2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende Tuzla Gisbir'de Ferda Hanima gidiyorum. Bi aksilik olmazsa dogumumda orda olacak insalllah.
Hepsi çok güzel, güle güle kullanın
Tesekkkurler
Tesekkurler teyzoş, sende yukle de sevelim paşanin ceyizlerinide. Benimde haftaya odam gelecek, sonra perde hali felan alir yerlestiririm. 2-3 hafta sonra da anca kiyafetlerini yikar utuler yerlestiririm. Odasi henuz tamamlanmadi, senin tamamsa tabiki yerlestir kuzum. Sonucta dogduktan sonra da orda asili olacak kiyafetler her ay tek bastan odalarini silip kiyafet yikamiycaz sonucta. Niye tozlancakki

Güle güle kullanın cnm nerden siparis verdin erkek bebekler için de vardır değil mi

Canm normaldir tabi . inşallah skntı olmaz. kocaman olmuştur şimdi. ben saçlarını bile gördüm kirpi gibi dik dik çıkmış gösterdi.hadi hayırlısı az daha varmış zaman dayan

Benim oda tamam, perde ve süslemeler kaldı. Perde konusunda çok kararsız kaldım. Bütün evin perdelerini ilginç bir şekilde eşim seçmişti, onun zevkine güveniyorum ama uygun vaktini bekliyorum, çok yoğun bu aralar. :) Haftaya tamamlayıp kafam rahat takılmak istiyorum son haftalar... Eksikler tamamlansa, kıyafetler yıkanıp ütülenip yerleştirilse, bebek doğum şekeri süsü tamamlansa, sadece yürüyüş yapsam, uyusam, dinlensem istiyorum. Çok şey mi istiyorum acaba

Bana 24.haftadan sonra decaviti elindeki kutu bitsin diye arada at dedi, şimdi artık kemikleri güçlendirecekmisiz o nedenle osteocare ve gynaferro başladı...

takviminde 12 nisan görünüyor

Evet canım erken gelmiş bebiş 34. hafta da küvezdeymiş şimdi de

Çok güzeller hepsi canım güzel günlerde kullanın inşallah :)

Tesekkurler arkadaslar Ates ölçer cok önmli gercekten bazısı hiç işe yaramıyormus

merhaba, tavsiye üzerine temassız Beurer FT90 aldık gittigidiyor da indirimdeydi. onu almasam visiofocus alacaktım temassız onu da tavsiye eden arkadaşlarım oldu. ateş ölçer cidden önemli .. hele ilk çocuksa :)

Petisko aldıkların Harika canım. Bende şahinlerin bi kaç pijamasını çok beğendim, sütyen ve atlet de bi çok yere göre daha uygun. Brğendin mi penyesini falan?
Ben cok begendim penyesini, yumusacik ve öyle agzi burnu sarkacak cinsten de degil. Ama bu normal pijama yakimi yani lohusa degil. Onu tam dugmeli diye aldim, illa lohusa pijamasi giymeye gerek yok diyor herkes. Bir de kohusa pijama alacagim ama onu henuz begenemedim.
Perde konusunda bende kararsizim yaaaaa, perdeyi secince resim atta bize de ornek olsun

Tamam canım komple odayı çeker yollarım. Karar verir de yaptırırsak inşallah bir ara

Bazen sabah burnumu temizlediğimde bende aynı tabloyla karsılasıyorum. Burnum gece kanamış sanki silerken de kan kalıntıları cıkıyor içinden..

konu geride kalmış ama bende de aynı durum oluyordu ve fark ettim ki gece sağıma veya sırt ustune cok yattıgım zamanlarda sabah burunda kuru kanamalar daha fazla.. bu nedenle sola yatıp arkama yastık koydum cnm sırt ustune ve sağa dönerek yatmamak için, sanki biraz azaldı gibi. herkeste aynı olur mu bilmem ama denemekte fayda var.

uyurken sırt ustu ve sağa yatmak tansiyonu da tetikler dıyor doktorum dikkat etmek lazım.

burun tıkanıklığı konusu da eskide kalmış ama bende yaşadım yaşıyorum ara ara okyanus suyu aynı tuzlu su bir zararı yok, yine de mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ben.

herkese selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…