2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
GüNaydınnnnn :) böyle olmayız dimi olmayız diyin ne olur
Yok cnm olmayız bune böyle ama aslında olabilir. bebeğin kucakta süt emerken sen ocakta yemeği unuttun. beraber kalkıp mutfağa gidebilirsin bir elinde bebek sütünü emerken sen ocağı kapatrsın yemeği karıştırırsın filan

Canım konunun uzmanı değilim ama hiç alakası olduğunu zannetmiyorum. Ne büyük göğüslü kadınların sütü az oluyor minicik olanlar aylarca yıllarca emziriyor. Bence büyüklükle alakası yoktur takma kafana...

kızlar kızımın odası için bu stickerdan sipariş ettik beşiğin hizasına gelecek şekilde uygulayacağız.
birde dün tavana uygulanan köpüklerden aldık eşimle. Bulut şeklinde kesip sprey boya ile boyayıp çift taraflı bantlarla yapıştıracağız. Pembiş bulutlar yapacağız :)
Uyguladığımızda resimlerini paylaşırım zaten ama sizlere de fikir olur belki..

Çok sevindim canım, için rahatlamıştır, bak hiçbir sorun yokmuş. Benim de 2 gündür baya normal sonuçlar vermeye başladı çok şükür rahatladım ben de... Biraz dikkat ederiz hem kilo kontrolü de olmuş oluyor ne güzel iyi yönünden bakalım

Senin kontrol ne zamn cnm . bebiş ne durumda

Saol canim biraz icim rahatladi valllahi her iste bir hayir vardir diyorum, cok hizli kilo aliyordum ve bu seker stresine felan 3 haftadir hem kilo almadim hem bir kilo verdim. Evet pekcok seyi yiyemiyorum amaaaaan olsun nolcak zaten diyet yapacaktik kilolar gitsin siye ozamanda yemicektik. Simdi hem bebegimiz hem kendimiz icin saglikli beslenip saglikli kilo veriyoruz. Yupppii

Kizlar dün eminonune gitmistik kv ve eşimle birlikte. Aldiklarimin resimlerini ekledim. Lohusa takimi alamadim henuz ama kizimin hastane cikisina uygun pijama takimi aldim sahinler marka hem de acayip takim oldu yani farketmemistim bu kadar benzediklerini bile hastane cikisinida cok sevdim, dantelli ve degisik birsey. Kapi süsünün uzerindekiler henuz yapistirilmadi, harf ve susleri kendim begenip aldim silikonla yapistiricam. Ayrica hastane suslemesi icindegerekli kumaş ve tüllerinaldim kapi susune uygun olacak evde kendim kesip dikecegim onlari da. Yatak odamiz icin beşiği aldik, 10gun icinde gondercekler. Bu tarz birsey aldim ama benimki daha şık ve gosterisli. İster salllanan besik oluyor, istersekte bir tarafini indirip yataga baglayabiliyoruz. Böyle işte, eksiklerim cok cok azaldi. Lohusa takimim, terlik takimim, lohusa serbet takimim ve dagitilacak süs ve ikramiyelikler var alinacak. Birde odasinin perde ve halisi. Ayrica bebisimin şampuanini da eczaneden alcam. Oyle iste belki sizlerede fikir olur canlarim. Yalniz acayip yoruldum, eger eminonune gidecek varsa cok gecikmeyin havuzluhan cooook buguk veee onun disinda carsidada dolastik resmen ayaklarim şisti ve bittim aclik yorgunluk vs.

Eklentiler

• image.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 88
Canım ben Kurtköy Ersoy da mine Hanım'a gidiyorum bir kaç doktor gezdim daha önce pendik bölgeye falan gittim emseye gittim hiç birinden memnun kalmadım ne zamandır ersoya gidiyorum doğumda orsa olcak inşallah. Sen hangi hastaneye/kime gidiyorsun?

Senin kontrol ne zamn cnm . bebiş ne durumda
Kadın doğumdan randevum haftaya, ona ben de sabırsızlanıyorum. Endokrin'e de gittim bir sıkıntı yok değerler normal dikkat et yeter dedi. Bebişimi merak ediyorum şu an. Nasıl oldu büyüdü mü herşeyi normal mi, son 1 hafta böyle triplere giriyorum

Hepsi çok güzel, güle güle kullanın

Güle güle giydir annesi, hepsi çok tatlı tam prenses kıyafetleri. Ben de bir ara yükleyeceğim aldıklarımdan. Ben de doğum süslerini tamamliyim diyorum bugün yarın. Haftaya da yıkayıp yerleştiricem vallahi, gardrobu boşuna mı aldık, içinde tozlanmaz etmez, aradan çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…