2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anladım canım benim Derya ne Zaman oğlum akıllanır herkes 3-3,5 diyor Dr da öyle deyince gaza geldim

Allah Razı olsun sizin desteğinizin cok faydası oldu canlarım.doğana kadar 3-3,5 olur

Bende Ekim Kasım diyorum ama hem aradan 1 yıla yakın zaman gecmiş olur

Cok tesekkurler ablam pijamami cok sade bulmus ama asi ustunde pijama dedim lohusa takimimi az daha suslu alayim madem
Hadi ya :) bende boyle seviyorum aslinda ama annemde bana spor sade ama hirkasi dantelli suslu bisey almis. Hastaneye giymeye kiyamam dedim. Eve gelince giyerim insallah dedim :) smdi senin aldgin gbi pijama istiyorum 1 tane insallah.sende madem 1 tane suslu al azcik:)

Teyzesi yesin poncigin cicislerine bayildim.allah agiz tadiyla saglikla giydirmeyi nasip eder insallah

cnm odasını paylaşırsın bizle ne tatlı olmuştur yaaa. perdeler takılsın hep güzl olur

Minik sıpalara bu kadar hazırlık yapıyoruz, kıymet kadir bilirler inşallah
İnşallah bilirler güzel yetiştirip ortamlarını güzel sağlar güzel karakter oluşturmalarında yardımcı olursak ve tabiki örnek anne baba olursak hayırlısıyla kadirde bilirler kıymette . burda en büyük rol bizim.Gerçi anne bir o kadar fedakar olup kıymet bilmeyen evlatlar da var küfür edip döven .ay Allah korusun ya konuyu başka yerlere getirdim ben galibaa
Pardon

Aynen bitane de suslu bir pijama takimi alayim, zaten sabahlikli alcam sabahligim suslu olsa yeter
Teyzesi yesin poncigin cicislerine bayildim.allah agiz tadiyla saglikla giydirmeyi nasip eder insallah
Ayyy teyzoş aminnnnnnnnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…