2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayva yedim bir ara bol bol ama faydası olur inşallah en azından psikolojik olarak

Evet o burun büyümesi niye oluyor ödemden miymiş yani kilodan değil. Göbekte bebek var diye büyüyo anladık, burun büyümesin

Öyle dedi ama sanmıyorum beni sakinleştirmek için demiş olabilir :) ablam hamileyken burnu resmen 3 kat büyümüştü. Yüzünü kaplamıştı. Kesin bende öyle olcam ya uffff

popom çok büyümedi öncedende kilom vardı zaten arkadan bakılınca aslında hamile oldğum belli olmuyor pek.göbek Alllaha emanet:)
Benim popo biraz büyüdü ama böyle göze çarpacak kadar değil. Hamileliğimin ilk ayında fotograf cekmiştim onunla kıyaslayınca, popo, göbek, göğüs baya büyümüş benim

yok canım acyip sivri göbeğim resimde ufak durmuş ustelik gören doğum geldi heralde diyolar sinir oluyorum eşim daha büyücekmi dıyo :) gözü korktu galiba
Eşimden evvel benim gözüm korktu duştan sonra baktım karnıma aynada kıyafet olmadan bakmicam bi daha ilk defa görüyoruz ya ondan şaşıriyoruz bi

Öyle dedi ama sanmıyorum beni sakinleştirmek için demiş olabilir :) ablam hamileyken burnu resmen 3 kat büyümüştü. Yüzünü kaplamıştı. Kesin bende öyle olcam ya uffff
Sonra ne zaman eski halini aldı peki? İnşallah o kadar büyümez yaa dur bakalım.

Sonra ne zaman eski halini aldı peki? İnşallah o kadar büyümez yaa dur bakalım.

Yurtdışında ablam. Görüntülü konuşma ve fotolardan biliyorum. Hiç ilgilenmedim valla o zamanlar ne zaman şişin indi diye. Sürekli dalga geciyordum basıma geldi Geçen konuştuğumuz da söyledi aynı bana benzemişsin diye ses edemedim lafı değiştirdim

Ya ben zaten korkuyom azıcık doğumdan önden birileri doğursun sen aslansın yaparsın çok da zor değil doğurunca hemen kucağına filan alacaksın desinler de hevesleneyim bunları yapabileceksen geç öne
Topikten bir arkadaşımız doğurdu haberin var mı? 2 ay 10 gün önce gelmiş acil sezeryanla.

O da fena intikam alıyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…