2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimle ayni haftalarda olanlar sizde boyle birsey hissediyor musunuz. Gobegimin deligi yururken agriyor sanki bebek icerde kordondan tutmus da sarkiyor gibi icerden bir cekme oluyor. Baya canim yaniyor. Tarzan mi benim oglan
Yürürken göbeğimi çok gergin hissediyorum sadece otururken olmuyor bu. Ama canım yanmıyor. Ağırlık merkezi değişiyor sanırım, ağır geliyor yürürken göbeğim

İnşallah canım hamileliğini 9 ay a tamamlayıp, sağlıklı sıhhatli bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın benimde geçenlerde aklıma geldin, bende aklıma geldikçe dua ediyorum sana bu günlerde geçecek sen Allah a sığın

Burdaki herkes çeşitli sınavlardan geçiyor hayatta emin ol canım.daha yaşın da genç.elbet olacak merak etme.biz de bekledik zamanında sıpaları.herkesin sırası var öyle düşün

Burdaki herkes çeşitli sınavlardan geçiyor hayatta emin ol canım.daha yaşın da genç.elbet olacak merak etme.biz de bekledik zamanında sıpaları.herkesin sırası var öyle düşün

Evet tabiki yanlış anlamayın ben herkes için demek istedim zor bir süreç hem ruhsal , hem duygusal olarak çok yıpratıyoruz hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun . Amin inşAllah

Ben daha bebegin yuznu goremedm neye benzio bilmiyrm ya her sefernde iki eliyle kapati yuzunu
Utangaç bi bebiş olucak herhalde tatlı şey bu kez gidince gösterir belki ben gördüm cok tatlıydı cenesi aynı benim çenem gibi yuvarlak öyle güzel ki sarılıp öpmek istiyo insan yaa

Benimle ayni haftalarda olanlar sizde boyle birsey hissediyor musunuz. Gobegimin deligi yururken agriyor sanki bebek icerde kordondan tutmus da sarkiyor gibi icerden bir cekme oluyor. Baya canim yaniyor. Tarzan mi benim oglan
Çok komik yaa olabilir küçük tarzan olur benimde göbeğimin yanında ufak bi şişlik var agrı yapıyı bazen sanki ayağı girmiş oraya ekimi koyuyorum üstüne gene aynı gitmiyo

güzel günlerde kullan canım hepsi de çok şirinmiş

tabikide olacaksin. Allahin izni.ile :)
hem boyle daha bi kiymetini biliyor insan. Guzel haberlerini bekliyorum insaallah. Senn melegin de senn sesini duyacak inaniyorum. :)

Klasik olanlarda cocuk hareket ettigi icin skinti mi oluyor canim
Vallahi bilmiyorum desem:))modaya uyduk işte ne gerek varsa:)))aldığım ateşölçer ortam ısısını mama ısısını da ölçüyor o yüzden cazip gelmişti bikaç ay önce almıştım

Evet tabiki yanlış anlamayın ben herkes için demek istedim zor bir süreç hem ruhsal , hem duygusal olarak çok yıpratıyoruz hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun . Amin inşAllah
Mümkünse bu kitabı oku canım ben de yeni aldım başldım kişisel gelişim kitabı olarak düşün hamileler,hamile kalmak isteyenler,evlenenler için bence geliştirici bir kitap.ben de faydalanmak istedim.psikolojik olarak da tam senin korku endişelerine cevap bulabileceğin bir kitap

Eklentiler

• IMG_0620.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 43
İs yerinin wc sinden durum bildiriyorum. Doktorumun tombis olmussun dedigi ben. Adam 1 haftada morelimi bozdu, oysaki kilo olayini kafama hic takmayan birisiydim ben.
Bence süpersin canım. Bana da endokrin doktoru yaaani fena değil kilo alımın ama bundan sonra dikkat et dedi dombik yanaklarının arasından. Yeni doğum yapmış, neredeyse yuvarlanacak benim +7kg mı beğenmiyor haspam

Bugün biz de odamızı aldık çok şükür artık odasında ufak boya işlerini halledicez.çokmmutluydı münnoşum da bugün hissetti mi neannesine akrobasi yapıyordu.ölürümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…