2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hepsi iyiydi canim, subat ayi basinda yaptirmistim. Bugun sabah yine asm de kan verdim pazartesi cikacak sonuclarim. Bir bakalim acaba demirim mi dustu ki bilemedim. Bir saattir var, az uzandim belki gecici bir durumdur diye.
Gelebilecek biri varsa çağır istersen ne olur ne olmaz. Bir de sırt üstü yatmamak gerek öyle yatmıyorsun değil mi? Damarları sıkıştırmış olma. Dikkat et.

Gelebilecek biri varsa çağır istersen ne olur ne olmaz. Bir de sırt üstü yatmamak gerek öyle yatmıyorsun değil mi? Damarları sıkıştırmış olma. Dikkat et.
Geceleringenelde saga ya da sola donerek uyuyorum ama bazen sirt ustu yatmista oluyorum galiba suan soluma yattim dinleniyorum. Telefon yanimda, bi sorun olursa hemencik kvyi ararim ust katimda oturuyo zaten. Fazla degil hafif hafif donuyor basim ama az dinlenem bakalim nolcak

Son 3 ayda olaniliyormus, ilk 3 aya donuyoruz galiba. Simdinyine tansiyonumu olctum 9-5 olmus. Tansiyonum dusmus, aZcik zeytin yedim iyi gelir insallah
Sen biraz fazla dinliyorsun kendini zaten. Sende bazen kendimi görüyorum :) Ben de az evhamlı değilim Biraz rahat olmak lazım. Sloganımız "Amaan millet zamanında tarlada doğuruyormuş" olsun haha

Oh ne güzel çok sevindim senin adına :) Boyu kilosu kaçmış canım?

Anguskusu iyi misin canım.senin nicki her gördüğümde dua ediyorum sen de loğusasın bizlere dua at lütfennn

Dualarımız seninle canım inşallah en kısa zmnda sağlıklı bir şekilde meleğine kavuşursun

Kizlar cok aklima takiliyo hepiniz omega3 yani balik yagi kullaniyormusunuz? Haftada iki kez balik ye dedi doktor ama ben ancak bi kez zor yiyorum hapi kullanmam gerekiyomu illaki?
Ben hiç yiyemiyorum balık canım hala balık ve genel olarak deniz ürünlerinden tiksiniyorum kokusu çok ağır geliyor o yüzden haftada 2 kez omega-3 alıyorum..

Sen biraz fazla dinliyorsun kendini zaten. Sende bazen kendimi görüyorum :) Ben de az evhamlı değilim Biraz rahat olmak lazım. Sloganımız "Amaan millet zamanında tarlada doğuruyormuş" olsun haha
Hahahahaha annem gibi konustun ya sabah esimde diyor simdide buna takacan illa birseye kafani takiyorsun diyor evhamliyiz vallla yaaa aynen yaaa millet arabada da doguruyo ben gecen videosunj izledim.
Mini etek giymis pirt diye doğurdu cikardi cocugu arabada

kızlar müslin bez kumaşçılarda var. bursa kumaştan aldım ben şimdilik 2 metre.
metresi 3 tl.
gayette iyi.
öncesinde mothercarede beğenmiştim ama 69-79lu fıyatları görünce vazgectım.ustelık aynı kalıte.
terziye kenarlarını diktirin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…