- 23 Ocak 2016
- 35.395
- 51.246
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #40.101
Erkek dimi canım senin cinsiyet maşallah önde sadece göbek benim g.t göbek çok değişik bişey oldumİs yerinin wc sinden durum bildiriyorum. Doktorumun tombis olmussun dedigi ben. Adam 1 haftada morelimi bozdu, oysaki kilo olayini kafama hic takmayan birisiydim ben.
Erkek canim :)Erkek dimi canım senin cinsiyet maşallah önde sadece göbek benim g.t göbek çok değişik bişey oldum
Canim iyi günlerde kullanmak giydirmek nasip olsun inşallahKizlar dün eminonune gitmistik kv ve eşimle birlikte. Aldiklarimin resimlerini ekledim. Lohusa takimi alamadim henuz ama kizimin hastane cikisina uygun pijama takimi aldim sahinler marka hem de acayip takim oldu yani farketmemistim bu kadar benzediklerini bilehastane cikisinida cok sevdim, dantelli ve degisik birsey. Kapi süsünün uzerindekiler henuz yapistirilmadi, harf ve susleri kendim begenip aldim silikonla yapistiricam. Ayrica hastane suslemesi icindegerekli kumaş ve tüllerinaldim kapi susune uygun olacak evde kendim kesip dikecegim onlari da. Yatak odamiz icin beşiği aldik, 10gun icinde gondercekler. Bu tarz birsey aldim ama benimki daha şık ve gosterisli. İster salllanan besik oluyor, istersekte bir tarafini indirip yataga baglayabiliyoruz. Böyle işte, eksiklerim cok cok azaldi. Lohusa takimim, terlik takimim, lohusa serbet takimim ve dagitilacak süs ve ikramiyelikler var alinacak. Birde odasinin perde ve halisi. Ayrica bebisimin şampuanini da eczaneden alcam. Oyle iste belki sizlerede fikir olur canlarim. Yalniz acayip yoruldum, eger eminonune gidecek varsa cok gecikmeyin havuzluhan cooook buguk veee onun disinda carsidada dolastik resmen ayaklarim şisti ve bittim aclik yorgunluk vs.
Canım e bebekte indirim vardı dün aldım dediğin gibicanım hamile külodu beli baya yüksek karın bölgesini sarıyo. Alıver ondan karnın daha çok büyüyünce de rahat edersin.
Canım ben leblebi yiyorum. Dr gaviscon veya rennie kullanabilirsin dedi zararsız da olsa kullanmak istemedim sarı leblebi çok iyi geldi. Bu arada alakalı mı bilmiyorum hep öyle diyorlar ya fakat son kontrolde doktorum bak annesi saçları çıkmış dediKızlar merhaba, midem çok yanmaya başladı, aynı durumu yaşayıp, bir şeyler yapan var mı önüne geçmek için.
Canım maşallahın var göbek dışında bişey yok gayet fitsinİs yerinin wc sinden durum bildiriyorum. Doktorumun tombis olmussun dedigi ben. Adam 1 haftada morelimi bozdu, oysaki kilo olayini kafama hic takmayan birisiydim ben.
Canım mükafatını alacaksın inşallah. Yaşadıkların hiç kolay değildi. Allah yardımcın olsun, seninle olsun ve en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sanaAllah hepinizden de razı olsun canlarım :*dualarda olmak ne güzel duygulandırdınz beni inşallah Rabbim nasip etsin sorunsuz bi hamilelik geçireyim sağlıkla kucağıma alayım zamanı gelince. Evimdeyim dinleniyorum şuan kanamam devam etmekte bi 10gün sonra kırkım çıkıyo kanamamda biter inşallah tedavime başlıycam sonra enfeksiyon ne durumda başka sorun varmı falan. İnşallah halledicem size bigün hayırlı haberlerle gelirim umarım en çoooook istediğim şey bu inşşşşş
AmaninnnMrb kizlar umarim herkesin gunleri güzel geciyodur cok sukur benimki oylee) şu alışverişe ne zaman başlasam kararsizim birdr benim (alt) tarafimda cok agri var sizlerdede varmi
Canım sprey boya köpüğü eritmez mi? Ben de yapmak isterim dediğin gibi çok güzel olur ama eritir diye biliyorumkızlar kızımın odası için bu stickerdan sipariş ettik beşiğin hizasına gelecek şekilde uygulayacağız.
birde dün tavana uygulanan köpüklerden aldık eşimle. Bulut şeklinde kesip sprey boya ile boyayıp çift taraflı bantlarla yapıştıracağız. Pembiş bulutlar yapacağız :)
Uyguladığımızda resimlerini paylaşırım zaten ama sizlere de fikir olur belki..Eki Görüntüle 1958011
Yaa canim boyle okuyunca sizden kendime cok kiziyorum. Ben o islakliklari hep normal zannediyordum. Bak sende de yorulnca olmus. Benm 25. Haftaya kadar okadar coktu ki. Hic suphelenmedim ama salak gbi. Akintida normal diodu doktorum. Bak smdi raporluyum akinti falan kalmadi cook azaldi. Meger ben deli gbi yormusum kendmi ya... Tu bana...Canim son zamanlara bırakma inan gezemezsin çok çabuk yoruluyorsun ben belli aralıklarla gidiyorum yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum hepsi bi günde katiyen bitmez ve cok yorulursun bugün mesela eve geldim ilk defa oluyor çamaşırımda ıslaklik vardı fazla yüklenmeye gelmiyor bünyeye
Dusuncelerine sonuna kadar katiliyorum canim. Hersey kolaylasti sukursuzluk basladi. Onemli olan evlatlara biraz olsun bu konularda suur kazandrmak.Tüketimin sonu yok.dijitaj anne çıkarsalar şaşırmam yani.emziren,alt değiştiren,bebeği uyutan robot anne..ben geri kafalıyım biraz fazla teknoloji fazla rahatlık=mutsuzluk demek benğm için.her şey kararında güzel.
Ay bunlar hissediyor yaa yerim. Normalde ben hareketliyken sus pus olur ama ona bsy almaya cikinca kipir kipir. Pasamiz mutlulukla huzurla kullansin insaallah. Odası tamamlaninca foto.isterz annesi :)Bugün biz de odamızı aldık çok şükür artık odasında ufak boya işlerini halledicez.çokmmutluydı münnoşum da bugün hissetti mi neannesine akrobasi yapıyordu.ölürümmmm
bana bacaktan tavsiye etmedi cok agrir diye.. ee koldanda birini bulmam lazim ki yapsin hergün kimin kapisina gideyimben hıbor yapıyorum ama korkumdan göbekten yapamıyrum önceden yapıyodumda bebegimin hareketlerini hissettigimden beri ççekinir oldum bacagımdan yapıyorum artk yürürken baya acıyo
8 kilo almıştım gecen hafta tartıldım en son , çok dikkat etmeme ragmenBenimle aynı haftada olan arkadaşlar kaç kilo aldınız şuana kadar
yok durduruyorum ben kendimi ama evet çoğu şeyi aldım bir nevi insana mecburiymiş gibi lanse ediliyor yani reklamlar haberler hep aynı taktik bilinç altına işliyorlar.bugün mesela haberlerde uyku sıkıntısı çeken bebeklerle nasıl baş edilir diye haber vardı uzman anlatıyordu birşeyler em son uyku arkadaşlarının rolü büyük uykuya dalarken ve uyurken kendini güvende hissediyorlarmış şimdi gelde alma diyorsun uzman bir bildiği vardır işte böyle böyle alt beyine işliyorlar ee ilk çocuk heves acemilik de var al al bitmiyor.Sağol canımmm içinde uyutmak da nasibimiz olur inşallah.kısmetleriyle gelsinler.tüketimin sonu yok canım.en son ilk defa "uyku arkadaşı"duydum sonra ben iptal yani:))daha neler duyacaz
Senin münnoşunun cicileri de hayırlı oldun canım.tabi canım elbette.nisanın ilk haftadı gelcekmiş bakalımAy bunlar hissediyor yaa yerim. Normalde ben hareketliyken sus pus olur ama ona bsy almaya cikinca kipir kipir. Pasamiz mutlulukla huzurla kullansin insaallah. Odası tamamlaninca foto.isterz annesi :)
Benim çok şükür şu güne kadar olmadiydi ama bugun eve gelince görünce şaşırdım çok şükür bebeğim hareket ediyordu rahatladım bi de burda olanlar yazmıştı ya çok paniklemedim evet bugün fazlasıyla yoruldum çıkmışken biçok şeyi halledeyim dedim ama çok yormamak lazımmış bu kadar Allah korusun şurda 2.5 ay kadar daha sabredelim kucağımiza sağlıkla alalım inşallahYaa canim boyle okuyunca sizden kendime cok kiziyorum. Ben o islakliklari hep normal zannediyordum. Bak sende de yorulnca olmus. Benm 25. Haftaya kadar okadar coktu ki. Hic suphelenmedim ama salak gbi. Akintida normal diodu doktorum. Bak smdi raporluyum akinti falan kalmadi cook azaldi. Meger ben deli gbi yormusum kendmi ya... Tu bana...
Bende işlemiyor öyle tüketim bilinci algısı.bebek uyku sıkıntıdı çekmez karnı tok bezi kuru gazı yoksa.bilinçli alışveriş yaparım her zamsn öyle saçma bulduğum şeyleri moda diye almıyorum.tabi heveslerimizi sömürüyorlar işte.bebeğe verilecek en güzel şey sevgidir.gerisi biraz gereksiz bana.gıda mühendisi arkadaşım vardı ve her ürünün(özellikle süt ve sütlü mamüllerin)kutularda işlenmiş olanını tercih etmemiz getektiğini açık kapı bırakmadan savunuyordu.bi gün neden böyle düşündüğünü sordum ne dese inanırsın?biz mühendisler böyle düşünmezsrk iş bulamayız gibidinden konuştu.sustum bişey demedim ben de.bide dini boyutu var işin israf çok büyük günah.bebek odası bile almayacaktım çünkü ilk bir sene yanımda olacak bebeğim.ancak dolap felan lazımdı kıyafetleri için.o yüzden aldım.bebrk doğduktan hemen sonra üniversitrye falan gidecek gibi bir algı oluşmuş:)))herneyse ben bu çılgınlığa karşı koyanlardanım ne mutlu bana:))bi bebrk arabasına da milyarlar verenlere saygı duyarım ancak günahını da düşünürüm.bebeklerimiz bizimle olsun da herkesin kendi tasarrufuyok durduruyorum ben kendimi ama evet çoğu şeyi aldım bir nevi insana mecburiymiş gibi lanse ediliyor yani reklamlar haberler hep aynı taktik bilinç altına işliyorlar.bugün mesela haberlerde uyku sıkıntısı çeken bebeklerle nasıl baş edilir diye haber vardı uzman anlatıyordu birşeyler em son uyku arkadaşlarının rolü büyük uykuya dalarken ve uyurken kendini güvende hissediyorlarmış şimdi gelde alma diyorsun uzman bir bildiği vardır işte böyle böyle alt beyine işliyorlar ee ilk çocuk heves acemilik de var al al bitmiyor.
Biz bi besik aldik oda martn 15inde geliyo. Diger turlude ikimize oda yapiyrm o.oynasin ben kitap okuyaym. Minderlerini diktrdm pembis pembs:)Senin münnoşunun cicileri de hayırlı oldun canım.tabi canım elbette.nisanın ilk haftadı gelcekmiş bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?