- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #40.181
viks kullanabilirsin canım bende grip oldugumda Dr um hem buģu olarak hemde burun kenarlarına sürerek kullanabilecegimi söyledi. Zararı yokmuş.Wiks te var aslinda dusundum ama zararli olurmu bilemedim. Düne kadar koku aliyodum bu gun oda yok iyilesiyomuyum gittikce kötümü oluyorum anlamadim. Ayakta durunca burnum aciliyo en iyisi hic oturup yatmayayim dikileyim o zaman rahatim
aynen canım benimde eşim tek çalışıyor evimiz de kira o yüzden bez parçası için o için bu icin eşimi üzemem kimseye hava olsun diye ona kendini eksik hissetiremem evet istiyorum diye ne istesem alacak ama sıkıntıya girecek yada alamazsa evine çocuguna yetemiyor gibi hissedecek hiç kıramam da üzemem de eşimi millet için dediginiz gibi çocuk için en önemli şey aile içindeki huzur mutluluk sevgi yeterde artar bile yoksa eksikler hiç bitmez .ihtiyaç listesi yaptım araştırdim gittim hem zevkime hemde gönlüme göre begendigimi aldım. Eminönündende kokulu taş kurabiye kalıbı falan aldım bir kaç süs falan onları kendim yapacagım yeterde artar bile .Hiçbirşey de gözüm yok vakti saati gelince minnagıma saglıkla kavuşayım yeter Allah ın izni ile.Ne güzel düşünmüşsün canım ben de elimden geleni yapıyorum bebeğim için.babaannesi örgüler örüuor:)12 senenin acısını çıkar çok hakediyorsuneminönüne halamı gönderecem ben de yakın zamanda hastane ikramları için..el emeği olan her giysinin eşyanın enerjisi de bebeğe geçer ben inanıyorum.çok kıymetli benim için
e
Çok geçmiş olsun canım insallah ikinizde iyisinizdir kucağınada alacaksın Allah'ın izniyle dualarimiz sizinle canim30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...
Ay cok sükür ya dün annem o kadar kullan bisey olmaz dedide kullanmadim biraz nefesim acilsin hic olmazsa :) sagol canim yazdigin icin allah razi olsun.viks kullanabilirsin canım bende grip oldugumda Dr um hem buģu olarak hemde burun kenarlarına sürerek kullanabilecegimi söyledi. Zararı yokmuş.
Uyuyamıyorum
Allah senden de razı olsun canım çok geçmiş olsun bal limon ve sıcak su da yap iç oda iyi geliyor.Ay cok sükür ya dün annem o kadar kullan bisey olmaz dedide kullanmadim biraz nefesim acilsin hic olmazsa :) sagol canim yazdigin icin allah razi olsun.
Elinizden gelip yapabiliyorsanız sanslisiniz. Ben o yastıgın kurdelelerini bile üst üste getiremem valla el koordinasyonum ve becerim sıfır maalesef.. el emegi cok degerlidir. Ileride evladiniz annem yapmis bunu diyecek. Kıymetleniyor.sorma zaten ah o siteler yok mu öldürüyor zaten beni onların bu tavırları inan 12 sene bekledim sadece küçük bir hurç var giysi olarak düşündüm dogunca ihtiyacına göre alırım ateş ölçeri de araştırırken babası almış. yalan olmasın sadece face de bir siteden cibinlik sipariş verdim diğer süsler falan elimden geliyor yaparım ikram falan .Diğer şeyleri ihtiyaca göre alacağım ama yine de heves var insanın hoşuna gitmiyor değil Allah tan evim emönüne yakın gidip ordan malzeme alıp kendim yapıyorum mesela Rogue arkadaşımız bir yastık yaptırmıştı beğendim kendim yapacağım onu aldım malzemeleri ama isim yazmayacagım. Böyle böyle benimde hevesim kalmıyor hem daha uyguna geliyor hemde kendi el emeğim oluyor.
O marifet var yeterki malzemeler olsun elimde daha neler neler arkadaşlarıma yakınlarima çok şeyler yaptım şimdi Rabbim bana da nasip etti artık kendime yapacağım.Elinizden gelip yapabiliyorsanız sanslisiniz. Ben o yastıgın kurdelelerini bile üst üste getiremem valla el koordinasyonum ve becerim sıfır maalesef.. el emegi cok degerlidir. Ileride evladiniz annem yapmis bunu diyecek. Kıymetleniyor.
Kizlar cok aklima takiliyo hepiniz omega3 yani balik yagi kullaniyormusunuz? Haftada iki kez balik ye dedi doktor ama ben ancak bi kez zor yiyorum hapi kullanmam gerekiyomu illaki?
Ilk melegimiz geldi demek.Rabbim saglikli sihhatli hayirli omurler nasip eylesin.cok gecmis olsun canim30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...
Aman kol cok zor tavsiye etmem dedigin gbi birini bulmak lazim kendi basima yapim dedim elimle skstrmadan.bildigin simsiyah morardi.cokta acidi.bacaklarim yaparken cok acimiyor ama sonradan agri yapyor bide artk hafiften kalinlasmaya basladi birbirne degince agri yapiyor bu gidisimde bende soraym doktora.hamileligimi sirf bu igneler yuzunden ozlemicembana bacaktan tavsiye etmedi cok agrir diye.. ee koldanda birini bulmam lazim ki yapsin hergün kimin kapisina gideyimmecbur karindan yapiyom sikinti olmaz dedi icim rahatladi
dualarimiz seninle canim Rabbim tez zamanda sifasini verip evinize donmeyi nasi0 ets30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...
30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...[/QUO
Gecmis olsun canim dualarimz seninle Rabbim tez zamanda sifasini verip evinize donmeyi nasip etsin
Canm 1 hafta geriyiz ama ben 8 kilo aldım toplam da. geçen gün kontrolde tartıldım.Benimle aynı haftada olan arkadaşlar kaç kilo aldınız şuana kadar
33 de yapacağım cnm ben. 33de yıkarım kurur ütü filan derken 3-4 gün geçer zaten .34de hazır olur dolabı kıyafetleri.Bebeklerinizin kıyafetlerini ne Zaman yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorsunuz
Ikimiz de iyiyiz cok sukur. Bebek kuvozde, insallah bir sıkıntı olmaz. Hem plasenta previa kanamasi, hem de bebegin suyu patlatmasi... mecburi erken dogum oldu.
Canm ne desem bilemedim çok çok geçmiş olsuun.hem şaşkın hemde mutlu oldum bebeğinin iyi olmasına Allah şifa versin ve tez zaman da kucağına almayı nasip etsin daha sağlıklı daha iyi bir şekilde. Dualarımız seninle bizleri arada bilgilendirirsen seviniriz. Bu arada bebeğin kilosu boyu ne kadar acaba bilgilendirir misin ? inşallah çok zorlu bir doğumun olmamıştır.30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...
aramızda sat a göre 5 gün var ben de 8 kgg aldım ve çok üzülüyorum toplamda 9-10 la kapatmak isterdim şimdi hedef 12 inşallah geçmemCanm 1 hafta geriyiz ama ben 8 kilo aldım toplam da. geçen gün kontrolde tartıldım.
Biraz daha dikkat et dedi hamur şeker tuz yeme sindirmesi kolay şeyler ye dedi.
Ama nerdeeeeDikkat etmeye çalışıyorum 7 aya yaklaştım 8 yine iyi yani .keşke 4 olsaydı 9-10 ile doğururdum
Aynen bende öyle cnm. 12 yi geçmek istemiyorum .İnşallah istediğimiz gibi olur.Geçersede yapacak bişey yok artıkaramızda sat a göre 5 gün var ben de 8 kgg aldım ve çok üzülüyorum toplamda 9-10 la kapatmak isterdim şimdi hedef 12 inşallah geçmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?