2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kız bunla uyunacak zaten gezmeye mi çıkılacak ilahi
Ya hastanede bununla durucaz gelen giden olcak ya, suslu bisiler al diyo
Güle güle kullansin melegin cnm... hepsi cok guzeller
Tesekkurler canim
Gule gule kullanin canim, iyi gunlerde. Besigi kaca aldiniz?
Tesekkurler tatlim, 540a aldik ama bizim aldigimiz daha guzel, gelince resim ceker atarim
Cocuk doktoru da ayni hastanede olacaksa Cagatay beyi oneririm canim.
Cocuk doktoruna simdilik emin degilim ama cagatay beyi oneren cok oldu. Bakalim belki orda devam ederiz.
Evet 95 alti cikti ama 80lere dusse anca rahatlayacagim. Ay cok fazlada ac kalma canim. 9-10 gibi bi kase yogurt ya da bir bardak sut ic. Sekerin ani düşmesi de kötü, o sebeple dengelemek lazim ay bu seker olayinda esimde beni anlamiyor, cok abartttigimi dusunuyor. Ama ben takimtiliyim ve de anayim, yavrum icin en iyisi olsun istiyorum tipki senin gibi bisiler yediginde bana da azcik tadina bak cocugun cani ceker diyor ama ben aslaaaaaaaa dün eminonu kapali carsidan gecerken ne lokumlar ne kuruyemisler gordum de donup bakmadim. Kv diyorki az alalim ye, canin cektigini yememezlik etme diyor ama
Ben kimseye diyette oldugumu soylemedigimden yok canim cekmiyor dedim eşim, ablam disinda kimse bilmiyor. Kimsenin dirdirini cekemem ve ögut almayada ihtiyacim yok o yuzden kimse bilmesin dedim eşim ve ablama

o hiç belli olmaz canım büyüklüğe küçüklüğe bakmıyo anamın memeleri kücük 2 yaşına kadar emzirmiş 3 kardeşiz :) Süt bendende geliyo sarı renkte ama çok az bu ilerde sütlü olacağım anlamına gelmiyo ki inşallah olurum bende bi 2-3 yaşına kadar emzirmek isterim 90dı ölçüm 95 oldu şimdi 120 falan takıyomuşum ilerde sütten memişlerim sıgmıyomuş bi yere hayallere gelll

Hahahaha 120 mii ay ben ozaman memislerimi ayrinolarak bir sahis gibi gormeue baslarim ben buyuk goguste sevmem yaaa cocukluktan beri hep dolgundu zaten goguslerim, az buyuse uzulurdum arkadaslarimda kizardi daha be istiyon diye, herkes kucuk gogusten muzdaripti yaaaa 100ü gecmesin, bol sütlü ama ufak memişler olsun aminnnnn

Ay kuzum benim kıyamam. Saçı da mı görünüyor yahu Daha bir sabırsızlandım şu an
evet son kontrolde artık saçlanmış dedi banada acayip şaşırdım ve tepkimm ama benim midem hiç yanmıyo ki oldu hani derler ya bebek saçlı olursa mide yanması çok olurmuş falan :) doktor olabilir dedi mide yanması herkes yaşayack diye bişey yok dedi :)

Aminnn bencede 120 olmasın tamam abarttım ama bol sütlü memişlermiz olsun kızlar hepimizin ..o kadar pompa kalkan ezzirme sütyeni falan aldık insan üzülür yaa bide emmesse diye herşeyi kafaya takan ben şimdi bide onu takıyorum takmak için konu arıyorum sanırım hayırlısı artık

Canm normaldir tabi . inşallah skntı olmaz. kocaman olmuştur şimdi. ben saçlarını bile gördüm kirpi gibi dik dik çıkmış gösterdi.hadi hayırlısı az daha varmış zaman dayan
ayy gercekten mı saclarını gordun ne guzel yaaaa kuzularımız buyuyor masallah

Gerçekten mi demek o zaman bende sizin gibi bebek sahibi olabilirim o zaman . Tek ben mi diye düşündüğüm zamanlarda oldu ama siz söleyince o günler geldi gözümün önüne umarım bende en kısa zamanda bu olumsuz durumdan kurtulurum . Çok sevindim bu arada sizin içinde bebeğiniz sizi duymuş demek ki oda hissetmiş demek ki şuan sizinle .. Evet nelerden geçtim bundand a da geçerim inşAllah sabır sabır sabır .

Teşekkür ederim dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…