2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Diğerleri neyse de koku geçirmeyen çöp kovası benimde hoşuma gitmişti, neden gerekli olmasın ki?Yaz öncesi doğacak bebeğim ve o sıcakta çöpe biriktirmek olmaz sık sık kim çöpü atıcak ki, bu nedenle bana kolaylık sağlar diye düşünüyorum. Diğer söylediklerinize bende katılıyorum. Ve bebeğim doğduktan sonra ona göre şekil alacağım. Öncesinde alıp, bu tarz şeyleri kullanmayan da çok. Boşa para vermeye gerek yok şimdiden..

HERKESE GUNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR. BUGUN COK IYIYIM SABAH ERKENDEN MUAYENEYE OLDUM. KUZUMUN HERSEYI IYIYMIS SUYU KILOSU 1 OLMUS. HERSEY YOLUNDA DEDI BOBREKLERI BUYUKDU ODA NORMALE GELMIS OBUR AY DAHADA DUZELIR DEDI AMA KONTROL ICIN YINEDE DOGUMDAN SONRA BAKLISIN USG ILE BEBEGE DEDI. AZ KIPIRTI VAR DIYE STRES OLMUSTUM. 24 SAATTTE 10 DEFA KIPIRTI YETERLI DEDI. BILIYODUM AMA YINEDE ICIM RAHATLADI KALBIMIN SESINI DUYUNCA YASLAR AKIVERDI GOZUMDEN:))) ENERJI GELDI RUHUMA:)

AYRICA BUGUN HACI KURALARI CEKILIYOR SIZDEN DUA ISTIYORUM INSALLAH ANNEM BABAMIN CIKSIN:)

BEBEGIMIN BURNU AYNI BANA BENZIYOR YAA :))

:)
bilmiyorum cnm bende de var biraz belki geri kafalılık, gereksiz geliyor. kirli bez için ayrı yere ucuz bi çöp kovası koyulur, balkona konur, kapıya poşetlenir konur vs. vs. işte biri paylaşmış ya battaniyesi yokmuş çocuğun öyle şeyler geliyor aklıma. çok ucuz bişey de değildi ondan belki de bi karşı fikir oluştu bende o çöp kovasına :)

buhar makinası çokta gereksiz değil bence.. Mesela bizim evimiz çok sıcak oluyor merkezi sistem olduğu için eşimle ben bile sıkıntı yaşıyoruz bazen uyuyamıyoruz nemsizlikten eşim kaloriferi kapatalım diyor onuda ben kabul etmiyorum sıcak olsun sere serpe yatabileyim istiyorum bu nedenle bizde düşündük alsak mı diye ama ben fiyatları görünce şaşırdım hemen atlamadım alalım diye. Basit aparatlar varya peteğe takılan onlarla idare ediyoruz.

Diyeceğim şu ki herşey gerekli ya da gereksiz diye kestirip atmamak gerekiyor. Durum ve şartlar herkese göre değişebiliyor. Kiminin kullanmadığı boşa para vermişim dediği bir ürün başkası için hayat kurtarıcı olabiliyor

Aslında canım yani senin dediğinde olabilir, kokulu çöp torbaları var, onlarda kokuyu dışarıya vermiyor. Evet çöpkovasının fiyatı pahalı ama diğer saçma sapan şeylere rağmen uzun süre kullanılacak bir şey neticede düşününce

Aynen sadece bebek doğmadan aylar önce almaya gerek yok. Gerek görüldüğünde verirsin parayı, alırsın. Duruma göre şekil almak en iyisi

Çok sevindim canım. Daha da iyi olacak bebeğin Kuruntu hepimiz de oluyor ay vurmadı ay oynamadı. Ama ben sunu deneyimledim. Kendimi yorunca bebeğimi de az hissediyorum. Yorgun olmayınca daha çok hissediyorum

işte siz de sorgulayarak karar vermişssiniz, çok güzel..:) benim demek istediğim o da lazım bu da lazım diye ezbere alışveriş yapılması, yani israf..

gereksizden kastım ihtiyacın olup olmayacağını bilmesen bile alınması gerek bunun diyerek alışveriş psikolojisine sokulmak.. diğer anneler tarafından o malzeme her neyse almaya mecburmussun gibi bir hisse kaptırılmak, iyi anne kötü anne durumuna sokulmak..

maalesef tüketim çağındayız, bnm demek istediğim nesneler özelinde değil, genel olarak alışveriş yaparken sorgulamak konusunda.. yoksa 4-5bin liralık bebek arabası alan biri için tek elle bebek arabasını açabilmek en önemli ihtiyaç olabilir, buna diyecek lafım elbetteki yok

eğer evinde balkonu olsa yazın sıcakta evde kötü kokular olabilir.
Banada süsler hediyelikler çok gereksiz geliyor, bildiğin organizasyon şirketleri bile var. Bebeğe hiç te faydası olmayan tamamen annelerin gösteriş duygusunu tatmin eden bi durum ve tamamen israf tamamen tüketim algısı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten alınan eşyaların ihtiyaç, fiyat ve fayda performansına göre karar verilmesi gerekiyor.

Nasılsın, keyifler yerinde mi?
Çok şükür cnm idare ediyoruz. Yalnız dün kullanmaya başladığım kan ilacı çok karın ağrısı yaptı bende birde ishal güya günde iki kezdi. Ben tabiii içmedim. Bgn sabahta içtim bir tane bakalım. Olmazsa dr a söleyip değiştireyim diyorum ilacı Yavrum dün pek harekette etmedi zaten siz nasılsınız keyifler nasıl yakın zamanda gördün mü bebişini cnm?

Çok sevindim canım. Daha da iyi olacak bebeğin Kuruntu hepimiz de oluyor ay vurmadı ay oynamadı. Ama ben sunu deneyimledim. Kendimi yorunca bebeğimi de az hissediyorum. Yorgun olmayınca daha çok hissediyorum
Aynen o bendede öyle. tamizlik yapıyorum bebeğim akşama kadar tekme atmıyor. ama normalde gün içinde hiç durmaz . şuan vuruyor mesela saat 8den beri. 10-15 dk uyuyor galiba uyanıyor tekrar vuruyor. hiç durmuyor maşallah.

Canım ben iyiyim, benimde dün gündüz çok hareketliydi geceden beri durgun En son 2 hafta önce gördüm malesef Özledim yine... Başka yediğin bir şey yapmış olabilir mi ishali? Eğer haptansa doktorla görüş mutlaka, değiştirir herhalde. Kansızlık mı çıktı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…