uyanıp bi gerinmesi gerek Bebişlere rahat yok
Başladı teyzesi gerilmelere, çok şükür.
Çok tuhaf bir şey bu analık kızlar gerçi kime anlatıyorsam siz değilsiniz sanki
ECEcanN benimkşlerde fosalma moduna geçti.
Ablamda yakın zamanda Doğum yaptı. Onunki de hiç şişmedi. Sütü de maşallah. Herkesin aynı değildir muhakkak canım. Hatta benim 8. Haftadan beri çamaşırımı kirletecek kadar süt geliyordu. Azaldı son zaman.
Bu arada ağrın nasıl? Ben sinüzit ağrısına benzettim az bi gitmdoktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…