2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet ben uyku arkadaşı siparişi verdim arkadaşıma, ama uzunca bir süre hiç oyuncak almayı düşünmüyorum. Açıkcası hem bezden olduğu için zararsız hemde başka bebeğim olursa ondada kullanabilirim. Bazı şeyler kimine ihtiyaç kiminede gereksiz gelebilir. Mesela ben göğüs pompası ve beşiği bir arkadaşımdan alacağım, çok şükür alabilecek gücüm varken, Yargılamadan önce alınan küçük bir oyuncak bu kadar büyütülmemeli diye düşünüyorum

İs yerinin wc sinden durum bildiriyorum. Doktorumun tombis olmussun dedigi ben. Adam 1 haftada morelimi bozdu, oysaki kilo olayini kafama hic takmayan birisiydim ben.
Harika gorunuyorsun, önden bi göbüş eklenmis gibi yani bence bidakine soktoruna dil cikart ve odadan kaç
Az önce ebebekten bebişime küvet, kova, maşrapa, filesini aldım. Oy içinde cıpcıp yıkanacağını düşününce istemsiz gülümsüyorum. Hormonlarım coştu yine bak
Hayirli olsun canim, ay yaz bebislerinin banyolarida eglenceli olacak ohhhh bici bici
Ben takip ediyorum o grubu, sezeryan sonrasi normal dogum yapmak icin cirpinan okadar cok insan varki... Bir suru de sey ogreniyorum o gruptan. İnsalllah bana da nasip olur dogal dogum
Mrb kizlar umarim herkesin gunleri güzel geciyodur cok sukur benimki oylee) şu alışverişe ne zaman başlasam kararsizim birdr benim (alt) tarafimda cok agri var sizlerdede varmi
Bence acil basla canim, ben aylardir aliyorum hala bitmedi azar azar aliyorum, hem de cok eglenceli oluyor. Baya baya tamamladim sayilir, bir kac eksik kaldi nisana kadar herseyi bitiririm insallah
kızlar lohusa pijaması yada geceliği internetten nereden alınabilir?
bir de kaç tane almak gerekir?
son soru bedenimizden büyük mü almalıyız?
Bence deneyerek alman daha iyi, suan sana olan bedeni alman iyi diye dusunuyorum. Ben normalde m beden giyerdim, suan L oluyor. Pijama takimimi L aldim, lohusa takimimi da L alacagim.

Ohh ne guzel benim annem yok kaynanada hic biseye karişmiyo karismamda diyo bi tek kocamla ben oda maddi imkanlar ne kadar el verirse babam destek olacak sagolsun ama seninle birinin heycan duyması guzel bagladim yine duygusala Öpun annelerinizi yerime

30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...
Hayirli olsun canim. Bebege hatirladigim kadariyla ciger gelistirici vurulmustu cabuk toparlar insallah. Sen nasilsin canim? Allahim yakin zamanda hayirlisiyla hastaneden birlikte ciktiginiz gunleri gostersin.

Papatya ela uyku arkadaşından örnek verdiği için bende ona istinaden genel bir durumdan bahsettim.algılarımızın nasıl da yönlendirildiğinden.kişisel algılama lütfen.ilk defa duydum böyle bir yrdımcı oyuncağı.oyuncak aslında ancak isim değiştirip anlam yüklüyorlar ki satışı olsun.yani sözüm size değil de bizimle algı oyunu oynayanlaraydı.lütfen kişisel algılama

Kızlar bişey sorcam. Şu hamile fotoları çekilip yanına haftası falan yazılıyor ya. Hangi uygulamayla yapılıyor o?

efsunsuz csnım ben bir tane aldım bi daha alıcam pijama takımı. Kalıpları biraz büyük oluyo zaten. Kendi bedenini de alsan biraz büyük duracak canım. Terliğimi ablam yapıyo
Ama lohusasepetinde her pijamaya terlik kombini öneriyordu. Çok da şirindi terlikler.

Aaa N nhrk şok oldum. Canım geçmiş olsun güzel olacak inşallah her şey. Geliştiriciyi de olmuştun ferah tut kalbini arkadaşım.
Habersiz bırakma lütfen.
Kendini toparlayınca da bi anlat neler oldu.
Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…