2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim kardeşim asker kilo almış ama spor da yapıyor maşallah yorulmuyolar bünye alışmış seninki evli mutlu göbişli (bide cocuklu) modundaymış canım

iyide canım sennde bişeyin yokki benden zayıf geldin gözüme.71 kilo oldum ben
Hele hele kiloya bak 71mis peeeehhhh
Kimseye kendini karıştırmayacak özgür olcak desene
Ayni anasi gibi olcak findigim, babam hep ozgur kiz derdi bana. Once planlarimi yapar sonra aileme haber ederdim
Assolistler en son cikar sahneye, ben yarin atcam resmimi sende at yoksa minnosuna dua ederim feci sekilde tekmeler seni teyzosunu dinlemedigin icin
aldığım kilolar hepinizin toplamı kadar ama söylemem nazar değer kilolarıma
Hahahahaah soyleme tabi kiz nazar deger mazallllaaaaaahhhh, bende soylemicem hihhhhh can simitlerime saglik bi de nazara gelemem bu guzellligimle

Benim eşim de vücut yapıcam diye diye göbek kası yaptı senelerdir yapıcam diyor ama bir türlü yapamadı olsun hanim iyi bakmış diyorlar onun tarafta

kızlar siz bebişinizin hareketlerini sayıyor musunuz? İnternette öyle şeyler yazıyor.
Canm saymıyorum. saysam heralde 1500 ü bulur hatta daha fazla. ben anlamadım bu işten bişey doktorlar 10 tekme diyor 10tekmeyi bizimki dakikada atıyor. nasl olacak anlamadım valla. hala atıyor pat pat. yazımı yazana kadar 6 tekme oldu zaten. bunun sabahı var öğlesi akşamı var. beni aydınlatın

Benimki icerde kolbasti yapiyo laz kizi olcak ya hep degisik yerden vuruyor. Gecen yazmistim ya bi ara da titresime gecmistihala bas asagi pozisyonuna gecnediyse poposunun yerini ogrenip şaplagi atacam seninki biraz anasi gibi inatci bence, senmisin babayi eve almayan al iste oglunda pozisyon degismez ayni yerden deler gecer

niye azmı:) uzun boyluda değilim ben hem resmini görmüştüm sosyal medyada gayet zayıfsn sen yani

Kilolar veriliyor canim ya, birde hamilelik kilolari bitmeden ye sut olsun kilolari var. Ondan sonra 1 sene icinde gidiyor kilolar.

Baktik gitmiyor 2017 mayis anneleri zayifliyor grubu acip hep birlikte zayiflariz

evet ya o modda olmak istemiyomus göbekli baba olmucam ben diyor ama şu sınavları bi geçsn kilo aldrcm ben ona:)
Bi de bıyık tamam eşime bi biraktirayim dedim baba olcak ya biraz tarz değiştirelim diye çatladik gülmekten yok yok dedim sen aynı kal ben senin yerine de giderim kuaföre

niye azmı:) uzun boyluda değilim ben hem resmini görmüştüm sosyal medyada gayet zayıfsn sen yani
Az tabikimdeeee, bana gore baya az ahhh gencken zayiftim, ana olunca siskolastim ben kilomu soylemem nazar degiyormus can simitlerim nazara gelmesin hemde sen gaaaaaayeeeet güzelsin ve hamisliginde cok yakismis kimi kandiriyon

Ay ya gözleri benzesin istiyorum bende eşime. gülünce gözleri çinli gibi oluyor eşimin kısılıyor çizgi oluyor.
Bende espri yapıyorum aşkım beni görebiliyormusun burdayım diyee

Yok ya benim kalçayı gör. ya şimdi bişi derdim de neyse. hadi diyim bari tutamicam içimde löp löp ediyor yürürken ya
olsun kız domatesin salçalısı kadının kalçalısı:))) geçen gün eşim diyokı eline bi tesbih agzına kurdan al resmini çekeyim kamyoncu göbekli amcalara benzemişsin :) ay acaba verirmiyiz kiloları kız

Az tabikimdeeee, bana gore baya az ahhh gencken zayiftim, ana olunca siskolastim ben kilomu soylemem nazar degiyormus can simitlerim nazara gelmesin hemde sen gaaaaaayeeeet güzelsin ve hamisliginde cok yakismis kimi kandiriyon
ssağol canım sende çok güzelsn ama resimlerde göbek kilo yooktu sende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…