2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
son kontrolde doktor 30.haftadan itibaren saymaya başla günde 10 defadan az hareket ederse mutlaka gel ntsye alsınlar dedi. ya benim de hep aynı yere vuruyo en sonunda orayı delip çıkacak dışarı diyorum sizde de öyle mi

aynen bende öyle ceviz yiyorum her gün 4 -5 tane diğer mesajda yazmayı unuttum balık yiyemiyosan cevizini eksik etme demişti doktor.
Ceviz fındık kabak çekirdeği üçlüsü favorim:))arada günkurusu.tohum yağları bebek için çok gerekli ve faydalı kızlar

Hamilelikten sonra hamilelik zamanlarinizi ozluyorsunuz :) cok guzel duygular tadini cikartmak lazim. Biz 2 den sonra cocuk dusunmuyoruz, biraz huzunleniyorum, tekrar bu duygulari yasayamayacagim icin. İlk 16 hafta kusmama ragmen simdiden unuttum gitti o gunleri :)

Benimki farklı yerlerden vuruyor canım. Seninki pozisyonunu değiştirmiyordur belki ondandır

Valla 3 gündür benimde hep kasıklarıma vuruyor kızım. Doktor kontrolündeyken de öyleydi. Dik duruyordu oturuyordu :) 3 gün önce sağ tarafıma vuruyordu. Geziyor işte sıpalar içerde :)

Kızlar normalde kaçıncı haftalarda gelme ihtimali var bu münnoşların??benim annelik hissiyatıma göre 38 de gelecek minnoşum.allah bilir tabi de.etrafınızda 40-41 olan var mı?

Bende bir tane düşünüyorum... tadını çıkaralım da kilolar basını aldı gidiyor. Bel ağrısı çabası. Hareket kısıtlı :/ belki de ilk olduğu için bana öyle geliyor. Tek özleyeceğim kızımın tekmeleri annesi ölsün gebersin ona

Seninki asker canım fitlikte imkanı yok yarışamazsın canım ne spor yaparken yoruluyolar ne de yiyince kilo alıyorlar Allah vergisi
ahaahaha kız benim adam panda gibi hep yatar pozisyonda:) 94 kiloya çıkt biara zayıfladı 88 oldu şimdi astsubaylık için uğraşıyor ondan azimli olmuş yoksa adım atmaya mecali yok:)))) hep yorgun ve uykusuzdur buaralar tutuşmuş işte spora başladı :)bide alay etmişler göbekli die hırslanmıs vcüt yapıckmıs::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…