- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.961
Bende Tuzla Gisbir'de Ferda Hanima gidiyorum. Bi aksilik olmazsa dogumumda orda olacak insalllah.Canım ben Kurtköy Ersoy da mine Hanım'a gidiyorum bir kaç doktor gezdim daha önce pendik bölgeye falan gittim emseye gittim hiç birinden memnun kalmadım ne zamandır ersoya gidiyorum doğumda orsa olcak inşallah. Sen hangi hastaneye/kime gidiyorsun?
TesekkkurlerHepsi çok güzel, güle güle kullanın
Tesekkurler teyzoş, sende yukle de sevelim paşanin ceyizlerinide. Benimde haftaya odam gelecek, sonra perde hali felan alir yerlestiririm. 2-3 hafta sonra da anca kiyafetlerini yikar utuler yerlestiririm. Odasi henuz tamamlanmadi, senin tamamsa tabiki yerlestir kuzum. Sonucta dogduktan sonra da orda asili olacak kiyafetler her ay tek bastan odalarini silip kiyafet yikamiycaz sonucta. Niye tozlancakkiGüle güle giydir annesi, hepsi çok tatlı tam prenses kıyafetleri.Ben de bir ara yükleyeceğim aldıklarımdan. Ben de doğum süslerini tamamliyim diyorum bugün yarın. Haftaya da yıkayıp yerleştiricem vallahi, gardrobu boşuna mı aldık, içinde tozlanmaz etmez, aradan çıksın
Temassiz aldığın ateş ölçerin markası ne cnmMerhabalar ben Temassız aldım ortalama bişey aldım bide klasik bitane aldım
Güle güle kullanın cnm nerden siparis verdin erkek bebekler için de vardır değil mikızlar kızımın odası için bu stickerdan sipariş ettik beşiğin hizasına gelecek şekilde uygulayacağız.
birde dün tavana uygulanan köpüklerden aldık eşimle. Bulut şeklinde kesip sprey boya ile boyayıp çift taraflı bantlarla yapıştıracağız. Pembiş bulutlar yapacağız :)
Uyguladığımızda resimlerini paylaşırım zaten ama sizlere de fikir olur belki..Eki Görüntüle 1958011
Canm normaldir tabi . inşallah skntı olmaz. kocaman olmuştur şimdi. ben saçlarını bile gördüm kirpi gibi dik dik çıkmış gösterdi.hadi hayırlısı az daha varmış zaman dayanKadın doğumdan randevum haftaya, ona ben de sabırsızlanıyorum. Endokrin'e de gittim bir sıkıntı yok değerler normal dikkat et yeter dedi. Bebişimi merak ediyorum şu an. Nasıl oldu büyüdü mü herşeyi normal mi, son 1 hafta böyle triplere giriyorum
İnan bilmiyorum trendyoldan sipariş verdim öyle markalı bişi diildi sanırım 80 tl ye almıştımTemassiz aldığın ateş ölçerin markası ne cnm
Ay kuzum benim kıyamam.Canm normaldir tabi . inşallah skntı olmaz. kocaman olmuştur şimdi. ben saçlarını bile gördüm kirpi gibi dik dik çıkmış gösterdi.hadi hayırlısı az daha varmış zaman dayan
Aynen gösterdi. Baş çevresinde dik dik minik minik çıkıntılar vardı doktor bakın bunlar saç dedi.Ay kuzum benim kıyamam.Saçı da mı görünüyor yahu Daha bir sabırsızlandım şu an
teşekkür ederiz farklı modeller var nette biz bunu gittigidiyorda buldukGüle güle kullanın cnm nerden siparis verdin erkek bebekler için de vardır değil mi
Benim oda tamam, perde ve süslemeler kaldı. Perde konusunda çok kararsız kaldım. Bütün evin perdelerini ilginç bir şekilde eşim seçmişti, onun zevkine güveniyorum ama uygun vaktini bekliyorum, çok yoğun bu aralar. :) Haftaya tamamlayıp kafam rahat takılmak istiyorum son haftalar... Eksikler tamamlansa, kıyafetler yıkanıp ütülenip yerleştirilse, bebek doğum şekeri süsü tamamlansa, sadece yürüyüş yapsam, uyusam, dinlensem istiyorum. Çok şey mi istiyorum acabaBende Tuzla Gisbir'de Ferda Hanima gidiyorum. Bi aksilik olmazsa dogumumda orda olacak insalllah.
Tesekkkurler
Tesekkurler teyzoş, sende yukle de sevelim paşanin ceyizlerinide. Benimde haftaya odam gelecek, sonra perde hali felan alir yerlestiririm. 2-3 hafta sonra da anca kiyafetlerini yikar utuler yerlestiririm. Odasi henuz tamamlanmadi, senin tamamsa tabiki yerlestir kuzum. Sonucta dogduktan sonra da orda asili olacak kiyafetler her ay tek bastan odalarini silip kiyafet yikamiycaz sonucta. Niye tozlancakki
Bana 24.haftadan sonra decaviti elindeki kutu bitsin diye arada at dedi, şimdi artık kemikleri güçlendirecekmisiz o nedenle osteocare ve gynaferro başladı...Cnm inanır mısın iki keredir başka Dr a gidiyorum o verdi ilacı. Ben sadece decavit kullanıyordum. Sonradan magnezyum verdi. Şimdide de Demir'e başlayacağım işte. Normal diye vermemişti değerlerim. Birde decavitte de var yeterli demişti o zaman. Bakalım Allah tan hayırlısı bgn bi içeyim kendimi nasıl hissedeceğim
takviminde 12 nisan görünüyor
Kizlar dün eminonune gitmistik kv ve eşimle birlikte. Aldiklarimin resimlerini ekledim. Lohusa takimi alamadim henuz ama kizimin hastane cikisina uygun pijama takimi aldim sahinler marka hem de acayip takim oldu yani farketmemistim bu kadar benzediklerini bilehastane cikisinida cok sevdim, dantelli ve degisik birsey. Kapi süsünün uzerindekiler henuz yapistirilmadi, harf ve susleri kendim begenip aldim silikonla yapistiricam. Ayrica hastane suslemesi icindegerekli kumaş ve tüllerinaldim kapi susune uygun olacak evde kendim kesip dikecegim onlari da. Yatak odamiz icin beşiği aldik, 10gun icinde gondercekler. Bu tarz birsey aldim ama benimki daha şık ve gosterisli. İster salllanan besik oluyor, istersekte bir tarafini indirip yataga baglayabiliyoruz. Böyle işte, eksiklerim cok cok azaldi. Lohusa takimim, terlik takimim, lohusa serbet takimim ve dagitilacak süs ve ikramiyelikler var alinacak. Birde odasinin perde ve halisi. Ayrica bebisimin şampuanini da eczaneden alcam. Oyle iste belki sizlerede fikir olur canlarim. Yalniz acayip yoruldum, eger eminonune gidecek varsa cok gecikmeyin havuzluhan cooook buguk veee onun disinda carsidada dolastik resmen ayaklarim şisti ve bittim aclik yorgunluk vs.
Maşallah prenseseAynen gösterdi. Baş çevresinde dik dik minik minik çıkıntılar vardı doktor bakın bunlar saç dedi.
Tesekkurler arkadaslar Ates ölçer cok önmli gercekten bazısı hiç işe yaramıyormus
Ben cok begendim penyesini, yumusacik ve öyle agzi burnu sarkacak cinsten de degil. Ama bu normal pijama yakimi yani lohusa degil. Onu tam dugmeli diye aldim, illa lohusa pijamasi giymeye gerek yok diyor herkes. Bir de kohusa pijama alacagim ama onu henuz begenemedim.Petisko aldıkların Harika canım. Bende şahinlerin bi kaç pijamasını çok beğendim, sütyen ve atlet de bi çok yere göre daha uygun. Brğendin mi penyesini falan?
Perde konusunda bende kararsizim yaaaaa, perdeyi secince resim atta bize de ornek olsunBenim oda tamam, perde ve süslemeler kaldı. Perde konusunda çok kararsız kaldım. Bütün evin perdelerini ilginç bir şekilde eşim seçmişti, onun zevkine güveniyorum ama uygun vaktini bekliyorum, çok yoğun bu aralar. :) Haftaya tamamlayıp kafam rahat takılmak istiyorum son haftalar... Eksikler tamamlansa, kıyafetler yıkanıp ütülenip yerleştirilse, bebek doğum şekeri süsü tamamlansa, sadece yürüyüş yapsam, uyusam, dinlensem istiyorum. Çok şey mi istiyorum acaba
Tamam canım komple odayı çeker yollarım. Karar verir de yaptırırsak inşallah bir araBen cok begendim penyesini, yumusacik ve öyle agzi burnu sarkacak cinsten de degil. Ama bu normal pijama yakimi yani lohusa degil. Onu tam dugmeli diye aldim, illa lohusa pijamasi giymeye gerek yok diyor herkes. Bir de kohusa pijama alacagim ama onu henuz begenemedim.
Perde konusunda bende kararsizim yaaaaa, perdeyi secince resim atta bize de ornek olsun
Ellerinden opuyoruz o halde :)Kayınvalidem yapmış, sağolsun
Bazen sabah burnumu temizlediğimde bende aynı tabloyla karsılasıyorum. Burnum gece kanamış sanki silerken de kan kalıntıları cıkıyor içinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?