2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce toparlar ve kavuşursunuz yavrunla
Ne kadar kalacakmış topiğimizin ilk miniği Stres yapmamaya çalış canım çok güzel olacak herşey
Cigerlerinin gelisme sureci en onemlisi suan. 2 ay 10 gun erken dogdu. En az 1 ay kalir

Hayyy maşallah ben tam sata göre 26+0 oldum, yani haftaya benimki de mi yaklaşık bir kilo olacak, hay maşallah

Cigerlerinin gelisme sureci en onemlisi suan. 2 ay 10 gun erken dogdu. En az 1 ay kalir
Canım bir sürü arkadaşım var bu şekilde 7 ayda doğan. Canını çok sıkmamaya çalış, keşke daha dursaymış anneciğinde ama hayırlısı böyleymiş. Doktorların hemşirelerin dediklerine uy, güzel günler gelecek

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

benim mide artık fazla birşey almıyor alıştım :)
Bazen zor oluyor dikkat etmek canım bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz elbet veririz bir şekilde kiloları
Evet cnm alıştığın için fazla zorlanmıyorsundur. Bende fazla yiyen biri hiç değildim ama şu bir iki haftadır sık acıkmaya başladım artık. Bu arada bebişine de maşallah annesi ne güzel büyümüş artık fasulye tanesinden 1 kg lara geldik

Kizlar cok aklima takiliyo hepiniz omega3 yani balik yagi kullaniyormusunuz? Haftada iki kez balik ye dedi doktor ama ben ancak bi kez zor yiyorum hapi kullanmam gerekiyomu illaki?
Selam cnm bende haftada 1-2 kez balık yememe rağmen doktorum geçtiğimiz ay omega 3 e başlattı. Şimdilik 1 gün içiyorum 1 gün içmiyorum. Haftaya kontrolüm var tekrar soracağım. Sanada bilgi veririm

ayyy morluklar kötü bi ara hic morlasmiyodu göbegim simdi yine basladi. Aynen bende sirf igneler icin özlemicem

benim esim cok korkak bu konuda diyom yap kolumdan aaa ben hayatta yapamam diyo :/ ben hic sormadim ne zaman kesilcek onu bi bende sorayim ben sandim 40 haftaya kadar kullanilir

Hastane için koyu renk havlu almadıysanız mağaza da 40 tl olan havlular English home internet mağazasında yüzde elli indirimde. Ben morunu aldım iki adet ve yüz havlusu aldım. Pike battaniye vs de aldım bebeğime indirimden. Bakın isterseniz kızlar... işe yarar seyler var.

Eklentiler

• IMG_7113.webp
    10 KB · Görüntüleme: 39
buhar makinası ve burun aspiratörü ile ilgili bişey paylaşmak istedim ben de. Belki alanlar olmuştur aramızda saygı duyarım..ancak,

çok gerekli olduğu yönünde çevremde çok baskılar oldu.. ben de çok gereksiz diye direttim.. iyi bir çocuk doktoruna danıştım. buhar makinesini biz tavsiye etmedikçe almanıza gerek yok dedi, ama bakıyorum daha ortada çocuk yok çoğu ana babalar alıyor cihazı . neden ?
burun aspiratörü de benzer durum, zararlı olduğu yönünde okuduklarım duyduklarım var, çoğu ana babalar burun aspiratörü de alıyor. neden ?

bişeyleri alırken cidden sorgulamak lazım. o gerekli bu gerekli diye diye saçma sapan bissürü israf oluyor.

en son tanıdıgım bi anne koku geçirmeyen çöp kovası aldı bebek odasına bebek bezleri için... güleyim mi ağlayayım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…