2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Güzel şeyler düşünelim biz, güzel olsun

Canım valla ben soluma yatarak uyuyorum ama bazen ağrıyor solum ve sağıma dönüyorum cok kalmıyorum ama ne kadar o pozisyonda uyuyorum bilmiyorum tabi. Bu hususa dikkat edeceğim

Güle güle kullansin melegin cnm... hepsi cok guzeller

Canlar ateş ölçer olarak ne alayım bugün e bebekte indirimde tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım ben braun temassız alıcam, lakin e bebeğin kampanyalısı bile diğer yerlerden pahalı. 215 tl orda. N11 de 200 tl. Mağazada babymall üstelik. Önceden şüpheleniyordum bugün tescilledim kampanyaya göre fiyat koyuyor e bebek.

Merhaba Arkadaşlar,

Hastane odası, doğum günü, kız mı-erkek mi partisi, kına, nişan, düğün, sünnet, bebek mevlidi, baby shower partisi ve aklınıza gelebilecek organizasyonlarda ortam süslemeleri yapmaktayız.

Mesajlarınızı atlamamak amacıyla; Detaylı bilgi ve iletişim için özelden yazmanızı rica ederim.

Herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar dilerim.

Gule gule kullanin canim, iyi gunlerde. Besigi kaca aldiniz?

Cocuk doktoru da ayni hastanede olacaksa Cagatay beyi oneririm canim.

Hangi il acaba?

tatlım iyi çıkmış bence 95 in altı benim hedef her ne kadar düşemesemde bugün gördüm 88di kalkıp zıplamak istedim ama koca göbeğimden dolayı malesef yalnız gece çok kötü oldum açlıktan uyuyamadım meğer o 10 -11 gibi yediğim yogurdun ne kadar faydası varmış eşim çok kızdı bu kadar abartma diye ama o beni hiç anlamıyo bu konuda önemsemiyorum o yüzden :) saat 6da uyandım açlıktan yedim tekrar uyudum.. böylede şeker düştü ama gece iyi geçmedi neyse deneye yanıla ortasını bulacam

tatlım iyi çıkmış bence 95 in altı benim hedef her ne kadar düşemesemde bugün gördüm 88di kalkıp zıplamak istedim ama koca göbeğimden dolayı malesef yalnız gece çok kötü oldum açlıktan uyuyamadım meğer o 10 -11 gibi yediğim yogurdun ne kadar faydası varmış eşim çok kızdı bu kadar abartma diye ama o beni hiç anlamıyo bu konuda önemsemiyorum o yüzden :) saat 6da uyandım açlıktan yedim tekrar uyudum.. böylede şeker düştü ama gece iyi geçmedi neyse deneye yanıla ortasını bulacam

yaa işte bu harika haber harikasın maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…