Kizlar dün eminonune gitmistik kv ve eşimle birlikte. Aldiklarimin resimlerini ekledim. Lohusa takimi alamadim henuz ama kizimin hastane cikisina uygun pijama takimi aldim sahinler marka hem de acayip takim oldu yani farketmemistim bu kadar benzediklerini bile
hastane cikisinida cok sevdim, dantelli ve degisik birsey. Kapi süsünün uzerindekiler henuz yapistirilmadi, harf ve susleri kendim begenip aldim silikonla yapistiricam. Ayrica hastane suslemesi icindegerekli kumaş ve tüllerinaldim kapi susune uygun olacak evde kendim kesip dikecegim onlari da. Yatak odamiz icin beşiği aldik, 10gun icinde gondercekler. Bu tarz birsey aldim ama benimki daha şık ve gosterisli. İster salllanan besik oluyor, istersekte bir tarafini indirip yataga baglayabiliyoruz. Böyle işte, eksiklerim cok cok azaldi. Lohusa takimim, terlik takimim, lohusa serbet takimim ve dagitilacak süs ve ikramiyelikler var alinacak. Birde odasinin perde ve halisi. Ayrica bebisimin şampuanini da eczaneden alcam. Oyle iste belki sizlerede fikir olur canlarim. Yalniz acayip yoruldum, eger eminonune gidecek varsa cok gecikmeyin havuzluhan cooook buguk veee onun disinda carsidada dolastik resmen ayaklarim şisti ve bittim aclik yorgunluk vs.