2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim benim normaldede az kilo alsam goguslerim buyurdu. Ben eski sutyenlerimintakmayi 6.ayda biraktim zaten 1 aydir sporcu sutyen takiyorum birde dolgusuz sutyen aldim onu takiyorum. Ben 85takiyordum sanirim suan 90 oldum dogumdan sonra 95 olur diye dusunuyorum ama simdiden almayacam son ay duruma gore alirim emzirme sutyenini.
Ama bende de sut felan gelmiyo yani gelmesinde daha erken simdiden ne suty ya

İnşallah Sağol cnm benim . şuan 85 takıyorum aynı şekilde . ben alırım 95 emzirme sütyenini.
Bende 85ten 90a terfi ettim. Sut dolmaya baslayinca 100 olur

İzne tam doğuma 2 ay kala mı cıkacaksın canım
ben 32 yi bir göreyim o zamn durumum nasl bi bakayım. ona göre çıkacağım. şuan sorun yok. ama yaklaşık 3,5 -4 hafta var az görünüyor ama o haftalarda kim bilir nasl olacağım ? sorun olmassa çalışırım 2 hafta daha fazladan.. baktım ki 32 de kesiliyorum. çıkarım.

Canım çok fazla kafana takma sütün bol bol olur inşallah :)
herkesin bünyesi yapısı farklı sonuçta bol bol emzirecem diye düşün :)

Zorlamamak lazım zaten canım. Duruma göre hareket en iyisi.

Sağol cnm bunu duymam iyi oldu ağrım azaldı dünkü gibi değil . dünü silin hafızamdan o neydi öyle ya

Ayy dur heyecan yaptm hazır değilim ben doğum demeyiiiiiin
zamanında gelsinler inşallah hayırla valla ben de heyecan yaptım daha pazar gün odası boyanacak hafta içi mobilyası gelecek ondan sonra kıyafetleri yıkanacak ütülenecek almadığım bi dünya şey varrr iş çooookkkk

Ayy ne güzl yaaa. ne güzl heyecanlar.içimiz cıvıl cıvıl kış ayında baharı yaşıyoruz.
Bende beşiğine bakıyorum her akşam hayal edip. kıyafetlerine bakıyorum.Birde bayramı düşünüyorum arada bayram gezmesi olacak ya ramazandan sonra süslicez bebişlerimizi. ay ben koca bandanalardan takarım kafası kadar kurdele takarım başına uus yavruuuum kuzummmmmmm .

Eskiden olsa bende yapabilirdim ama şimdi kendime pek engel olamıyorum dolayısıyla kilolar geliyor Bnmde dikkat etmem gerek aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…