2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde vucudum acik canim kollar yuz sirt daha esmer ama vucut bacaklar beyaz yari anne yari baba :) bu gün kuzenimle yengeme gösterdim damar var catlamamis diyolar ama sanki damarin ustunde deri incelmis daha yumusak geliyo bana yengemde dogumdan sonra iyice belli olur o dedi bakalim bende badem yagi kullaniyorum bu gunde degisik bi krem aldim bakalim.

Sup3risi nasil.oldin canim daha iyi misinn
Canim sagol dusundugun icin daha iyimiyim bilmiyorum burun kanamasi yok sukur onun disinda ayniyim burnum surekli kapali ve cok sinir olmaya basladim okyanus suyumu nedir hicbir ise yaramiyo acmiyo. Anneme geldim yatcam diye oda beni yatirmiyo ya bi disari ciktik, yengemler geldi hic dinlenemiyorum cok zoruma gidiyo ya o kadar bitkinim ki hastayim bi gün hic yerimden kalkmadan yatmak istiyorum wc disinda.

Ikimiz de iyiyiz cok sukur. Bebek kuvozde, insallah bir sıkıntı olmaz. Hem plasenta previa kanamasi, hem de bebegin suyu patlatmasi... mecburi erken dogum oldu.
Geçmiş olsun canım Allah bebeğini korusun inşallah sağlıkla evinize götürmek nasip olsun inşallah canım üzülme olur mu duamizdasin

Ikimiz de iyiyiz cok sukur. Bebek kuvozde, insallah bir sıkıntı olmaz. Hem plasenta previa kanamasi, hem de bebegin suyu patlatmasi... mecburi erken dogum oldu.

Cok gecmis olsun canim. 24 haftadan itibaren erken dogum durumunda yasama ihtimali git gide yukseliyor. 30 hafta cok iyi bir hafta. Hayirli olsun. Bebegini dogurdun. En kisa zamanda saglikla evinize donersiniz insallah.

evet canım bunu sadece uyku arkadaşı olarak algılama bende alacagımı belirttim aslında konu çokta ihtiyaç olmayan şeyleri reklam v.b şeylerle bilinç altına çok büyük ihtiyaçmış gibi algılatmalarıydı mesela bugün kü konu ateş ölçer di asumnur arkadaş demiş temassız ateş ölçer ne diğeri ile ayni değil mi farkı var mı elbette farkı var ama küçük ateş ölçerlerde aynı işi görüyor ablam 3 çocugunu da ağızdan ölçen küçük ölcekle büyüttü ama bu gruptaki çoğu arkadaş bende dahil olmak üzere çoğumuz temassız aldık .Yani teknoloji ve tüketim çağının bir nevi tüketim çılginlıgına dönüşmesini ve bunu gerçekten büyük bir ihtiyaç gibi empoze edilmesiydi anlatılmak istenen.

Kizlar cok aklima takiliyo hepiniz omega3 yani balik yagi kullaniyormusunuz? Haftada iki kez balik ye dedi doktor ama ben ancak bi kez zor yiyorum hapi kullanmam gerekiyomu illaki?

Evet temassız ben de aldım.bebeğe temas etse ne olacaksa :)) mesela instagramdaki sonu "mom" (yeni anne ve kendini blogger diye etiketleyen yeni nesil pembe aşığı süslü anneler)ile biten hesapların yarışına bakıyorum bu ara:))onların hayatında her şey mükemmelmesela.öyle bir algı yaratıyorlar ki onların bebekleri için aldıklarını almazsak gözden düşmüş demode "mom" olcağımız gibi bir algı.komik ama malesef ben bile bakmadan geçmiyorum..daha iyi bir anne olmak demek çocuğu bebeği için son en son en pahalı şeyler almak demek gibilerine getiriyorlar olayı..bitek akasyasilturkmen i takip ediyorum youtube kanalı da var henüz anne olmuş kendisi oyuncu aymı zamanda görseniz hatırlarsınız onun youtube kanalında taze annelik hakkında yararlı videolar görüyorum onu takip ediyorum herkese öneririrm

Kızlar merhaba, midem çok yanmaya başladı, aynı durumu yaşayıp, bir şeyler yapan var mı önüne geçmek için.
Doktor bana ilk basta sola ve daha dik yuksek yastikta yat dedi, soguk süt ic dedi onlari yapiyorum ise yaramiyo dedim surup yazdi. Sut bi geciriyo ama uzun sureli degil bide kesinlikle bir kac gün tuz disinda baharat kullanmamaya calis özellikle beni karabiber azcikta olsa cok yakiyo.

Kizlar cok aklima takiliyo hepiniz omega3 yani balik yagi kullaniyormusunuz? Haftada iki kez balik ye dedi doktor ama ben ancak bi kez zor yiyorum hapi kullanmam gerekiyomu illaki?
Yok canım kullanmıyorum bu ara balık da yemiyorum ceviz yiyorum onun yerine:))

Yok canım kullanmıyorum bu ara balık da yemiyorum ceviz yiyorum onun yerine:))
Icim icimi yiyo acaba bebegime kötülükmü yapiyorum diye ama vitaminleri bile zorla iciyorum zaten. Canim bu arada konusu gecmiste uyku arkadasi ne? Nasil bi oyuncak

Icim icimi yiyo acaba bebegime kötülükmü yapiyorum diye ama vitaminleri bile zorla iciyorum zaten. Canim bu arada konusu gecmiste uyku arkadasi ne? Nasil bi oyuncak
Envai çeşidi var.bez olanı da var ışıklı şrkılı türkülü olanı dabildiğin oyuncak adı değişmiş bez olanları oyuncak hayvanlar gibi düşün elektronik pilli olanları tuşlu şarkılı bide tavana doğru gece lambası mantığıyla üretilmiş

Canım ben doktoruma sordum balık yiyemediğim için balık yağı kullanayım mı diye. Kanıtlanmış bir faydası yok ileride de zararlı demeyeceklerini bilmediğimiz için ben önermiyorum dedi. Yiyebilirsen ye ağır gelirse yeme dedi. Bir de bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum vücut bir şeye ihtiyacı olduğunda insanın canı çekiyor. Mesela benim bir ara balık çekti canım, bir ara şalgam, işkembe çorbası vs çekti ki ben bunları normalde çok tüketmem. Şu an hemen hemen herşeyi yiyorum ama balık çekmiyor canım aklıma gelince midem bulanıyor. Bir de düşünsene nice yerlerde hamile kadınlar var kırsalda vsde yaşayan doktora gitmiyor balık yüzü görmüyorlar sağlıklı çocuklar doğuruyorlar. O sebeple içim rahat. Bu benim öyle bir düşüncem tabi :) Balık yağının kanı sulandırdığını biliyorum yalnız annemden dolayı ona yasak rahatsızlığından ötürü. Arkadaşlarımdan da balık yağı kullanan olmamış sizlerin doktorlarının önerisini merak ediyorum bu sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…