- 5 Ekim 2009
- 647
- 20
- 118
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.061
çok soruyorum ama canım kusuruma bakma çürük dişim vardı çektirmeden hamiş oldum şimdi de dişim apse yaptı ve yanağım şişti korkuyorum bişey olur muCnm o hormon bunyeye gore degisiyormus.bi yazi okudum o deger bebegin gelisimiyle cok ilgili degil diyo.
Canım bende onun korkusu içindeyim ilk hamileliğim pek bi bilgim yok bilen arkadaşlar aydınlatırsanız çok seviniriz bende 6+0 da gideceğim sata göreKızlar alttan muayene olmak istemiyorum doktora söylesem sadece karından ultrason ile bakar mı? Sata göre 6+2 de gideceğim. Üstten görünür mü acaba bilgisi olan varmı? Çok heyecanlıyım
Masallah canim Allah daha iyi etsin tum meleklerimizi.Allah esirgesin insallahKizlarr bugun kasik agrisi nedeniyle baska bir dr a gitmek durumunda kaldim kendi doktorum uzakta diye daha onceki dusuklerumden dolayi agri normal dedi kalp atisimizi dinledik her sey guzel de bide su 2 dusuk oldugu icin yuksek dusuk riskim olmayaydi iyidi ama napalim buna sukur rabbim hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin bebislerimizi..
Canim eger devlette devam ediceksen malesef tutum boyle.istersen bi ozele git rahatla imkan varsamerhaba kızlar,
sabah dr randevum vardı, bi çok soruyla ve kalp sesini duyma umuduyla gittim, ama maalesef devlet hastanesi olduğu için apar topar baktı, biran önce sıradaki hastayı alayım kafasıyla, hevesim kursağımda kaldı, iyimi diyebildim sadece, 7+4 iyi dedi, ikiz olma şüphesi vardı dedim, ikiz değil kanama o dedi, vajinal bakılsın netleşsin dedi, cuma vaj ult için randevu verdi, kan ve idrar verdim döndüm eve... Şaka gibi
Canım bende onun korkusu içindeyim ilk hamileliğim pek bi bilgim yok bilen arkadaşlar aydınlatırsanız çok seviniriz bende 6+0 da gideceğim sata göre
Cok iyiiii yarin kalp atisini dinlemeye gidiceemSelamlarrr...nasılmış bakalım güzel anneler?
Benim bu ara iyi sukurgogsum hep agricak sanmistim. Bende istah sifir bulantm olmadigi halde. Ama et turunun kokusuna dayanamiyorumBenim bulantı yüzünden canım hiçbişi yemek koklamak dahi istemiyo ama dediğin gibi bebiş için zorluyorum ben de, bulantılar geçince iştahım açılır diye düşünüyorum :) ama göğüslerim geçmedi bi türlü baya sızlıyo bakalım ne kadar böyle gitcek
29 unda gideceğim canımSen ne zaman gideceksin canım benim de ilk ve cok korkuyorum
Ben bugun 6+6 yim yarim 7+0 olucam insallahKaç haftalık canım bizimde cumartesi randevumz var , bende duymak istiyorum kalp atışını ama sanırım daha çok erken 5+1 iz henüz.
bende 6+5 canım sen kalp atısını duyabildin mi?Ben bugun 6+6 yim yarim 7+0 olucam insallah
Amin kuzum İnşallah içini ferah tut sen bak yine olcak İnşallahUrmicca canim sagol insallah bir gun olur saglikla insallah belki bu aya korunmicam kismet. Allahim nasip eder insallah bir gun. Kim istiyorsa rabbim bu guzel heyecani taddirsin tez zamanda insallah
Bende yarın gidicem 7+6 olduk canım İnşallah duyarız Allah ım yardım etsin hepimizeyarın kalp atışını duymak için gideceğim.. şimdiden heyecan bastı..
Canım çok önemli bi zamandayız bence uyuz doktoru hemen değiştir.. sinir oluyorum şöylr drlara yaAmin cnm.o guzel sesi duymak hepimize nasip olsun insallah.cok stresli bi surec.allah yardimcimiz olsun.bide buz gibi bi doktora gidiyorum agzindan tek laf cikmiyo.daha cok geriyo insani
Geç döll3nme olabilir canım hayırlı olsun sağlıkla miniklerimize kavuşalım İnşallahhhSelam mayıs anneleri :) tüm mesajları okuyamadım hoş görün,bende kan sonucumu bugün aldım sat a göre 4+6 fakat kan testinde 3.hafta yazıyor. B-hcg 915 çıktı değer de sizce yüksek mi
Anca keseni görebilir karından canım çok yeni oldugu için sadece alttan rahat görünüyor.. bende çok çekiniyordum ama üstten görünmeyince korktum, alttan bakılması izin verdim..bayan dr tercih edersen daha rahat olursun bu konuda :)Kızlar alttan muayene olmak istemiyorum doktora söylesem sadece karından ultrason ile bakar mı? Sata göre 6+2 de gideceğim. Üstten görünür mü acaba bilgisi olan varmı? Çok heyecanlıyım
Dis icin yapilan anesteziler bolgesel oldugu icin bebege zarar vermiyomus.ama sen git doktora dahada skinti cikarmasin cnm.doktor gerekeni yapar.çok soruyorum ama canım kusuruma bakma çürük dişim vardı çektirmeden hamiş oldum şimdi de dişim apse yaptı ve yanağım şişti korkuyorum bişey olur mu
Merhaba cnm.seninle ayniyiz :))6+4Marhabalar ben de varım 6+4 ...herekese sağlık dolu günler diliyorum.
Aminnn canim benim sagolasin rabbim hepimize iyi haberler almayi nasip etsin insallahMasallah canim Allah daha iyi etsin tum meleklerimizi.Allah esirgesin insallah
Gecmis olsun güzelim. Rabbim en yakin zamanda kucagina alacagini nasib etsin insallah :*
Bayramin 2. Günü yani sali günü degerim 64.71 di
Pazartesi degerim 951 e yükselmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?