2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Harika bilgiler, tesekkurler canim

Bende duymustum gazinin az olmasinicin veriliyormus ama ben vermeyi dusunmuyorum. Hurma ve zemzem surucem damagina sadece. Sonra da süt

evet onlarıda vermek lazım

Sağolasın arkadaşım

Ablam yaptı onu fıs çıktı.

hadi ya.yapanlar sıkıntısı olmuyo diyogazlımı ablanın bebeği.ablan nasıl verdi.gazını aldırdımı

Anneler krampi hangi durumlarda yasiyorsunuz. Beni uykuda yakaliyor. Daha dogrusu uyanmaya yakin. Geriniyorum tam o sirada. Unutup yapmasam skinti olmayacak da unutuyorum :)

Anneler, çoğunuz biliyorsunuzdur zaten ama ben yine de söyleyeyim. Müslin bezler çok kullanışlı oluyor. Benim çevremdeki anneler o kadar çok kullanıyordu ki ilk aldığım şeylerden oldu onlar. Büyüklü küçüklü aldım. Her işe yarıyor. Bebeği kurulamak, üzerini örtmek, ağzını silmek gibi birçok işe yarıyor. English home, zara home, ebebek gibi birçok mağazada mevcut. Instg dan da satan hesaplar var. Benim emzirme önlüğüm de müslin. Ablam almış. Yazın emzirirken bebişler müslin emzirme önlüğünde daha az terler diye düşünüyorum. Naylon gibi olan emzirme önlükleri pek kullanışlı olmaz diye düşündüm. Bir ara ben de aldıklarımın ve alacaklarımın listesini yazacağım. Sizlerden de bekliyorum

Yediğim bişiyden oldugunu hiç sanmıyorum cnm. Bende özledim olmazsa bgn randevu alıp görmek istiyorum napim kansızlık çıkmadı ama doğuma az kaldı ya depolar boşalmasın diye gerekliymiş

Anneler krampi hangi durumlarda yasiyorsunuz. Beni uykuda yakaliyor. Daha dogrusu uyanmaya yakin. Geriniyorum tam o sirada. Unutup yapmasam skinti olmayacak da unutuyorum :)
Canım benim iki sefer uykudan uyandırdı. Normal bir şekilde soluma dönmüş yatıyordum, bir anda kaldırdı yataktan sağolsun. Eşim sancı girdi sanmıştı, korktu canım ya

Yediğim bişiyden oldugunu hiç sanmıyorum cnm. Bende özledim olmazsa bgn randevu alıp görmek istiyorum napim kansızlık çıkmadı ama doğuma az kaldı ya depolar boşalmasın diye gerekliymiş
Ben 2 hafta sonra görücem, şimdi bir şey yokken gitmek istemiyorum ki zaten randevu bulamam, acil bir durumda arıyorum gel diyor, acil bir durum yok oyalamayayım adamı

Küçük olanlardan aldım ama büyükler çok pahalı ya. Karar veremedim alsam mı almasam mı diye. Nerden aldın ? Ne tl idi ?

Pekiyi lilly83 Amiinnnn inşaallah canlarım ne güzel dua etmişinz Rabbim de sizlerden razı olsun. Hepinizin de güzel gönlüne göre versin inşallah. Bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine birbirimize dua edelim inşallah dua saatine denk getirip kabul buyursun Rabbim. Kulun kula ettiği dua daha makbuldür.

Küçük olanlardan aldım ama büyükler çok pahalı ya. Karar veremedim alsam mı almasam mı diye. Nerden aldın ? Ne tl idi ?
Büyükleri Zara home ve English home'dan almıştım ama fiyatlarını tam hatırlamıyorum. Küçük boyları 6'lı paketlerde 14-15TL gibi bir fiyattan ebebekten aldım.

Bugun hafiften bir baş dönmem var sersemlestirdi biraz beni. Surekli tansiyonuma bakiyorum ama sorun yok. 11-6 cikiyor ve sekerime de baktim oda iyi. Hayirdir insalllah

Ben de ebebekten aldim denemek icin, aslinda annem bolca sirt ve agiz bezi oyaladi kizim icin ama muslin bez cok oneren var bende aldim. English homeden de indirim olunca alacagim. Bol bol dursun evde nasilsa kullanicaz cokca

Kan değerlerin nasıldı canım en son tetkikinde?
Hepsi iyiydi canim, subat ayi basinda yaptirmistim. Bugun sabah yine asm de kan verdim pazartesi cikacak sonuclarim. Bir bakalim acaba demirim mi dustu ki bilemedim. Bir saattir var, az uzandim belki gecici bir durumdur diye.

Ben de ebebekten aldim denemek icin, asinda annem bilca sirt ve agiz bezi oyaladi kizim icin ama muslin bez cok oneren var bende aldim. English homeden de indirim olunca alacagim. Bol bol dursun evde nasilsa kullanicaz cokca
O dediğin bezlerin yeni versiyonu gibi zaten ama bana daha yumuşak ve kullanışlı gibi geldi. Güle güle kullan canım sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…