2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim iyi günlerde kullanmak giydirmek nasip olsun inşallah

Kızlar merhaba, midem çok yanmaya başladı, aynı durumu yaşayıp, bir şeyler yapan var mı önüne geçmek için.
Canım ben leblebi yiyorum. Dr gaviscon veya rennie kullanabilirsin dedi zararsız da olsa kullanmak istemedim sarı leblebi çok iyi geldi. Bu arada alakalı mı bilmiyorum hep öyle diyorlar ya fakat son kontrolde doktorum bak annesi saçları çıkmış dedi Yani saçları da çıkıyor olabilir annesi

Canım mükafatını alacaksın inşallah. Yaşadıkların hiç kolay değildi. Allah yardımcın olsun, seninle olsun ve en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana Ben 5 sene bekledim az çok anlıyorum seni. Sabret canım güzel zamanlar gelecek

Mrb kizlar umarim herkesin gunleri güzel geciyodur cok sukur benimki oylee) şu alışverişe ne zaman başlasam kararsizim birdr benim (alt) tarafimda cok agri var sizlerdede varmi
Amaninnn basla basla en kisa zamanda... Ben 15 tatilde bitirdim nerdeyse annemle. Iyi ki bitirmusim. Smdi raporlu yatiorum oylece. 1 haftadanda annem gelip giysileri yikayip utuleyecek. Ayri sehirlerde olunca belkide korkudan erken hallettik. Sende birakma sona.

Canım sprey boya köpüğü eritmez mi? Ben de yapmak isterim dediğin gibi çok güzel olur ama eritir diye biliyorum

Yaa canim boyle okuyunca sizden kendime cok kiziyorum. Ben o islakliklari hep normal zannediyordum. Bak sende de yorulnca olmus. Benm 25. Haftaya kadar okadar coktu ki. Hic suphelenmedim ama salak gbi. Akintida normal diodu doktorum. Bak smdi raporluyum akinti falan kalmadi cook azaldi. Meger ben deli gbi yormusum kendmi ya... Tu bana...

Dusuncelerine sonuna kadar katiliyorum canim. Hersey kolaylasti sukursuzluk basladi. Onemli olan evlatlara biraz olsun bu konularda suur kazandrmak.
Isimiz zor ama ustesinden gelecegiz ins

Bugün biz de odamızı aldık çok şükür artık odasında ufak boya işlerini halledicez.çokmmutluydı münnoşum da bugün hissetti mi neannesine akrobasi yapıyordu.ölürümmmm
Ay bunlar hissediyor yaa yerim. Normalde ben hareketliyken sus pus olur ama ona bsy almaya cikinca kipir kipir. Pasamiz mutlulukla huzurla kullansin insaallah. Odası tamamlaninca foto.isterz annesi :)

ben hıbor yapıyorum ama korkumdan göbekten yapamıyrum önceden yapıyodumda bebegimin hareketlerini hissettigimden beri ççekinir oldum bacagımdan yapıyorum artk yürürken baya acıyo
bana bacaktan tavsiye etmedi cok agrir diye.. ee koldanda birini bulmam lazim ki yapsin hergün kimin kapisina gideyim mecbur karindan yapiyom sikinti olmaz dedi icim rahatladi

Sağol canımmm içinde uyutmak da nasibimiz olur inşallah.kısmetleriyle gelsinler.tüketimin sonu yok canım.en son ilk defa "uyku arkadaşı"duydum sonra ben iptal yani:))daha neler duyacaz
yok durduruyorum ben kendimi ama evet çoğu şeyi aldım bir nevi insana mecburiymiş gibi lanse ediliyor yani reklamlar haberler hep aynı taktik bilinç altına işliyorlar.bugün mesela haberlerde uyku sıkıntısı çeken bebeklerle nasıl baş edilir diye haber vardı uzman anlatıyordu birşeyler em son uyku arkadaşlarının rolü büyük uykuya dalarken ve uyurken kendini güvende hissediyorlarmış şimdi gelde alma diyorsun uzman bir bildiği vardır işte böyle böyle alt beyine işliyorlar ee ilk çocuk heves acemilik de var al al bitmiyor.

Ay bunlar hissediyor yaa yerim. Normalde ben hareketliyken sus pus olur ama ona bsy almaya cikinca kipir kipir. Pasamiz mutlulukla huzurla kullansin insaallah. Odası tamamlaninca foto.isterz annesi :)
Senin münnoşunun cicileri de hayırlı oldun canım.tabi canım elbette.nisanın ilk haftadı gelcekmiş bakalım

Benim çok şükür şu güne kadar olmadiydi ama bugun eve gelince görünce şaşırdım çok şükür bebeğim hareket ediyordu rahatladım bi de burda olanlar yazmıştı ya çok paniklemedim evet bugün fazlasıyla yoruldum çıkmışken biçok şeyi halledeyim dedim ama çok yormamak lazımmış bu kadar Allah korusun şurda 2.5 ay kadar daha sabredelim kucağımiza sağlıkla alalım inşallah

Bende işlemiyor öyle tüketim bilinci algısı.bebek uyku sıkıntıdı çekmez karnı tok bezi kuru gazı yoksa.bilinçli alışveriş yaparım her zamsn öyle saçma bulduğum şeyleri moda diye almıyorum.tabi heveslerimizi sömürüyorlar işte.bebeğe verilecek en güzel şey sevgidir.gerisi biraz gereksiz bana.gıda mühendisi arkadaşım vardı ve her ürünün(özellikle süt ve sütlü mamüllerin)kutularda işlenmiş olanını tercih etmemiz getektiğini açık kapı bırakmadan savunuyordu.bi gün neden böyle düşündüğünü sordum ne dese inanırsın?biz mühendisler böyle düşünmezsrk iş bulamayız gibidinden konuştu.sustum bişey demedim ben de.bide dini boyutu var işin israf çok büyük günah.bebek odası bile almayacaktım çünkü ilk bir sene yanımda olacak bebeğim.ancak dolap felan lazımdı kıyafetleri için.o yüzden aldım.bebrk doğduktan hemen sonra üniversitrye falan gidecek gibi bir algı oluşmuş:)))herneyse ben bu çılgınlığa karşı koyanlardanım ne mutlu bana:))bi bebrk arabasına da milyarlar verenlere saygı duyarım ancak günahını da düşünürüm.bebeklerimiz bizimle olsun da herkesin kendi tasarrufu

kızlar lohusa pijaması yada geceliği internetten nereden alınabilir?
bir de kaç tane almak gerekir?
son soru bedenimizden büyük mü almalıyız?

Senin münnoşunun cicileri de hayırlı oldun canım.tabi canım elbette.nisanın ilk haftadı gelcekmiş bakalım
Biz bi besik aldik oda martn 15inde geliyo. Diger turlude ikimize oda yapiyrm o.oynasin ben kitap okuyaym. Minderlerini diktrdm pembis pembs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…