2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Clexane kullananlar hala göbekten mi yapiyonuz igneyi :) ben hala göbekten yapiyom doktoruma sordum devm etsem göbekten sikinti olurmu yok dedi
ben de çoğunlukla göbekten yapıyorum son kotrole gittiğimde doktorum kim bıçakladı seni dedi çünkü göbeğim mosmordu bacaktan denedim daha beter oldu eşim bikaç kez koldan yaptı o da çok hassas davranıyor çok acıtıyor sağolsun moraran yerlerin iyice dışına kaydım yan tarafa doğru yapıyorum artık daha iyi çok şükür sanırım 34-35 de kesilecek ne kaldı şunun şurasında

Evladinda seni opsun bol bol sevgi dolu canim yeter ki saglikla dunyaya gelsinler.hayirli saglikli omurleri olsun. Gerisi insanoglunun bitmeyen telasesi sadece...

cok doğru bilgiler.teşekkürler.benım ilk doğumumda kızım fiziyolojik sarılık oldu.sınırı geçmedi.kuveze girmedi hiç ama sarı rengin geçmesi aylar aldı.o yüzden ben bu sefer yanımda mama bulundurmayı duşunuyorum.çocuk emınce süt geliyor zannediyorsun.ama sanırım hemen gelmıyo.tecrubesizlıkden sende anlamıyorsun.biraz mama vermeyi düşünüyorum.bide şu maden suyu olayı var.verip vermeme konusunda tereddutluyum

Doktoruna danıştıktan sonra bizle de paylaşır mısın canım?
canım dün doktordaydım :)
ağrılar bebeklerimiz bu dönemde hızlı büyüyüp kilo aldıkları için normal miş.
magnezium verdi yine devam et dedi eğer geçmezse gel bidaha bakalım dedi..
Bu arada kısçem 1 kg olmuş boyda 35 cm

Eskiden olsa bende yapabilirdim ama şimdi kendime pek engel olamıyorum dolayısıyla kilolar geliyor Bnmde dikkat etmem gerek aslında
benim mide artık fazla birşey almıyor alıştım :)
Bazen zor oluyor dikkat etmek canım bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz elbet veririz bir şekilde kiloları

30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...

Ikimiz de iyiyiz cok sukur. Bebek kuvozde, insallah bir sıkıntı olmaz. Hem plasenta previa kanamasi, hem de bebegin suyu patlatmasi... mecburi erken dogum oldu.

Geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce toparlar ve kavuşursunuz yavrunla
Ne kadar kalacakmış topiğimizin ilk miniği Stres yapmamaya çalış canım çok güzel olacak herşey

Rica ederim canim ogrendiklerimi sizinle paylasmakdan mutlu oluyorum.maden suyu? hic duymadim.ne icin

Kızlar merhaba, midem çok yanmaya başladı, aynı durumu yaşayıp, bir şeyler yapan var mı önüne geçmek için.

bu sıralar benimde çok yanıyor gece yatarken olursa yastığımı yükseltiyorum canım iyi geliyor gündüz olursa soda falan içiyorum çok yanarsa talcid verdi doktorum onu kullanıyorum.

Sağol canımmm içinde uyutmak da nasibimiz olur inşallah.kısmetleriyle gelsinler.tüketimin sonu yok canım.en son ilk defa "uyku arkadaşı"duydum sonra ben iptal yani:))daha neler duyacaz

uyku arkadaşının mantığı, bazı bebekler annesinin eliyle koluyla oynayarak uykuya geçer yani dokunarak güven hissi arar ve öyle uykuya geçebilir.
Benim küçük kardeşimde öyleydi uyuyana dek annemin babamın yada bizlerden birinin kolunu okşayarak uyurdu bazen uyudu diye yavaşça yanından kalkacağın sıra açardı hemen gözünü. İşte bunun önüne geçmek amacı ile bence ortaya çıkan bir durum.

Kizlar cok aklima takiliyo hepiniz omega3 yani balik yagi kullaniyormusunuz? Haftada iki kez balik ye dedi doktor ama ben ancak bi kez zor yiyorum hapi kullanmam gerekiyomu illaki?

benim doktorum haftada 1 balık tüket hapından yağından daha faydalı olur dedi. bende öyle yapmaya çalışıyorum

vücudun ihtiyacı olan şeyi istediği düşüncesine bende katılıyorum. Ben normalde sade sodayı pek sevmem hayatta aklıma gelmezdi ama hamileliğim boyunca gecelerce uykumdan uyanıp içtim ve bunun sebebini magnezyum eksikliğime bağlıyorum. iyi geldiğini düşünüyorum..

30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...

Ikimiz de iyiyiz cok sukur. Bebek kuvozde, insallah bir sıkıntı olmaz. Hem plasenta previa kanamasi, hem de bebegin suyu patlatmasi... mecburi erken dogum oldu.
Canım geçmiş olsun inş.bebeğin bir an önce çıkar kuvezden dualarımız sizinle bizi de bilgilendir canım

Harika bilgiler, tesekkurler canim
Bende duymustum gazinin az olmasinicin veriliyormus ama ben vermeyi dusunmuyorum. Hurma ve zemzem surucem damagina sadece. Sonra da süt

Sezeryan oldum. Bebegin boyu kilosu haftasiyla uyumlu gitti. Imzadaki kadar olnasa da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…