2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
merhaba kızlar,
sabah dr randevum vardı, bi çok soruyla ve kalp sesini duyma umuduyla gittim, ama maalesef devlet hastanesi olduğu için apar topar baktı, biran önce sıradaki hastayı alayım kafasıyla, hevesim kursağımda kaldı, iyimi diyebildim sadece, 7+4 iyi dedi, ikiz olma şüphesi vardı dedim, ikiz değil kanama o dedi, vajinal bakılsın netleşsin dedi, cuma vaj ult için randevu verdi, kan ve idrar verdim döndüm eve... Şaka gibi

Kızlar alttan muayene olmak istemiyorum doktora söylesem sadece karından ultrason ile bakar mı? Sata göre 6+2 de gideceğim. Üstten görünür mü acaba bilgisi olan varmı? Çok heyecanlıyım

Kızlar alttan muayene olmak istemiyorum doktora söylesem sadece karından ultrason ile bakar mı? Sata göre 6+2 de gideceğim. Üstten görünür mü acaba bilgisi olan varmı? Çok heyecanlıyım
Canım bende onun korkusu içindeyim ilk hamileliğim pek bi bilgim yok bilen arkadaşlar aydınlatırsanız çok seviniriz bende 6+0 da gideceğim sata göre

Masallah canim Allah daha iyi etsin tum meleklerimizi.Allah esirgesin insallah

Canim eger devlette devam ediceksen malesef tutum boyle.istersen bi ozele git rahatla imkan varsa

Benim bu ara iyi sukurgogsum hep agricak sanmistim. Bende istah sifir bulantm olmadigi halde. Ama et turunun kokusuna dayanamiyorum

Urmicca canim sagol insallah bir gun olur saglikla insallah belki bu aya korunmicam kismet. Allahim nasip eder insallah bir gun. Kim istiyorsa rabbim bu guzel heyecani taddirsin tez zamanda insallah
Amin kuzum İnşallah içini ferah tut sen bak yine olcak İnşallah

yarın kalp atışını duymak için gideceğim.. şimdiden heyecan bastı..
Bende yarın gidicem 7+6 olduk canım İnşallah duyarız Allah ım yardım etsin hepimize

Amin cnm.o guzel sesi duymak hepimize nasip olsun insallah.cok stresli bi surec.allah yardimcimiz olsun.bide buz gibi bi doktora gidiyorum agzindan tek laf cikmiyo.daha cok geriyo insani
Canım çok önemli bi zamandayız bence uyuz doktoru hemen değiştir.. sinir oluyorum şöylr drlara ya

Selam mayıs anneleri :) tüm mesajları okuyamadım hoş görün,bende kan sonucumu bugün aldım sat a göre 4+6 fakat kan testinde 3.hafta yazıyor. B-hcg 915 çıktı değer de sizce yüksek mi
Geç döll3nme olabilir canım hayırlı olsun sağlıkla miniklerimize kavuşalım İnşallahhh

Anca keseni görebilir karından canım çok yeni oldugu için sadece alttan rahat görünüyor.. bende çok çekiniyordum ama üstten görünmeyince korktum, alttan bakılması izin verdim..bayan dr tercih edersen daha rahat olursun bu konuda :)

çok soruyorum ama canım kusuruma bakma çürük dişim vardı çektirmeden hamiş oldum şimdi de dişim apse yaptı ve yanağım şişti korkuyorum bişey olur mu
Dis icin yapilan anesteziler bolgesel oldugu icin bebege zarar vermiyomus.ama sen git doktora dahada skinti cikarmasin cnm.doktor gerekeni yapar.

Kizlar ben dun gittim doktora 6+3 dum.kanda baktirdim bhcg 11270 kadin ultrasonla bakti sadece keseyi gordu.burasi kucuk bi jastane doktorun hastalari genelde yasli ve menepozlular.bana cuma tekrar gel dedi.bu kadin ben hamileyim diye eline aliyo beni sanirim.bende erken oldugunu dusunuyorum.gidicem goremiycek belkide zamani oldugu halde ben bosuna üzulucem.napsam bilemedim kizlar.aileden hic kimseye soylemedim henuz.sizden baska kimsenin fikrini alamiyorum yani.

Gecmis olsun güzelim. Rabbim en yakin zamanda kucagina alacagini nasib etsin insallah :*
Bayramin 2. Günü yani sali günü degerim 64.71 di
Pazartesi degerim 951 e yükselmis.

Amin canim insallah. Degerin guzel yukselmis masallah cuma gitsen kese gozukur haftaya git belki bebisinide gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…