2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah hepinizden de razı olsun canlarım :* dualarda olmak ne güzel duygulandırdınz beni inşallah Rabbim nasip etsin sorunsuz bi hamilelik geçireyim sağlıkla kucağıma alayım zamanı gelince. Evimdeyim dinleniyorum şuan kanamam devam etmekte bi 10gün sonra kırkım çıkıyo kanamamda biter inşallah tedavime başlıycam sonra enfeksiyon ne durumda başka sorun varmı falan. İnşallah halledicem size bigün hayırlı haberlerle gelirim umarım en çoooook istediğim şey bu inşşşşş

İs yerinin wc sinden durum bildiriyorum. Doktorumun tombis olmussun dedigi ben. Adam 1 haftada morelimi bozdu, oysaki kilo olayini kafama hic takmayan birisiydim ben.
31. haftaya göre gayet küçük bir göbeğin var. Doktorunun tombiş kavramı biraz farklı sanırım. Aramızda 3 hafta var nerdeyse benim göbeğim bu kadar var Göbek harici de kilo almamışsın, güzel görünüyorsun canım

Esimde doktorla is birligi yapiyor :) Bu hafta cok dikkat ettim. Bakalim haftaya ne yorum yapacak, uyuz doktor :)

İs yerinin wc sinden durum bildiriyorum. Doktorumun tombis olmussun dedigi ben. Adam 1 haftada morelimi bozdu, oysaki kilo olayini kafama hic takmayan birisiydim ben.
Senin doktorda benmki gbi kafaya takik kiloyu galiba :) 9 kilo ile btrcez hamileligi dye beni dyetsyene yolladi :) gitmedim tabi ki zaten zor buldum bebegmi... Ay senin gbiyim suan ki haftam daha az senden... Bence cok iyisin valla hic bakma bu doktorlara:)

Benimle ayni haftalarda olanlar sizde boyle birsey hissediyor musunuz. Gobegimin deligi yururken agriyor sanki bebek icerde kordondan tutmus da sarkiyor gibi icerden bir cekme oluyor. Baya canim yaniyor. Tarzan mi benim oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…