2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar sizde de ayağa kalkınca sanki adet kanaması olacakmış gibi bir his oluşuyor mu? Oturunca geçiyor o yüzden sürekli sıcak ve oturma veya yatma isteği oluyormu ?
Bu bende daha çok dik otururken oluyor. Sıkışıyor karnım sancı ve kasıklarıma ağrı giriyor, ayağa kalkınca veya yatar vaziyetteyken daha az. İlk gebeliğimde hiç ağrı hissetmemiştim bu sefer farklı. Normal diyor doktorlar. Yine de kendimizi çok yormamaya gayret edelim güzel anneler. :)

Senin kacinci haftanda olmustu kahverengi akintin cnm
Canım benimde 5. Haftada oldu. Ogun biraz fazla yürümüştüm yürüme dedi. Taksi kullan otobüsle git arabaya bin kocan alsın nazlan dedi :) Rahimde kanama alanı yoksa korkma dedi. Tedbiri de aldık ilaçla. Ee Rahimde kanama da yok. Kesede bozulmada. Kan testi bile istemedi. Dün de kalp atışını duyduk şükür. O moral bozan doktora imkanın varsa gitme derim. Bizim için asıl önemli olan moral. Onuda doktor yok ederse ne anladım o doktordan. Sen içini ferah tut canım. Moralin yüksek olsun. Yat dinlen. İlacını kullan hiç bir şey olmaz allah'ın izniyle

Cumartesi keseyi gorduk bu cuma kalp atislarina bakicaz ins..ama dun kahverengi lekelenme basladi progestan basladim dinlenme bunu kaybetmek istemiyorum 3. Cocugum bu bu kayip olmasin..

kızlar bu arada ben 8+2 deyım bı 7 haftanın baslarında mıgde bulantım oldu daha da olmadı sukur ; sizler bu konuda ne duurmdasınız ; olmamasıda normal mı sızce

Cumartesi keseyi gorduk bu cuma kalp atislarina bakicaz ins..ama dun kahverengi lekelenme basladi progestan basladim dinlenme bunu kaybetmek istemiyorum 3. Cocugum bu bu kayip olmasin..
Benimde lekelenmem oldu cnm.4 gun kadar.o yerlesme kanamasi oluyo genelde.ilk gebeligimdede olmustu hatta daha fazlaydi bende progestan kullanmistim igne falanda olmustum.bide bende kan uyusmazligi var kanamam oldugu icin anti-D ignesi yapmisti doktor.

kızlar bu arada ben 8+2 deyım bı 7 haftanın baslarında mıgde bulantım oldu daha da olmadı sukur ; sizler bu konuda ne duurmdasınız ; olmamasıda normal mı sızce
Merhaba Canim, ben de şuan 7+2 deyim ama oyle bir hissedilir derecede mide bulantısı hic yasamadim ( Kusma da yok ) Kimisinde olmuyormus, merak etme. Benim Sadece midem kazınıyor, ye ye doyamıyorum nedense Bir de idrara sık çıkıyorum halen.

Baska bi doktordan randevu aldim suan sira bekliyorum cnm.umarim kotu birsey yoktur lutfen dua edin

Kızlar merhaba bir süredir yazmamıstım. Nasıl gidiyor hamilelikler? :)

S sesiil A Aybelis kızlar kahverengi akıntı bende de oldu pazartesi günü, panikle önce üniversitedeki kadın dogumcuya sonra da özeldeki doktoruma danıstım. İkisi de ultrason muayenesinde sıkıntı olmadıgı sürece böyle akıntıların normal oldugunu, akıntı pembe ya da kırmızı olursa o zaman bildirmem gerektigini söylediler. İçinizi rahat tutun, insallah bir sey olmaz Allah'ın izniyle :)

Aaa...benim gibisin sende bende 1 tup bebek denemesinden sonra doğal yolla hamile kaldım ve bende bayram günü öğrendim hamile olduğumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…